Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
vec je postavljen taj tekst...LIvada je napisao/la:Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji
Zglob ja mislim, dobro je pa nije slomio...MaliMemo je napisao/la:Zna li se sta je Svraka povrijedio, daj boze da se do subote opravi i bude spreman.
LIvada je napisao/la:Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji
Ziv i zdrav, mislim da ce igrati za derbi.forza je napisao/la:sta nam je sa Kerlom ??? .....
ma to se papci uhvatili par mahalskih...isto kao da kazu da smo sehi psovali sestru a to jedan papak (umro dabogda)...emchoz je napisao/la:Sad sam pisao na temi Edin Džeko, odakle više stigma da smo ga nazivali klocem i šta sad kao mi blatimo naše igrače??? Baš ono senzacionalistički pišu to i nabijaju nam na nos bez ikakve potrebe...LIvada je napisao/la:Sejo mogao si ubaciti i onu stranicu s Dzekom...skoro sve je o Zelji
Ponos Torina je napisao/la:
Kerla na treningu Kaisera
Posto se nevidi slika cijela za one koji neznaju desni klik wiew image
Ako ništa, potrudio se oko kopački. Vidi se željaPonos Torina je napisao/la:Mislim da je Kerla blizu potpisa za Kaiser
Bruka i sramota ! ! !MaliMemo je napisao/la:Nece biti prenosa derbija, strucni stab Torpeda ne zeli da se utakmica prenosi. (klocevi) :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 112 gostiju.