RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako neko zna nek javi, išao bi gore da znam da će igrat prvi tim.Mada sumnjam, vjerovatno rezerve u nas.
To zna samo bog i par ljudi a spominjala se cifra od 700 000 KM mislim.gruezi je napisao/la:Koliko je kostala ona velika tribina u vrapcicima? Zna li ko ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kakva je bila Slavija protiv vas , jel cemu ekipa ?
Fizicki 9 tehnicki 6aS_Roma je napisao/la:kakva je bila Slavija protiv vas , jel cemu ekipa ?
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Nešto kao lani, nisu bezveze sigurno.aS_Roma je napisao/la:kakva je bila Slavija protiv vas , jel cemu ekipa ?
samo da se malo osvrnem da sve češće praćenje utakmica rođenih od strane bivših asova, Mara, Duško, Kodro, Mili i Džemal Hadžiabdić, Baka, Vaha, Musa, Međedović, i dr., da je to jedno priznanje klubu, jer su dotični prepoznali da se konačno počelo raditi u klubu, kako bog zapovijeda, i da oni svojim prisustvom žele dati dodatni elan igračima, da znaju za koji klub igraju...
s druge strane, mada ne mora ništa značiti, imam osjećaj, pošto je sada aktualizirana priča oko reflektora, jer VELEŽ 2014./2015. neće moći igrati PL bez ovog segmenta, da ovi ljudi koji dolaze na naše tekme, možda su već razgovarali ili će uskoro razgovarati s novim UO oko pronalaska načina za kupovinom reflektora i naravno drugih projekata, jer nisu oni samo tu radi utakmica, nego i da se upoznaju s trenutnom situacijom i aktivnostima u i oko kluba, i da vide kako se može dalje unaprijediti rad kluba...
samo se treba sjetiti kako je napravljena tribina kod semafora, uz pomoć bivših igrača VELEŽA.
možda se MV slaže s mnom, a i ne mora, normalno..
s druge strane, mada ne mora ništa značiti, imam osjećaj, pošto je sada aktualizirana priča oko reflektora, jer VELEŽ 2014./2015. neće moći igrati PL bez ovog segmenta, da ovi ljudi koji dolaze na naše tekme, možda su već razgovarali ili će uskoro razgovarati s novim UO oko pronalaska načina za kupovinom reflektora i naravno drugih projekata, jer nisu oni samo tu radi utakmica, nego i da se upoznaju s trenutnom situacijom i aktivnostima u i oko kluba, i da vide kako se može dalje unaprijediti rad kluba...
samo se treba sjetiti kako je napravljena tribina kod semafora, uz pomoć bivših igrača VELEŽA.
možda se MV slaže s mnom, a i ne mora, normalno..

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 31 jul 2013, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/durakov ... iji/110346" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako su ovi naši novinari stručni, nemoj pitat.Klub igra u četvrtoj ligi a lani su bili prvaci pete.Mogao je bolje, ali eto nadat se da će tamo napredovat.Mogao mu je Toni Polster bolji klub nać ako je već preko njega išo.
Kako su ovi naši novinari stručni, nemoj pitat.Klub igra u četvrtoj ligi a lani su bili prvaci pete.Mogao je bolje, ali eto nadat se da će tamo napredovat.Mogao mu je Toni Polster bolji klub nać ako je već preko njega išo.
-
- Kontakt:
Aleme,
Ma kakav MV, shupak zadnji. Kani se njega, samo ce te glava zabolit!
Zao mi je Durakovica majke mi jer se momak trudi maksimalno i jer voli Velez. Steta da je onaj belaj izbio i ona bitka. S jedne strane danas ga i razumijem - ta neces brata i starog ostavit na cijedilu u sred bitke, cak i ako su oni poceli belaj. Ali opet - tuga.
4 liga u Austriji nije nesto veliko, ali ako se pokaze barem ce biti u jednoj sredini gdje ga neko moze primjetit.
Ma kakav MV, shupak zadnji. Kani se njega, samo ce te glava zabolit!

Zao mi je Durakovica majke mi jer se momak trudi maksimalno i jer voli Velez. Steta da je onaj belaj izbio i ona bitka. S jedne strane danas ga i razumijem - ta neces brata i starog ostavit na cijedilu u sred bitke, cak i ako su oni poceli belaj. Ali opet - tuga.
4 liga u Austriji nije nesto veliko, ali ako se pokaze barem ce biti u jednoj sredini gdje ga neko moze primjetit.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ti si jedan od rijetkih koji nekako uspijeva isčupati informacije, možda nešto i bude od ovoga što sam napisao, kažem, možda.MostaracVelezovac je napisao/la:Aleme,
Ma kakav MV, shupak zadnji. Kani se njega, samo ce te glava zabolit!![]()
Samo što će tamo stvarno imati uslove da se pokaže, sad je do njega.Jest da je liga slaba, ali nek upadne u drugu bolje će zarađivati nego ovde, sigurno.MostaracVelezovac je napisao/la:Aleme,
Strasni momak i veliki velezovac. Kao sto kaze MV bar je u sredini gdje ga moze neko upratit a uz to moze i zaradit nesto. P. S. Neki sam ga dan sreo kod hirurgije,voda kera u tregeraci a Velezov grb bljesti na ramenu. Ne ferma car nikoga. Nek mu je sa srecom i da ga zaobidju povredeMostaracVelezovac je napisao/la:Aleme,
Danas je odigrana prijateljska utakmica u Konjicu Velež-Igman 2:0 strijelci Dino Hajdarević i Amir Zolj.
-
- Kontakt:
Moze se reci sasvim pristojna partija rodjenih,iako se igralo protiv zaista slabasne ekipe igmana ,al ozbiljnost ove ekipe se vidi definitivno.Hajdarovic extra paklen igrac,Ramovic asistirao za prvi gol ,Majkic takodje odlican,sve u svemu uvjeren sam da ce ova momcad osvojit rekordan broj bodova od kako se igra premier liga pogotovo na gostovanjima. Utakmici prisustovao legenda Veleza Meho Kodro.puza je napisao/la:Danas je odigrana prijateljska utakmica u Konjicu Velež-Igman 2:0 strijelci Dino Hajdarević i Amir Zolj.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Idje li se u listicu issa ti
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Klub navijača organizuje put u Široki brijeg na prvenstvenu utakmicu 2.kola BHT Premijer lige koja se igra u nedjelju 04.08.2013 u 20.30 h
Broj mjesta: 50 (autobus)
Cijena prevoza: 13 KM po osobi (obavezno imati ličnu kartu)
Ulaz na stadion: 7 KM
Prijave do petka navečer u Klubu navijača.
Naravno ako bude dosta zainteresovanih biće autobusa ili kombija...
Mislim da će neko ići i sa privatnim automobilima...
Broj mjesta: 50 (autobus)
Cijena prevoza: 13 KM po osobi (obavezno imati ličnu kartu)
Ulaz na stadion: 7 KM
Prijave do petka navečer u Klubu navijača.
Naravno ako bude dosta zainteresovanih biće autobusa ili kombija...
Mislim da će neko ići i sa privatnim automobilima...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Idje pajdo kruva vina ti i maslina. Krvi mi iz nosa jos nisan sljem kupia a tribat ce miTitova-Juga je napisao/la:Idje li se u listicu issa ti

- Titova-Juga
- Kontakt:
moRAja je napisao/la:Idje pajdo kruva vina ti i maslina. Krvi mi iz nosa jos nisan sljem kupia a tribat ce miTitova-Juga je napisao/la:Idje li se u listicu issa ti![]()
A gospe ti issove cha su cijenu nabili pajdane, a sljem i vise nego obavezan u osan i trideset po noci..

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:moRAja je napisao/la:Idje pajdo kruva vina ti i maslina. Krvi mi iz nosa jos nisan sljem kupia a tribat ce miTitova-Juga je napisao/la:Idje li se u listicu issa ti![]()
A gospe ti issove cha su cijenu nabili pajdane, a sljem i vise nego obavezan u osan i trideset po noci..

Sram te bilo, nasmijali ste me na poslu, ljudi me pitaju sta mi je.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Titova-Juga
- Kontakt:

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Idealni scenarij bi bio da oni sutra odigraju 0:0 protiv Udina,da ih opije taj uspjeh...da ne dođu sebi do nedjelje.
I onda ih mlatnemo 0:1,pa se ufuramo da smo bolji od Udina,da je Ševko bolji od Di Natalea.
U ponedjeljak izjava Ibre u 'tiskovinama'-'Samo nebo je granica'
I onda ih mlatnemo 0:1,pa se ufuramo da smo bolji od Udina,da je Ševko bolji od Di Natalea.
U ponedjeljak izjava Ibre u 'tiskovinama'-'Samo nebo je granica'

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.