Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nije on ni prvi ni zadnji koji je tako nesto izjavio. Mujdza je isto tako govorio o Cro kao jedinoj opciji i to za stranicu svog kluba. A danas izgara za nas. Begovic isto tako. Nemoze se nikome od njih zamjeriti, ako daju diplomatske odgovore, a poziva sa strane naseg saveza nema.
Mislim ako se mogu zvati pojedini igraci, koji upravo ni kluba nemaju, onda se moze zvati i Vuckic.
Ako ne pokusamo samo mozemo izgubiti.
Mislim ako se mogu zvati pojedini igraci, koji upravo ni kluba nemaju, onda se moze zvati i Vuckic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
samo dokaz koliko cijene edina dzeku , nista protiv tog momka nemam nek igra za koga hoce... al pokazuje se kao dobar momak i da cijeni edina dzeku i njegovu igru... zar mislite da je on prvi?? samo sto su ovo kamere snimile a ono prije nikad nista nisu 

>>No body likes us but we dont care<<
pa i ja mislim da bi ga trebalo zvati, samo eto, zao mi sto ako pristane sutra ce ga prozivati ko sto prozivaju i medunjanina i asmira radi tih izjava.
elem, da ne bude off topic, mozda dzeko sta poprica s njim
elem, da ne bude off topic, mozda dzeko sta poprica s njim

...
- tyler durden
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Nije on ni prvi ni zadnji koji je tako nesto izjavio. Mujdza je isto tako govorio o Cro kao jedinoj opciji i to za stranicu svog kluba. A danas izgara za nas. Begovic isto tako. Nemoze se nikome od njih zamjeriti, ako daju diplomatske odgovore, a poziva sa strane naseg saveza nema.
otkad MENSUR moze igrat za Hrvatsku

otkad je rodjen u Zagrebutyler durden je napisao/la:Principatus je napisao/la:Nije on ni prvi ni zadnji koji je tako nesto izjavio. Mujdza je isto tako govorio o Cro kao jedinoj opciji i to za stranicu svog kluba. A danas izgara za nas. Begovic isto tako. Nemoze se nikome od njih zamjeriti, ako daju diplomatske odgovore, a poziva sa strane naseg saveza nema.
otkad MENSUR moze igrat za Hrvatsku![]()

>>No body likes us but we dont care<<
pa igrao je za njihovu mladu reprezentaciju...nije sve po imenu, EDUARDO DA SILVA igra za hrvatsku...tyler durden je napisao/la:Principatus je napisao/la:Nije on ni prvi ni zadnji koji je tako nesto izjavio. Mujdza je isto tako govorio o Cro kao jedinoj opciji i to za stranicu svog kluba. A danas izgara za nas. Begovic isto tako. Nemoze se nikome od njih zamjeriti, ako daju diplomatske odgovore, a poziva sa strane naseg saveza nema.
otkad MENSUR moze igrat za Hrvatsku![]()
...
Za sta da se predomisliyup je napisao/la:Bilo bi super.panties je napisao/la:mozda se ovaj vuckic predomisli i zaigra za nas :S

Da nam takvi ne trebaju ni na tribinama sada bi igrali bez Medunjanina, Mujdze, Begovica, Muslimovica, Misimovica i jos par njih. Znaci svi su ili igrali za mladju reprezentaciju neke druge drzave, ili su prijetili da ce to uradit. U idealnom Svijetu nam takvi ne bi trebali, ali nama treba svaki igrac.Hulaga je napisao/la:Za sta da se predomisliyup je napisao/la:Bilo bi super.panties je napisao/la:mozda se ovaj vuckic predomisli i zaigra za nas :Sjeste naivni....cuj predomisli i zaigra za nas, pa nije repka nogometni klub
![]()
helem ovakvi nam ne trebaju ni na trebinama.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Francuska vise odavno nije Francuska kad vidis ko igra za njih. Sve goli stranaca, arapi kolo vode.
Za jednu Njemacku igra jedan turcin/krud, arap itd. Italija isto tako ima stranaca.
Samo kod nas mozes cuti da na nam nasi ljudi (koji su zbog nekih razloga odrasli u tudjoj zemlji) ne trebaju. Pljuju se igraci poput Asmira, Harisa, Mensura itd, satro oni nisu patriote vec izdajice. Cudna smo mi mraka. I onda se pitamo sto nam ne ide kako treba. Svasta ces cuti !!
Za jednu Njemacku igra jedan turcin/krud, arap itd. Italija isto tako ima stranaca.
Samo kod nas mozes cuti da na nam nasi ljudi (koji su zbog nekih razloga odrasli u tudjoj zemlji) ne trebaju. Pljuju se igraci poput Asmira, Harisa, Mensura itd, satro oni nisu patriote vec izdajice. Cudna smo mi mraka. I onda se pitamo sto nam ne ide kako treba. Svasta ces cuti !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma manit više taj Bosanski inat dokle , i kome ? Mislim i ja sam za to ako neko izjavi nesto protiv BiH pa kasnije ga zvati da igra . Kao što su ovi naši ustaščići iz Zrinjskog što je bio onaj Pehar i takvi slični njemu e oni ne treba da imaju mjesta zivjeti u BiH a kamoli nositi državni dres .
Njima je baš ova Bosna dala nešto i sad je ljagaju .
A ovim momci su zivjeli u drugim zemljama koje su im pruzile sve baš sve i opet odlučili igrati za nas .
Njima je baš ova Bosna dala nešto i sad je ljagaju .
A ovim momci su zivjeli u drugim zemljama koje su im pruzile sve baš sve i opet odlučili igrati za nas .

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Cincinnatus
- Kontakt:
daj usuti.. da slusamo ljude kao tebe, nebi sada imali pola tima. Sjecam se kada sam otvorio temu ovdje o Medunjaninu, svi skacu po meni kako ne treba nam, izdajica, itd. Sve gluposti. Sad jedan od glavnih igraca za nas.Hulaga je napisao/la:Za sta da se predomisliyup je napisao/la:Bilo bi super.panties je napisao/la:mozda se ovaj vuckic predomisli i zaigra za nas :Sjeste naivni....cuj predomisli i zaigra za nas, pa nije repka nogometni klub
![]()
helem ovakvi nam ne trebaju ni na trebinama.
Momka treba pozvati. NOVINARI hajmo ponovo.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
eto na djelu ovo o cemu sam pricala.
pa ko bi htio igrat za nas kad su nam ljudi ovakvi...
pa ko bi htio igrat za nas kad su nam ljudi ovakvi...
...
http://www.facebook.com/profile.php?id=1028383826" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo vam njegov profil na FB, pa ga proslijedite Sušiću i Osimu

ma ne mora neko pogriješit da bi se vježbao i demonstrirao autoritet, kontaš? jednu zvjezdicu vaspitavaš i 'muštraš' tako da drugi vide ko je glavni...možeš biti i najbolji ili imati ne znam kakve zasluge, ali zna se ko je Tata-Mancini!ZOI84 je napisao/la: Mancini i autoriret? OK Džeko onda pogriješio
Ili, neka treba npr sve mi uradi kako ja volim i hoću...sutra je opet ne nazovem, kontaš?

sa druge strane morate shvatiti da vi preusko i prekratkoročno gledate...jes, džeko je trebo sve utakmice igrati da je po nekoj 'zasluzi'... jer krenuo je furiozno..al on je ipak forsirao balotelija i agera..šta je rezultat toga...sva trojica su u najboljoj formi...ovako je mogao možda jedan blistati i to dokad... i to bi se možda povrijedio...a šta bi dobio time...ništa ionako imaju gotovo max score..a ovako su im svi igrači u rosteru u formi i aktivni tako da ako bude povreda nema zime...plus imaju nevjerovatnu širinu i raznovrsnost....Mancini je genije, i ne može svako skontati genija!
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Tema je ocigledno neki slovenski Vučko 

proslijediti Kemi AhmetovićuvOluMme je napisao/la:http://www.facebook.com/profile.php?id=1028383826

on topic:
Džeko protiv Napolija počinje 100 %

FORZA MARŠAL !!!
ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
gacko ili trebinje mislimDule 078 je napisao/la:ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Teslic i Doboj...Dule 078 je napisao/la:ima li dzeko neke veze sa teslicem ili gackom,tj njegov otac...ili su stare sarajlije?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...