FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RedBlue
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RedBlue » 28 feb 2016, 09:43

Posjeta izmedju 3ipo i 4 hilajde.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 28 feb 2016, 10:18

Bravo Borac!
Organizacija utakmice je bila besprijekorna, a jedan pravi sportski ambijent su mogli osjetiti pogotovo tuzlaci koji su bili na Zapadu. Vazi su ozbiljno zagrizli da ostanu i imam osjecaj da mozete.

Sto se tice tekme, kao da su obje ekipe cekale da se neko vise otvori. Sloboda je jace izgledala na terenu, al opet to moze biti moj subjektivni sud.
Sto je meni bilo fascinantno, i pored velikog uloga ono je bila jedna od najfer utakmica koje sam gledao zadnjih par godina. Vas centarfor (28) strasno korektan mladic, a tko je primijetio slucajan start u doskoku naseg desnog beka u 2.pol i sta se odigralo sljedecu minutu znat ce o cemu govorim.

Uglavnom, zbog zedji smo propustili tu nasu najbolju priliku dok smo bili u Pivnici kod Garija cime bi i zavrsio pitanjem, dal je moguce da je oko stadiona onako jeftino ili je samo na dan tekme!? Toceno 1,20km, boca Nektara 2km ili cevapi preko puta, petica za 2km.
tuzlanska Sloboda

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 28 feb 2016, 12:02

Bolje 3 za 3 da smo igrali
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 28 feb 2016, 12:05

Nije bolje, ovako je fer i postenije. Ostali nek rade sta hoce. Sa Slobodom nikad nismo imali nikakvih problema u Tuzli, a ni vi ovdje koliko znam. Ne vidim razlog zasto bi bilo drugacije, jedno fer i zdravo rivalstvo kako na tribinama tako i na terenu, i tako treba da ostane.

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 28 feb 2016, 14:00

Svaka cast i jednim i drugim navijacima. Navijanje jako korektno i dobro s obje strane. Borac je manjak kvalitete pokusavao nadoknaditi borbenoscu,imali su i dvije dobre prilike. Jednom Piric odbranio,drugi put igrac Borca promasuje s par metara. I Sloboda imala svoje prilike preko Ahmetovica. Moj licni utisak jest takav da je Sloboda mogla do pobjede,samo da su bili malo hrabriji i odlucniji. Svaki put kad su drzali duze loptu i gradili napad dosli su u koliko-toliko situaciju da ugroze gol Borca. Dok je Borac cekao sanse iz kontre. Ovaj Borac me nije uopste odusevio i bojim sa da ce tesko ostati u ligi. Fali tu kvaliteta dosta. Uglavnom,osim tih par situacija kad su i jedni i drugi mogli postici pogodak,mozda po dvije sa svake strane,ostatak utakmice negledljiv skroz.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 28 feb 2016, 14:48

Bravo Borac!
Organizacija utakmice je bila besprijekorna, a jedan pravi sportski ambijent su mogli osjetiti pogotovo tuzlaci koji su bili na Zapadu. Vazi su ozbiljno zagrizli da ostanu i imam osjecaj da mozete.

Sto se tice tekme, kao da su obje ekipe cekale da se neko vise otvori. Sloboda je jace izgledala na terenu, al opet to moze biti moj subjektivni sud.
Sto je meni bilo fascinantno, i pored velikog uloga ono je bila jedna od najfer utakmica koje sam gledao zadnjih par godina. Vas centarfor (28) strasno korektan mladic, a tko je primijetio slucajan start u doskoku naseg desnog beka u 2.pol i sta se odigralo sljedecu minutu znat ce o cemu govorim.

Uglavnom, zbog zedji smo propustili tu nasu najbolju priliku dok smo bili u Pivnici kod Garija cime bi i zavrsio pitanjem, dal je moguce da je oko stadiona onako jeftino ili je samo na dan tekme!? Toceno 1,20km, boca Nektara 2km ili cevapi preko puta, petica za 2km.
Nesto slicno sam napisao na vasoj temi,zaista puno startova a fer ponasanje svih aktera,i nas Djilas(28) i Ahmetovic su primili mali milion udaraca a svaki put su prihvatili izvinjenje nakon duela i pruzali ruku jedni drugima.
A sto se tice pivnice :),to je skoro otvoreno pa pokusavaju privuci musterije cijenom,u zadnje vrijeme u Banja Luci je otvoreno masu sto pivnica sto pabova pa se privlace musterije obaranjem cijena,sto nama pivopijama bas tesko pada :).Slicna prica je i za cevape,do prije pola godine najblizi travnicki cevap je bio u Travniku a sad ga imas u svakom naselju po dva...

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 28 feb 2016, 15:04

Los teren je uzrok negledljive utakmice, i taj teren nas muci vec duzi niz godina. Trebaju ozbilljna ulaganja da bi se to napravilo i da lici na nesto
Mi trenutno nemamo sredstava za to.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 28 feb 2016, 15:48

Prvo da se smanje dugovi, pa cemo onda teren. I nije toliko los spram ostalim u ligi.
Grk1234 je napisao/la:do prije pola godine najblizi travnicki cevap je bio u Travniku a sad ga imas u svakom naselju po dva...
Sta ce nam travnicki kad imamo banjalucki :urnebes:
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 feb 2016, 16:25

Danas iz Banja Luke oko 14h. Hvala na gostomprimstvu, mojim prijateljima iz BL. Gledajuci sa druge strane Fukare i Lesinare, svaka cast, odlicno. Organizacija ok, policija profi. Sretno u nastavku Borcu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 28 feb 2016, 23:18

Danas iz Banja Luke oko 14h. Hvala na gostomprimstvu, mojim prijateljima iz BL. Gledajuci sa druge strane Fukare i Lesinare, svaka cast, odlicno. Organizacija ok, policija profi. Sretno u nastavku Borcu.
Stari ti bas zaglavio,da nisi i ziogu sta? :)

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 29 feb 2016, 08:37

aleksandar_veliki je napisao/la:Teren vam je uzasan godinama. Utakmica teska, tvrda, kakva se i ocekivala. Bice vam tesko ostati, Liga 12 bez vas nece biti to sto treba biti i zato sam vas veliki navijac do kraja sezone.
Zahvaljujemo ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2016, 23:33

Borce Sredojevic novi trener (peti ove sezone)..

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 mar 2016, 00:41

Hoce se moci barem drina dobiti?
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 07 mar 2016, 01:49

Mora, pobjeda bi ostavila kakvu-takvu nadu za opstanak, u slucaju remija ili poraza to bi bilo definitivno to za ovu sezonu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2016, 02:17

Tristan je napisao/la:Mora, pobjeda bi ostavila kakvu-takvu nadu za opstanak, u slucaju remija ili poraza to bi bilo definitivno to za ovu sezonu.
ma dobit ce te vi ovu drinu raspalu....al mislim da ste svoju kakvu-takvu sansu prokockali...sad vam treba bukvalno serija od nekih 5 pobjeda...cak vam vise ni remi ne pomaze
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 07 mar 2016, 02:28

staragarda je napisao/la:
Tristan je napisao/la:Mora, pobjeda bi ostavila kakvu-takvu nadu za opstanak, u slucaju remija ili poraza to bi bilo definitivno to za ovu sezonu.
ma dobit ce te vi ovu drinu raspalu....al mislim da ste svoju kakvu-takvu sansu prokockali...sad vam treba bukvalno serija od nekih 5 pobjeda...cak vam vise ni remi ne pomaze
Tako je, u prvom dijelu sezone se prosulo previse bodova - poraz kuci od Rudara, Olimpika, na strani od Drine... Sad od ovih 10 utakmica treba dobiti 7, a kako dobiti kad smo u ove dvije utakmice sutnuli mozda 2-3 puta u okvir. Al' ajd sad novi trener, pa da vidimo.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 07 mar 2016, 11:45

Smjena Janjića je bila neminovna.
Nemamo vremena za eksperimente.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 07 mar 2016, 14:35

Ma jeste, ti iz Srbije potcjene ovu ligu, pa dovuku neke svoje neprovjerene talente pa prc. A i on sam ne poznaje ovu ligu dovoljno. Vidjecemo sad sta ce sa Borcetom da bude, malo vremena ima do kupa.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 07 mar 2016, 14:44

Ima li sanse da vam Vlado Jagodic dodje, volio bih gledati Borac u PL jos dugi niz godina, steta bi bilo da klub kao sto je Borac ispadne u nizi rang. Puno srece i pozdrav iz Zenice :D

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 07 mar 2016, 15:07

zenica159 je napisao/la:Ima li sanse da vam Vlado Jagodic dodje, volio bih gledati Borac u PL jos dugi niz godina, steta bi bilo da klub kao sto je Borac ispadne u nizi rang. Puno srece i pozdrav iz Zenice :D
Ne, bar dok Bocre nesto ne zabrlja. I meni je Jagoda nekako najprikladniji Borcu od svih ovih sto smo imali, uostalom s njim smo i osvojili titulu. Steta sto su ga svrgli jesenas nakon par losijih rezultata, a sam on je govorio jos prije pocetka prvenstva da ce sa onakvom ekipom kakvu smo imali (sve omladinci i fkkrupljani, dovedeni direktivom ilica, sjeme mu se zatrlo) biti oscilacija. Pobjedili Zelju, postigli gol na Vrapcicima, nakon toga amplituda te oscilacije rezultata pocela da pada, i odmah ga smjenili. A tesko cemo mi naci nekog takvog, da je klasa kao sto je Jagodic, da poznaje stvari u klubu i prije svega da Borac ne smatra nekim tamo usput klubom, cak stavise, igrao je za nas sa generacijom kad smo osvojili kup protiv Rudara '95-te.

Takodje, sve najbolje, da stabilizujete klub i otjerate hostaplere :)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.