AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Šta žalite za Tonalijem, doveo sam vam Tijanija za trećinu, a on sam ruši grande BiH, reče algoritam i Karinale ugasi pc 

Bennacer se izgleda opet povrijedio. Nema od njega više ništa nažalost...
Di Marzio prenio da bi mogao Bennacer biti out 2-3 mjeseca.
Prodati ga idući put čim stigne prva ponuda, nema smisla držati ga na rosteru više.

Prodati ga idući put čim stigne prva ponuda, nema smisla držati ga na rosteru više.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Zato sam i pisao kad se pojavila mogucnost da ga neko hoce, prodati ga jer on ide vec silaznom putanjom plus non stop je fakticki povrijedjen
Eto ako je 3 mjeseca out bezveze nam zauze jedno mjesto u LP
Eto ako je 3 mjeseca out bezveze nam zauze jedno mjesto u LP
Bitno je da su čekali zadnje dane merkata da se rješe dva veznjaka, bez da su doveli ikoga. Bio im je i Kone skoro pred potpisom, pa ga zbog bog zna kojih razloga pustiše u Romu.
Valjda sad i Liberali dobije veću minutažu, a i onaj mali Vos je oduševio na debiju, izgleda najspremnije za prvi tim.
Valjda sad i Liberali dobije veću minutažu, a i onaj mali Vos je oduševio na debiju, izgleda najspremnije za prvi tim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fina asistencija Rafe 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Morata se vratio treninzima tako da bi se mogao pojaviti i protiv Venezie. Thiaw i Gabbia su na raspolaganju. Bennacera nema bar do januara tako da je vjerovatno prošao i zadnji voz da ga se riješimo. Tek ga sad niko neće htjeti a vidjeli smo da se ne znaju riješiti takvih igrača.
Šteta za Bennacera, imam osjećaj da se lik raspada na tim okupima repke, me's čini da se redovno vraća sa poprilično gadnim povredama sa istih?
Vjv nije tačno, ali Bennacer kao da nije dostupan preko pola sezone nakon covida, jer mu trebaju po 3-4 hefte nakon povratka da dođe sebi. Treba se takvih kutarisat, sve i da je Maradona, kad ne možeš računat na takve pola sezone.
Inače, bitno je da je Morata back, jer je Fonseci utakmica vs Venezije kobna. Ne uzme li tu 3p, uz poraze vs Lpool i Intera, to bi mogao i biti kraj njegove epizode u Milanu.
Vjv nije tačno, ali Bennacer kao da nije dostupan preko pola sezone nakon covida, jer mu trebaju po 3-4 hefte nakon povratka da dođe sebi. Treba se takvih kutarisat, sve i da je Maradona, kad ne možeš računat na takve pola sezone.
Inače, bitno je da je Morata back, jer je Fonseci utakmica vs Venezije kobna. Ne uzme li tu 3p, uz poraze vs Lpool i Intera, to bi mogao i biti kraj njegove epizode u Milanu.
- muha milanez
- Kontakt:
On je u fazi raspada ima već dvije godine. Davno ga se trebalo rješavati još dok je vrijedio bar nešto.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Reijnders briljira u reprezentaciji a u klubu nije ni na 50%, vrijeme je da se neki ljudi zapitaju, šta se to dešava.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Upratio sam pisanja forumaša Italijana po italijanskim forumima Milana i mnogi od njih nemaju nikakva očekivanja od ove sezone, baš kao i mi ovdje. Svi su razočarani u poteze uprave, izbor trenera, izbor pojačanja, selekciju tima i ponašanje igrača na terenu. Generalno, prilično mlaka atmosfera na startu sezone, čak i među domaćim tifozima iz Milana i očigledno da niko nema prevelike ambicije i očekivanja od ove sezone, barem što se tiče borbe za scudetto.
Kako nema ? Fonseka je rekao da napadamo seriju a?
Normalno da su/smo razocarani. Evo dvije vec godine milanist trubi o upravi, o igracima, i svemu pomalo, ali sve se svelo zamijeni nam trenera i top smo. Otkud sad takav pad entuzijazma. Ako nista, vjerovati cu im sto su pisali, i ocekivati skudeto minimalno 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Mi sve napadamo to je logicno, samo nam se nada ugasi na samom pocetku od svih takmicenja u kojem ucestvujemo.
Ma vazno je ucestovati nije vazno pobijedi
Ma vazno je ucestovati nije vazno pobijedi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što Boban reče neki dan, Milan ima dobar tim, uz naravno poneki nedostatak, ali za okvire Serie A je tim dovoljno dobar za najviše ciljeve. Ali i njega čudi kako i dalje Milan igra u pogrešnoj formaciji. Jer je tim opremljen za 4-3-3 sistem, ali i dalje to odgovorni za takve stvari ne vide.
Najboljeg veznjaka gušiš u pogrešnoj formaciji. A isto će se desiti kad je Fofana u pitanju.
Najboljeg veznjaka gušiš u pogrešnoj formaciji. A isto će se desiti kad je Fofana u pitanju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Zavisi sta smatras za okvire serie A, ako je to borba za top 4 onda je OK, za neke vise domete, slabi smo mi bogami.
Scene iz Milana
Sretno momci večeras! 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam na šta je tačno Boban mislio, vjerovatno visok plasman (top 3/4), ali je upravu. Forsiras formaciju koja zahtjeva kvalitetnu desetku a ti to nemaš. Jedina opcija je rizik sa Liberalijem, ali dečko ima samo 17 godina. Da je u nekoj drugoj ligi, vjerovatno bi imao zapaženu minutažu već ove sezone, ali u Italiji teško.
OFFICIAL Milan XI vs. Venezia:
Maignan; Emerson Royal, Gabbia, Pavlovic, Theo Hernandez; Loftus-Cheek, Fofana; Pulisic, Reijnders, Leao; Abraham
Govorili su neki mediji da je probao Fonseca Rejindersa na ofanzivnom veznom na zadnjim treninzima, izgleda da bi po formaciji tu mogao i započeti utakmicu, ali se definitivno ne bih iznenadio da opet vidimo RLC-a tu.
Maignan; Emerson Royal, Gabbia, Pavlovic, Theo Hernandez; Loftus-Cheek, Fofana; Pulisic, Reijnders, Leao; Abraham
Govorili su neki mediji da je probao Fonseca Rejindersa na ofanzivnom veznom na zadnjim treninzima, izgleda da bi po formaciji tu mogao i započeti utakmicu, ali se definitivno ne bih iznenadio da opet vidimo RLC-a tu.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Prema tim navodima, Reijnders će biti isturen naprijed, a nazad Loftus Cheek/Musah. Valjda je Fonseca gledao ove utakmice Holandije u Ligi nacija i skontao gdje bi Reijnders mogao biti najupotrebljiviji i najopasniji.Maestro^^ je napisao/la: ↑14 sep 2024, 19:34OFFICIAL Milan XI vs. Venezia:
Govorili su neki mediji da je probao Fonseca Rejindersa na ofanzivnom veznom na zadnjim treninzima, izgleda da bi po formaciji tu mogao i započeti utakmicu, ali se definitivno ne bih iznenadio da opet vidimo RLC-a tu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.