FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Goretzka promjenio igru, i tim i Pavlovića koji je mnogo bolji sa njim. Davies vrlo dobar, da ne kažem odličan

-
- Kontakt:
Diera su prvog trebali produziti, covjek kad god igra, odigra odlicno. A jos rijetko kad igra, i odmah uhvati ritam. Ali oni konji u upravi zele da ga se rijese. Kimmich ce nazalost produziti, steta, jer svako vidi da najvise koci vezni red.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jednostavno rijesen jako nezgodan protivnik koji nam je u proslosti cesto znao praviti probleme.
Ekipa se pokrenula nakon tesko izvojevanog prolaza u ligi sampiona.
Nadati se da im je taj mec podigao samopouzdanje i da ce kako vrijeme odmice dizati formu.
Imaju 7 dana da se odmore i pripreme.
Ekipa se pokrenula nakon tesko izvojevanog prolaza u ligi sampiona.
Nadati se da im je taj mec podigao samopouzdanje i da ce kako vrijeme odmice dizati formu.
Imaju 7 dana da se odmore i pripreme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kimić stvarno usporava igru, pa izgubi na kornerima 10ak minuta dok se dopelja sa jedne na drugu stranu. I opet šipak.
Voli da je prezentan, da diriguje, ali nema odlučnih pasova, nema kreacije, šuta sa distance još manje. Birvaktile se trpao kod prekida i kad je Alkantara bio u top formi I bio ismijan. Traume.
Voli da je prezentan, da diriguje, ali nema odlučnih pasova, nema kreacije, šuta sa distance još manje. Birvaktile se trpao kod prekida i kad je Alkantara bio u top formi I bio ismijan. Traume.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
dajte molim vas zar se prije zaboravilo da je sane najveca slina od svih njih??? sad ispade lik igracina grob te yebo 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hehe, to je onaj plus koji je punačkog krasio. Djeluje iza prvog reda napada, realizacija dobra. Sve je to utihlo godinama, mada su malo i guzovi spali, ali ućerati mu sad.

Izgleda "africki Bazdarevic" postaje lagano mjesavina Pepa, Klopa i Juppa. To je ono sto se trazi: 60-ak % posjeda uz 20-ak udaraca sa 10-ak u okvir. J...m joj kuruz, nece se stalno potrefiti da ni jedna ne udje i levati u kontri svaku zabiju.
Inače, Kompa im je dao slobodan dan u minuli četvrtak i jedna ekipa se izdvaja da i taj dan ( veče) provedu zajedno.
Davies, Musiala, Olise i Sane izlaze zajedno, bili su do kasno u kuglani i odlično se razumiju.
Hoće li im Eberl "otkinuti" sina Sulejmana ostaje da se vidi.
Davies, Musiala, Olise i Sane izlaze zajedno, bili su do kasno u kuglani i odlično se razumiju.
Hoće li im Eberl "otkinuti" sina Sulejmana ostaje da se vidi.
One dvije situacije pred kraj sve govore, frajer sa par metara promasi prazan gol, a onda iz cista mira sa loptom u nogama zabije spicom u zemlju kao idiot i lopta ode bez veze. Kazem ponovo, tesko je sa glavom deverati, da je frajer stabilan, sjeo bi nam ko budali samar. Ona dva poteza u prvom su svjetski vrh, ALI ne moze samo to, a posle se 100 utakmica sepuris kao paun ko da si B za muda uhvatio.
Ja bi mu uslovio potpisivanje da igra desnog beka. Iskreno, karakterom i odnosom prema klubu i igri, drag mi je igrac nije bas ni toliko los kao sto se prezentira, ali ako ocigledno nesto ne ide, zabi mu onda...sta da se radi, na beku je fantastican, cesto i igrac vise u napadackim kombinacijama, dobar centarsut...jedino ga poduplati (narocito kada izadje visoko), protiv ekstremnog brzih igraca tipa onaj zvaljavi iz Reala.armando je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:44Kimić stvarno usporava igru, pa izgubi na kornerima 10ak minuta dok se dopelja sa jedne na drugu stranu. I opet šipak.
Vrlo dobra utakmica danas u oba smjera. Napokon konkretno i direktno, s tim da to sad po komentarima ispada da je zato sto je Kimmich izasao, ali nisam to tako vidio, osim prvih par minuta mi smo igrali takvu igru cijelo vrijeme s njim i bez njega.
Musiala onim golom pokazao da vrijedi, jer nijedan nas igrac ne bi onakav slalom napravio, samo sto to treba konstantno raditi da bi opravdao veliki ugovor.
U svakom slucaju igra danas daje nadu da ova ekipa jos nesto moze ponuditi.
Musiala onim golom pokazao da vrijedi, jer nijedan nas igrac ne bi onakav slalom napravio, samo sto to treba konstantno raditi da bi opravdao veliki ugovor.
U svakom slucaju igra danas daje nadu da ova ekipa jos nesto moze ponuditi.
Problem Musiale je što kad nema toliko prostora kao kod gola koji je bio uz dosta sreće da mu se lopta vratila u noge, uostalom i u toj akciji se vidjelo da mu fali još eksplozivnosti i brzine, izgleda da ga nešto fizički muči, premorenost, koja kila viška...
Neopisivo mi je dosadilo njegov potez viska. Upropastio svaku kontru.
Nur der FCB
Nevjerovatno kakvog igraca je majstor Tuchel doveo u Bayern za pisljivih 3,5 milionaBundesliga je napisao/la: ↑23 feb 2025, 19:34Diera su prvog trebali produziti, covjek kad god igra, odigra odlicno. A jos rijetko kad igra, i odmah uhvati ritam. Ali oni konji u upravi zele da ga se rijese. Kimmich ce nazalost produziti, steta, jer svako vidi da najvise koci vezni red.

Stvarno zalosno da covjeku nece da produze ugovor. Na kraju ce otjerati i njega i defanzivnu masinu iz Portugala

E sad je je i ovaj Portugalac mašina samo što ga je Tuchel htio
Mašina ako se ne proda za "bilo šta" biće jedan od većih promašaja u istoriji.
Nema lika nigdje i poslije povrede i virusa, uprkos svim rotacijama.
Nažalost, tako je.

Mašina ako se ne proda za "bilo šta" biće jedan od većih promašaja u istoriji.
Nema lika nigdje i poslije povrede i virusa, uprkos svim rotacijama.
Nažalost, tako je.
72kg na 184, jedino manjak mišića

Kada se analiziraju sve utakmice Dier-a, većina odigrana sa 0, Kim kraj njega kao Maldini izgleda, ali hej, ima bruka zvana Upamecano koji kreira svaki napad u igri.
Vezano za Kimmicha, pisao sam nedavno, dobro bi bilo gledati ga na beku a Pavlović i Goretzka u veznom (ili Leimer), vidjelo smo danas što

- muhamedhulk
- Kontakt:
fakat kimmich ispade ko i kroos, dizelas. ali jbg, kroosonja proradio u nekoj drugoj formaciji sa 3 u sredini, totalno druga uloga na terenu.
danas dobra utakmica, hejteri koji kazu da se ne moze pobijediti top4 ekipa u rupama...taman sve.
danas dobra utakmica, hejteri koji kazu da se ne moze pobijediti top4 ekipa u rupama...taman sve.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.