Cygrynski kad je doveden cinio se kao veliko pojacanje na stoperskoj poziciji, bas onakav igrac kakav treba Barci, sem klasicnih atributa jednog stopera, imo je odlican pas, dobru tehniku...ja sam konto, evo ga, san snova...
kad ono kako je odmicala sezona, nista, totalno razocarenje...samo na stopere je baceno 50 miiona, a od svega cemo izvuci 20, daj Boze i toliko...Caceres i Cygrynski su odigrali koju utakmicu, dok Henrique nista, i na kraju ce vjerovatno dzaba otici, pa onda Hleb...
ma strasno losi smo bilo sto se transfera tice dok Rosell nije doso...
a evo jos jedan primjer...
Ibrahimovic, jedan od najbolji napadaca je kupljen za 60 miliona, 20 Eto i kesa 40...to je to..
Cesc, jedan od najboljih veznjaka svijeta kupljen za nekih 30-ak miliona...
velika razlika..
svaka cast ljudima u klubu koji su zaduzeni za ove stvari...
mandraX je napisao/la:Ma kakve Čigre i sl., najgora 2 poteza kluba su prodaja Y. Toure-a i Eto'o-a.
Neću im to nikad halalit'

pa dobro, moze se i tako reci...
meni je Yaye pravo zao...koja klasa od igraca...al opet dobili smo fine pare, a imamo isto tako dobrog, ako ne i boljeg zadnjeg veznog u liku Sergia Busquetsa...
a prodaja Etoa je realan potez, Eto je meni jedan od najdrazih nasih igraca (bivsih i sadasnjih), al realno on se ne uklapa u ovaj sistem...Pep cim je doso htjeo ga je prodati, al nije bilo realne ponude cini mi se...cim je uhvatio priliku da ga se rijesi, odma je Eto dobio nogu...
al Yaya Toure, koja je to klasa...mozemo ovdje danima pisati, al opet se to ne moze objasniti...
a hajmo sad malo drugacije, koja je najbolja prodaja odkako je Pep doso na klupu???

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club