Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
glavno da je ova krezuba stoka, stavilamjesec i zvijezdu oko vrata..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Definitivno alkohol ...neobrazovanje u kombu s njim je recept za uzas..xaviesta je napisao/la:Nije problem samo alkohol i vožnja ua 70% slucajeva nasilja u porodici je kriv alkohol.
Kao i za mnoga druga sranja. Jednostavno najvece zlo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koga vas?! Šta sad pričaš? I, živo me zanima, kako si uvukao džamiju u ovo? Religiju?! Tačno si post'o ženturača.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izjednačam vas koji popijete i sjednete za volan i hvalite se time, kako vas policija nije uhvatila, kako možete popit kištru i vozit bolje od trijeznih, pun forum takvih, a sad se zgrožavate, licemjeri klasični, sutra će opet nastaviti isto.
Dosta mi je više te licemjernosti, svi se zgrožavaju a svi rade isto, dan dva i sve po starom, pa jovo nanovo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znam da nam je bezveze zakon oko ovoga, nece puno ni dobit za ovo sto je najgore. Citam neki dan ona sto je bebu svoju ubila i bacila dobila ispod 2 godine 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- ASD
- Kontakt:
To su ljudi bez mozga, to je glavni krivac.xaviesta je napisao/la:Nije problem samo alkohol i vožnja ua 70% slucajeva nasilja u porodici je kriv alkohol.
Kao i za mnoga druga sranja. Jednostavno najvece zlo.
Ma druže, ne bi ih odvratilo.madridist je napisao/la:Kako se stoka dovodi u red?
U ovom slucaju balkanska stoka.
Rigoroznim sankcioniranjem.
Kaznama od kojih se dize kosa na glavi,
Ili misliš da bi lopova spriječilo to što bi se kazna sa, lupam, tri podigla na pet godina?
Kazne su tu da opomenu normalne ljude.
Ova stoka ne razmišlja o tome.
Ili misliš da bi onog sarajliju koji je pokupio djevojke spriječilo to da je u zakonu predviđena kazna od 15 godina?
Ne bi.
Jedino šta možeš uraditi jeste to da gradove učiniš sigurnijima. Recimo da redaš više ležećih policajaca ili da se širi centar grada u potpunosti zatvori za saobraćaj.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Jbg, nemojte biti licemjeri i kritikovat, svi mi ovaj frajer
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Svi smo mi ovaj frajer. Samo Rio nije jer on ide redovno u džamiju i ne pije i logično je dobar čovjek.Osim13 je napisao/la:Jbg, nemojte biti licemjeri i kritikovat, svi mi ovaj frajer
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo da nece biti pijan, bit ce mu dosta veca kazna.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Neviđena tragedija u Novom Travniku: Vozač pokosio pet osoba, preminule majka i kćerka
Jedna osoba poginula u sudaru automobila i cisterne u Mostaru
U saobraćajnoj nesreći kod Bratunca poginuo 23-godišnji mladić
Muškarac poginuo nakon pada s 12. sprata zgrade na Alipašinom Polju u Sarajevu
ovo se zove crni petak, nevjerovatan broj "nesreca" za tako malo zemlju u jednom danuJedna osoba poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Ljubuškog
dodje mi da prestanem pratiti vijesti i otvarati portale
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 dec 2018, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Evo primjer jednog mumina koji klanja, ide u džamiju, petkom džuma a ne piva, ponosni musliman, porodica, akšam, jacija, selam alejk.
http://www.klix.ba/clanak/180317086
http://www.klix.ba/clanak/180317086
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakav on, plodi više neg mi svi zajedno
Dobra mu ona švalerka
Dobra mu ona švalerka
Aida Čongo, nađi je na fb, koristi umjetničko ime Aida Alvarez.ASD je napisao/la:Slika?Osim13 je napisao/la:Kakav on, plodi više neg mi svi zajedno
Dobra mu ona švalerka
Efendic je smecar, da ga nema veceg.

- akisarajevo92
- Kontakt:
a ona je njegova svalerka
vidjao sam je par puta, nije nimalo losa, uglavnom bude u drustvu one crnke sto promovira Zumbu po Sarajevu

vidjao sam je par puta, nije nimalo losa, uglavnom bude u drustvu one crnke sto promovira Zumbu po Sarajevu
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 08 dec 2018, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- ASD
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Aida Čongo, nađi je na fb, koristi umjetničko ime Aida Alvarez.ASD je napisao/la:Slika?Osim13 je napisao/la:Kakav on, plodi više neg mi svi zajedno
Dobra mu ona švalerka
Efendic je smecar, da ga nema veceg.
Nasao sam pod Aida Congo, ali Aida Alvarez nisam.
Valjda je to ta.
Isreno nije nesto, izgleda bas kao da je za tih iskompleksiranih seljacina kao sto je Efendic.
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobra za ono za sta sluzi, nece je sigurno zenitiASD je napisao/la: Valjda je to ta.
Isreno nije nesto, izgleda bas kao da je za tih iskompleksiranih seljacina kao sto je Efendic.
Don't believe the hype.
pa vidi se da je rođena za pušenje ****, čuj nije nešto, pa majku mu **** nije ni merecedes axor za po gradu neg ima svoju svrhu logično
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.