7 ce biti dovoljno a i realnije je mada se nikad ne znaskoroalen je napisao/la:Mnogo je kume..Burberry46 je napisao/la:Ocekujem oko 10 hiljada u srijedu
Svi na Kosevo igra SarajevoJa tipujem na 6.500 - 7.000

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
7 ce biti dovoljno a i realnije je mada se nikad ne znaskoroalen je napisao/la:Mnogo je kume..Burberry46 je napisao/la:Ocekujem oko 10 hiljada u srijedu
Za Hebiba nasegSarajlijica1946 je napisao/la:#SviNaKoševo #AnelHebibović
FK Sarajevo - NK Široki Brijeg | finale Kupa Bosne i Hercegovine
@sabinho
Evo ga cita forum.
Pa brate.emir79 je napisao/la:Za Hebiba nasegSarajlijica1946 je napisao/la:#SviNaKoševo #AnelHebibović
@sabinho
Evo ga cita forum.![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Finale je, trebalo bi 10 hiljada biti, kad ce ako nece u finaluMortemHz je napisao/la:7 ce biti dovoljno a i realnije je mada se nikad ne znaskoroalen je napisao/la:Mnogo je kume..Burberry46 je napisao/la:Ocekujem oko 10 hiljada u srijedu
Al kakva furka ne vjerujememir79 je napisao/la:Za Hebiba nasegSarajlijica1946 je napisao/la:#SviNaKoševo #AnelHebibović
@sabinho
Evo ga cita forum.![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Ovo je Majkl pis'o. On je zavrsijo fakultet!TobeYarabi je napisao/la:nije cudo sto brat hebib profula prazan gol sa 5 metara, kad cak ni ove crte na slovima B i D nije mogo potrefiti
Daj ba, moreš ti normalno, nije ti on ovo pisao, neko iz fan shopa šablon pripremio za sve.TobeYarabi je napisao/la:nije cudo sto brat hebib profula prazan gol sa 5 metara, kad cak ni ove crte na slovima B i D nije mogo potrefiti
Hahah mnogo jak fazonemir79 je napisao/la:Za Hebiba nasegSarajlijica1946 je napisao/la:#SviNaKoševo #AnelHebibović
@sabinho
Evo ga cita forum.![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
moj uzor-S.G je napisao/la:Hahah mnogo jak fazonemir79 je napisao/la:Za Hebiba nasegSarajlijica1946 je napisao/la:#SviNaKoševo #AnelHebibović
@sabinho
Evo ga cita forum.![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]![]()
Sabinho je napisao/la:Ucini mi zivot srecnim Heba moj,
koliko je srecan Sabe Heba moj...
a pa koji mu je qurac zadnjih danajoker90 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ucini mi zivot srecnim Heba moj,
koliko je srecan Sabe Heba moj...![]()
![]()
Donosi Heba trofej ako Bog da!
Dvije aBd.MortemHz je napisao/la:Hocu li mijenjati zvjezdicu u potpisu
ABd i dvije.MortemHz je napisao/la:Hocu li mijenjati zvjezdicu u potpisu