Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Chat
A nemoj molim te vise ovo objavljivati..Bassha je napisao/la:
aaaaaaaaaa
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Kako nekome u ovakvom trenutku padne na pamet da izvadi telefon, upali kameru i snima to
Don't believe the hype.
- prisonbreak
- Kontakt:
definitivno ovom moronu treba presuditi prije
I ovi sto snimaju ovakve scene nisu dobri sa glavom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu definitivno. Znam kod nas tuzlarije portal snime i objave nesrece. Ako ti neko nije kod kuce odmah se sjebes da mu nije sta.harden je napisao/la:I ovi sto snimaju ovakve scene nisu dobri sa glavom
I kaže nemoj ga ubiti. Yebo pleme svoje.
Uvedi smrtnu kaznu yebem ti mrtvu državu i korumpirani sistem !
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- prisonbreak
- Kontakt:
treba prijaviti klipove da se brisu, ovo je potresno gledati, a stvarno nije fino snimatituzlak1987 je napisao/la:Nisu definitivno. Znam kod nas tuzlarije portal snime i objave nesrece. Ako ti neko nije kod kuce odmah se sjebes da mu nije sta.harden je napisao/la:I ovi sto snimaju ovakve scene nisu dobri sa glavom
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mah, ništa se neće promijenit, djeca će i dalje piti i drogirat se i to će biti kul, a u džamiju otić i klanjat naravno da neće, i hvalit se okolo kako si se naroljao i sjeo za volan i policija te nije uhvatila, dnevna doza prosječnog alkosa iz Bosne. Ovdje na forumu ih je koliko hoćeš takvih, upravo među ovima koji sad osuđuju ovaj čin.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Derdiyok je napisao/la:I kaže nemoj ga ubiti. Yebo pleme svoje.

Svako ko pijan sjedne za volan je potencijalni ubica i tako mu i treba suditi.
Izjednačavaš ljude koji popiju i ne idu u džamija sa ubicama. Svaka čast.rio_Ferdy88 je napisao/la:Mah, ništa se neće promijenit, djeca će i dalje piti i drogirat se i to će biti kul, a u džamiju otić i klanjat naravno da neće, i hvalit se okolo kako si se naroljao i sjeo za volan i policija te nije uhvatila, dnevna doza prosječnog alkosa iz Bosne. Ovdje na forumu ih je koliko hoćeš takvih, upravo među ovima koji sad osuđuju ovaj čin.
Druga stvar: video je grozan ali svako od nas treba da ga pregleda i ureže u sjećanje. Kad se vozački polaže ovo treba puštat.
Treca stvar: jbem milu majku svakome ko kmeči i žali se za policijsku brutalnost kad počnu šamarat ovakve kretene.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A ima dobru glavu za šutanja i nanošenje teških tjelesnih povreda. Siguran sam da neće ostati neiskorištena.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Barbarossa
- Kontakt:
Ima te li kakvu preporuku gdje bi se mogle naručiti majice sa štampom ,treba mi baš nešto specifično
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
A to "specifično" je ?Barbarossa je napisao/la:Ima te li kakvu preporuku gdje bi se mogle naručiti majice sa štampom ,treba mi baš nešto specifično
Majica za forumaša ili kantu ?!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ima moBarbarossa je napisao/la:Ima te li kakvu preporuku gdje bi se mogle naručiti majice sa štampom ,treba mi baš nešto specifično
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kako uvuče džamiju u sve ovo, ovo june je vjerovatno išlo nna svaku džumu i šta ćemo sad? Vidi mu lančić. Sereš nako bezvezerio_Ferdy88 je napisao/la:Mah, ništa se neće promijenit, djeca će i dalje piti i drogirat se i to će biti kul, a u džamiju otić i klanjat naravno da neće, i hvalit se okolo kako si se naroljao i sjeo za volan i policija te nije uhvatila, dnevna doza prosječnog alkosa iz Bosne. Ovdje na forumu ih je koliko hoćeš takvih, upravo među ovima koji sad osuđuju ovaj čin.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izjednačam vas koji popijete i sjednete za volan i hvalite se time, kako vas policija nije uhvatila, kako možete popit kištru i vozit bolje od trijeznih, pun forum takvih, a sad se zgrožavate, licemjeri klasični, sutra će opet nastaviti isto.
Dosta mi je više te licemjernosti, svi se zgrožavaju a svi rade isto, dan dva i sve po starom, pa jovo nanovo.
Dosta mi je više te licemjernosti, svi se zgrožavaju a svi rade isto, dan dva i sve po starom, pa jovo nanovo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nemam uopšte vozačku. Nit bi vozio pijan. Te što voze pijani potraži u safu oko sebe u petak, u mom društvu svi piju ali niko pijan ne vozi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Izjednačam vas koji popijete i sjednete za volan i hvalite se time, kako vas policija nije uhvatila, kako možete popit kištru i vozit bolje od trijeznih, pun forum takvih, a sad se zgrožavate, licemjeri klasični, sutra će opet nastaviti isto.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jah, ne znam ko se ovdje hvali time što je teški kroner i alkoholičar. Kod mene u džamiji na namaze dolazi par ljudi, većinom starijih i niko od njih ne pije, hadžije su većina.
A u mom društvu isto niko ne pije. Zato se i ne družim sa puno ljudi.
A u mom društvu isto niko ne pije. Zato se i ne družim sa puno ljudi.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..