FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 08 maj 2017, 19:14

SiouxLukavac je napisao/la:
fico je napisao/la:Sve je to lijepo Evandere što si napisao i ja bi to volio, ali koliko je realno da uzmemo Zrinjskog poslije finala Kupa? Daj Bože..

Ovo pitam po ko zna koji put, zašto željezničar nije pobjedio slobodu, a također se pričalo da su protiv njih sredili unaprijed 6 bodova? Ne kažem da oni neće pobjediti Krupu, ali i ako pobjede, realno kvalitetnija su ekipa. Uostalom Krupa se još bori za evropu i tamo mogu dobiti veće pare nego od Megamixa.

Jedno je Krupa i Radnik, drugo je Sloboda. Prve dvije ekipe nemaju nikakav pritisak ili neku odgovornost zbog navijača.
Ja sam juče navijao za Krupu protiv Radnika iz razloga što imaju šanse za evropu ukoliko ne izgube i nisu izgubili, ali opet sumnjam da će dati 100% protiv kona za vikend.

Kakva bi samo ludnica bila da prednost pred derbi bude 3 boda i da pobjedom možemo zasjesti na vrh, ali jako teško da se to desi ali nije nemoguće, jer će nam za to vjerovatno trebati pobjeda u Mostaru, kad bi bar Krupa igrala maximalno, vjerujem da bi mogli uzeti bod(ove) ali im ne vjerujem nikako.
Spomenuo sam slobodu zato sto su neki navijaci Sarajeva spominjali da je Megamix sredio 6 bodova cak i protiv slobode, a pojedini navijaci slobode su pricali kako je njihova uprava naklonjena klubu iz Novog Sarajeva pa ce im se naguziti.

Ne mogu više slušati te teorije zavjere, pun mi ih je ****, kad se pobjedi kupljeno je, kad se izgubi prodato je. Ma yebite se vise.

Volio bi da Kup uzmemo samo zbog ovih sto pricaju da se siroki gura u kupu, da se zadovolji nacionalni kljuc. Pa da se siroki gurao u kupu ne bi dobijao zrinjskog i zeljeznicar za protivnike, vec mladost i travnika.
SARAJEVO

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 08 maj 2017, 19:22

Svi na Kosevo !!! Finale kupa, borba za duplu krunu, 3 kola do kraja, sad je vrijeme podrzati Sarajevo pa sta bude. :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 maj 2017, 19:27

fico je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
fico je napisao/la:Sve je to lijepo Evandere što si napisao i ja bi to volio, ali koliko je realno da uzmemo Zrinjskog poslije finala Kupa? Daj Bože..

Ovo pitam po ko zna koji put, zašto željezničar nije pobjedio slobodu, a također se pričalo da su protiv njih sredili unaprijed 6 bodova? Ne kažem da oni neće pobjediti Krupu, ali i ako pobjede, realno kvalitetnija su ekipa. Uostalom Krupa se još bori za evropu i tamo mogu dobiti veće pare nego od Megamixa.

Jedno je Krupa i Radnik, drugo je Sloboda. Prve dvije ekipe nemaju nikakav pritisak ili neku odgovornost zbog navijača.
Ja sam juče navijao za Krupu protiv Radnika iz razloga što imaju šanse za evropu ukoliko ne izgube i nisu izgubili, ali opet sumnjam da će dati 100% protiv kona za vikend.

Kakva bi samo ludnica bila da prednost pred derbi bude 3 boda i da pobjedom možemo zasjesti na vrh, ali jako teško da se to desi ali nije nemoguće, jer će nam za to vjerovatno trebati pobjeda u Mostaru, kad bi bar Krupa igrala maximalno, vjerujem da bi mogli uzeti bod(ove) ali im ne vjerujem nikako.
Spomenuo sam slobodu zato sto su neki navijaci Sarajeva spominjali da je Megamix sredio 6 bodova cak i protiv slobode, a pojedini navijaci slobode su pricali kako je njihova uprava naklonjena klubu iz Novog Sarajeva pa ce im se naguziti.

Ne mogu više slušati te teorije zavjere, pun mi ih je ****, kad se pobjedi kupljeno je, kad se izgubi prodato je. Ma yebite se vise.

Volio bi da Kup uzmemo samo zbog ovih sto pricaju da se siroki gura u kupu, da se zadovolji nacionalni kljuc. Pa da se siroki gurao u kupu ne bi dobijao zrinjskog i zeljeznicar za protivnike, vec mladost i travnika.
Ovo je suština svega. :thumbup: Najjači su mi oni fb komentatori koji kažu da se kod nas sve zna, i pišu o nekih 100000% u ovom ili onom meču. Jedino u šta ja vjerujem da bi bilo 'završeno' je zadnje kolo. Mi ako uzmemo Zrinju i kone, bili bismo ludi da odemo na to nezgodno gostovanje na Vrbasu onako, da se nadigravamo s njima. Isto za Želju, zamislite zora ako se Radnik zadesi na 4. mjestu uoči zadnjeg kola a mi osvojimo kup, uz recimo 2 boda iza prvog. Da je to ekipa koja nema nikakve ambicije pa hajd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 08 maj 2017, 19:44

Zasto Krupa nije prodala Zrinjskom, zasto nije nama? Zasto nisu Radniku sad? Prije ce biti da Starcevic tim izjavama strateski opusta svoje i malo protivnika. Previse su blizi evropi da bi se prodali sad. Ne vjerujem da su prodali zeljeznicaru i to ne brise cinjenicu da sasvim legitimno gurbeti mogu pobijediti, tim vise sto nema Vukotica.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2017, 19:56

belosevic28 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Balone pucaju. :puke: Daj bombu.
Seres malo i ti. Kao da je nekome drago sto se desio onaj nemili dogadjaj na sjeveru :oops:
Bas preserava. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 19:58

mma_hz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Balone pucaju. :puke: Daj bombu.
Seres malo i ti. Kao da je nekome drago sto se desio onaj nemili dogadjaj na sjeveru :oops:
Bas preserava. :roll:
Red je da se prestane pisati o tome na forumu. Momak jeu dure to je najbitnije. A na Sjeveru ce rokati sve i svasta do sudnjeg dana.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 maj 2017, 20:08

Ma ya, što Hilmo reče, treba razdvojit tribinu i teren, a ovdje pišemo o terenu. Bilo rasprave onu noć al' dosta.
Da nas hoće bit preko 7 milja u srijedu. Yebo majku zar je dotle došlo, da za finale kupa ne možemo deset milja skupit'. :( Ubice, finale, fin termin, aBd lijepo vrijeme...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 20:09

Mescini da je Siroki pravo tanak u prekidima, svako malo primaju golove iz skokova. A mi imamo igrace koji to mogu kazniti, Amhetovic, Novakovic, Kovacevic, Mihojevic.. Ali daba kad je nema ko nabaciti. :roll:

Novakovic je vec dva puta poentirao u obje tekme protiv njih. :kafa:

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 08 maj 2017, 20:14

Ko bi u ono vrijeme kad nas je Ćala preuzeo rek'o da ćemo igrat finale kupa i tri kola pred kraj imat sve u svojim rukama da uzmemo titulu. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2017, 20:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:Mescini da je Siroki pravo tanak u prekidima, svako malo primaju golove iz skokova. A mi imamo igrace koji to mogu kazniti, Amhetovic, Novakovic, Kovacevic, Mihojevic.. Ali daba kad je nema ko nabaciti. :roll:

Ma Hebiba na skok, da ga yebes od 5 kornera na 2 bi bio u stopostotnoj prilici :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 maj 2017, 20:16

Ma imaju oni Pandzu ,Brekala,Krstanovica,Zlomislica svi su golemi.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 20:19

Sabinho je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Mescini da je Siroki pravo tanak u prekidima, svako malo primaju golove iz skokova. A mi imamo igrace koji to mogu kazniti, Amhetovic, Novakovic, Kovacevic, Mihojevic.. Ali daba kad je nema ko nabaciti. :roll:

Ma Hebiba na skok, da ga yebes od 5 kornera na 2 bi bio u stopostotnoj prilici :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Hebib izgori da ga zabije, ali ga nece pa nece ali ispolovit ce on. :thumbup:

Bez zezancije, Hebib i Wanger, dva igraca koja imaju kretanje igraca lige petice. One sanse u koje ulazi nisu slucajnost, iskoristava maskimalno prostor koji otvara Ahmetovic.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2017, 20:29

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Hebib izgori da ga zabije, ali ga nece pa nece ali ispolovit ce on. :thumbup:

Bez zezancije, Hebib i Wanger, dva igraca koja imaju kretanje igraca lige petice. One sanse u koje ulazi nisu slucajnost, iskoristava maskimalno prostor koji otvara Ahmetovic.
To se slazem 100%, i tu nema zamjerke, nema igraca koji lakse udje u priliku odnosno koji bi bolje koristio ovo sto mu u prvom redu prirede Ahmet, Dulja i Crnkic.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 20:40

Ko se dvoumi da li da dode na tekmu nek otvori link! Duzni smo svi kojima je bordo boja u srcu da budemo na stadionu taj dan!

IGRAJTE ZA VEDRANA!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 08 maj 2017, 20:48

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Ko se dvoumi da li da dode na tekmu nek otvori link! Duzni smo svi kojima je bordo boja u srcu da budemo na stadionu taj dan!

IGRAJTE ZA VEDRANA!
Ma nista je ovo. Na utakmici protiv Zrinjskog, na istoku, je neki nas psovao Vedrana nakon sto se kao i uvijek u 25 minuti skandirali njegovo ime i prezime. Zgadilo mi se sve, sto je najgore niko nije prisao i samar mu opalio.
Amer Dupovac!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 20:55

#SviNaKoševo #AnelHebibović
FK Sarajevo - NK Široki Brijeg | finale Kupa Bosne i Hercegovine

slika

@sabinho
Evo ga cita forum. :mrgreen:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 08 maj 2017, 21:00

Ocekujem oko 10 hiljada u srijedu

Svi na Kosevo igra Sarajevo
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 maj 2017, 21:39

Burberry46 je napisao/la:Ocekujem oko 10 hiljada u srijedu

Svi na Kosevo igra Sarajevo
Mnogo je kume.. :D Ja tipujem na 6.500 - 7.000

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 maj 2017, 21:45

Sarajlijica1946 je napisao/la:#SviNaKoševo #AnelHebibović
FK Sarajevo - NK Široki Brijeg | finale Kupa Bosne i Hercegovine
slika

@sabinho
Evo ga cita forum. :mrgreen:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :lol: Brat nas prati.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 maj 2017, 21:52

slika

:bow:

Nije moja. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, Bejker, misstianopenaldo, pitara, Posejdon, Varijantas8 i 43 gosta.