Spomenuo sam slobodu zato sto su neki navijaci Sarajeva spominjali da je Megamix sredio 6 bodova cak i protiv slobode, a pojedini navijaci slobode su pricali kako je njihova uprava naklonjena klubu iz Novog Sarajeva pa ce im se naguziti.SiouxLukavac je napisao/la:fico je napisao/la:Sve je to lijepo Evandere što si napisao i ja bi to volio, ali koliko je realno da uzmemo Zrinjskog poslije finala Kupa? Daj Bože..
Ovo pitam po ko zna koji put, zašto željezničar nije pobjedio slobodu, a također se pričalo da su protiv njih sredili unaprijed 6 bodova? Ne kažem da oni neće pobjediti Krupu, ali i ako pobjede, realno kvalitetnija su ekipa. Uostalom Krupa se još bori za evropu i tamo mogu dobiti veće pare nego od Megamixa.
Jedno je Krupa i Radnik, drugo je Sloboda. Prve dvije ekipe nemaju nikakav pritisak ili neku odgovornost zbog navijača.
Ja sam juče navijao za Krupu protiv Radnika iz razloga što imaju šanse za evropu ukoliko ne izgube i nisu izgubili, ali opet sumnjam da će dati 100% protiv kona za vikend.
Kakva bi samo ludnica bila da prednost pred derbi bude 3 boda i da pobjedom možemo zasjesti na vrh, ali jako teško da se to desi ali nije nemoguće, jer će nam za to vjerovatno trebati pobjeda u Mostaru, kad bi bar Krupa igrala maximalno, vjerujem da bi mogli uzeti bod(ove) ali im ne vjerujem nikako.
Ne mogu više slušati te teorije zavjere, pun mi ih je ****, kad se pobjedi kupljeno je, kad se izgubi prodato je. Ma yebite se vise.
Volio bi da Kup uzmemo samo zbog ovih sto pricaju da se siroki gura u kupu, da se zadovolji nacionalni kljuc. Pa da se siroki gurao u kupu ne bi dobijao zrinjskog i zeljeznicar za protivnike, vec mladost i travnika.