Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I onda kod Sušića ili Pastrmke gledat kasetu.Osim13 je napisao/la:Treba mu uletiti s dugim cijavima u Bosmal tražit kasetu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kod Pastrmke ispod Starog sa Hajnekenom u ruciPenaltiky je napisao/la:I onda kod Sušića ili Pastrmke gledat kasetu.Osim13 je napisao/la:Treba mu uletiti s dugim cijavima u Bosmal tražit kasetu

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakav gigantOsim13 je napisao/la:Kae spreman se skinuti ako trebatuzlak1987 je napisao/la:Sta kaze nije onaj sa snimka kod onog na snimku je manji?Osim13 je napisao/la:Evo Senad doveo Keirana Leea iz Krajine![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav idiot u novom travniku **** mu sve
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Citam i ne vjerujemSarmelino je napisao/la:Kakav idiot u novom travniku **** mu sve

Kakav debil

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji debil, po kratkom postupku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- prisonbreak
- Kontakt:
zbog ovakvih je potrebna smrtna kazna.
definitivno bi to vratio.
definitivno bi to vratio.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Za ovakve treba smrtnu kaznu uvesti, zoru da ne doceka.
@prisonbreak brzi, drago mi je da isto mislimo.
@prisonbreak brzi, drago mi je da isto mislimo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Stroza kontrola i rigoroznije kazne. Nikakve smrtne kazne
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- prisonbreak
- Kontakt:
#harden ma ubi nas evropa, i ljudska prava
mi na balkanu ne zasluzujemo to, nismo taj mentalitet.
evo slike UBICE!

evo slike UBICE!
Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 07 dec 2018, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
prisonbreak je napisao/la:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Prica se da ga je skrsio od batina neko ( mozda policija cak ), nadam se da je istina.
Ima facu na kojoj mu pise objesi me.
Jutros saznam od komšije da su mu jučer uhapsili dvojicu maloljetnih sinova. Hejbet nekih razbojništava, otuđivanje novca starijim ljudima, pa tukli te ljude. Žao mi njega jer je fin čovjek, žena mu bolesna, radi od jutra do mraka i ovo mu se desi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni ovako da se desi nekom od najblizih kojih ima 4 ja bih u zatvor, a ovaj u bascu. Kada nema drzave dozvoliti Crnogorske metode.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 07 dec 2018, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
harden je napisao/la:Prica se da ga je skrsio od batina neko ( mozda policija cak ), nadam se da je istina.
Don't believe the hype.
Dobra poza, sad mu samo metak u celo jos.akisarajevo92 je napisao/la:harden je napisao/la:Prica se da ga je skrsio od batina neko ( mozda policija cak ), nadam se da je istina.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com