FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Maticar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Maticar » 14 jun 2016, 23:29

HausMan je napisao/la:
gramparada je napisao/la:
Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.

Slucaj Bogicevic,samo nepametni ne vide o cemu se radi,covjek ima ugovor nece da raskine ugovor,siljak i kompanija nece da ga isplate do kraja ugovora i sad kao suplje prosipaju trenirace sa ekipom dok ne nadje klub,to mogu djeci prosipat lovacke price
znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?
Sporazumno mu dali za 6 mjeseci preko 70.000KM, to znaci.
zar nije 60?
ako te ne prozivam, onda te gotivim

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:31

Maticar je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
gramparada je napisao/la:]Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.

Slucaj Bogicevic,samo nepametni ne vide o cemu se radi,covjek ima ugovor nece da raskine ugovor,siljak i kompanija nece da ga isplate do kraja ugovora i sad kao suplje prosipaju trenirace sa ekipom dok ne nadje klub,to mogu djeci prosipat lovacke price
Sporazumno mu dali za 6 mjeseci preko 70.000KM, to znaci.
zar nije 60?[/quote]
zaboravio je vise sta laze

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 23:32

Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.

Edit: Citiraj mi post gdje sam napisao bilo kakve cifre, osim sad?
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 14 jun 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 23:35

Sest plata je 60.000 KM, toliko nas je kostao raskid sa Zahirovicem. Dobro smo prosli, nije bilo mnogo natezanja. Bolje i 60.000 nego 180.000. Vidjet cemo kome cemo se jos zahvaliti i koliko cemo istresti. Lazic? Zna li ko sta o tom igracu? Odakle njega u Zelji? Dejo ublehas ili trener?

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:39

HausMan je napisao/la:Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.
iskusne forumase,mislis mahalce,koji svaki dan nesto mahalaju pa nekad nesto i ubodu,pa su zato iskusni,od danas od kako je raskinut ugovor sa Zahirovicem cuo sam 4 razlicite price,od toga da je Austria Bec zainteresovana,do cifri od 50,000 pa do 100,000 ostete koju navodno moramo platiti.
Ne vidim razloga zasto bi vjerovao tebi koji blati upravu na svokom postu.

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 14 jun 2016, 23:41

Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.

A haj ti strucnjak objasni meni kako neko moze dati nekom platu 10 000 km i otjerati istog tog posliie 4 mjeseca i sad ocekivat da neko nekom oprosti dugove i sta je sporazumni raskid reci mi ti? Momak ima ugovor do kraja 2017 i sta je tu sporazumni raskid ugovora?
Prosvijetli me

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:42

HausMan je napisao/la:Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.
iskusne forumase,mislis mahalce,koji svaki dan nesto mahalaju pa nekad nesto i ubodu,pa su zato iskusni,od danas od kako je raskinut ugovor sa Zahirovicem cuo sam 4 razlicite price,od toga da je Austria Bec zainteresovana,do cifri od 50,000 pa do 100,000 ostete koju navodno moramo platiti.
Ne vidim razloga zasto bi vjerovao tebi koji blati upravu na svakom postu.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 23:43

Ne vidim razloga zasto bi vjerovao tebi koji blati upravu na svokom postu.
Meni ne igra nikakvu ulogu da lazem, niti imam nesto od toga. Ja pisem samo cinjenice, a ti vjeruj meni ili insajderima. Stvar izbora, ali ti ponavljam nemam cilj da lazem, ne primam pare kao sto neki primaju da spinuju, vjeruj mi.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 23:45

Nuk89 je napisao/la:

A haj ti strucnjak objasni meni kako neko moze dati nekom platu 10 000 km i otjerati istog tog posliie 4 mjeseca i sad ocekivat da neko nekom oprosti dugove i sta je sporazumni raskid reci mi ti? Momak ima ugovor do kraja 2017 i sta je tu sporazumni raskid ugovora?
Prosvijetli me
Gubis vrijeme. Oni u posljednjih par mjeseci ne razmisljaju svojim glavama, kao sto neko rece Ibrakovica da dovedu oni bi rekli bravo.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:50

Nuk89 je napisao/la:

Prosvijetli me
Niti poslodavac niti radnik u slučaju zaključivanja sporazumnog raskida ugovora o radu nemaju obvezu poštivanja otkaznog roka kao u slučajevima kada se ugovor o radu otkazuje niti je poslodavac dužan radniku isplatiti otpremninu

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 14 jun 2016, 23:52

I jos nesto ove price da je Kostic prekrizio Zahirovica i Bogicevica su smjesne,ovo je Siljak i kompanija oko njega odgovorna,ako neko drugacije misli vara se,bas je Kostic skaoutirao igrace Radnika i Borca i dovodio ih u klub.Iskljucivi razlog sto idu su njihove plate za koje nemaju pare da placaju jer sjebo ih Amar nije im prodao jos 2-3 igraca prije 2-3 godine pa da sad stignu pare

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 23:53

gramparada idi spavaj i ne sramoti se vise molim te u ime svih navijaca Zelje. Jao sta lik pise, vodite ga ljudi s foruma, Aco banuj ga.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 23:57

samoplavi je napisao/la:gramparada idi spavaj i ne sramoti se vise molim te u ime svih navijaca Zelje. Jao sta lik pise, vodite ga ljudi s foruma, Aco banuj ga.
haj nam ti reci koju pametnu

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 23:57

samoplavi je napisao/la:gramparada idi spavaj i ne sramoti se vise molim te u ime svih navijaca Zelje. Jao sta lik pise, vodite ga ljudi s foruma, Aco banuj ga.
hahahahah, neka ga ba. :urnebes:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 jun 2016, 00:02

Posto kopiramo pitice ovih dana se moze ocekivati kakva objava za stadion ili neko zvucno pojacanje.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 00:03

Nuk89 je napisao/la:I jos nesto ove price da je Kostic prekrizio Zahirovica i Bogicevica su smjesne,ovo je Siljak i kompanija oko njega odgovorna,ako neko drugacije misli vara se,bas je Kostic skaoutirao igrace Radnika i Borca i dovodio ih u klub.Iskljucivi razlog sto idu su njihove plate za koje nemaju pare da placaju jer sjebo ih Amar nije im prodao jos 2-3 igraca prije 2-3 godine pa da sad stignu pare
Je li to fakat misliš da je sadašnji Bogičević kvalitet za Želju? Para sigurno da je manje zbog ne izlaska u Evropu, ali ima dovoljno da se pravi stadion i dovode novi igrači. Za Zahirovica ne znam koliku je platu imao a ne znam ni koliku imaju ostali tako da ne znam da li je bio preplacen. Ono što je odigrao mislim da nije dovoljno i svi smo više očekivali od njega.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 15 jun 2016, 00:03

samoplavi je napisao/la:Posto kopiramo pitice ovih dana se moze ocekivati kakva objava za stadion ili neko zvucno pojacanje.
Pa dolazi nam stoper, zavrsen je. I onda poslije sat ide zahvalnica navijacima.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 00:06

samoplavi je napisao/la:Posto kopiramo pitice ovih dana se moze ocekivati kakva objava za stadion ili neko zvucno pojacanje.
Bravo Kolumbo. Pa stadion se sredjuje a i pri kraju je dozvola za istok. Svakako je očekivati neko pojačanje jer nam treba stoper. Sad kakve to veze ima sa pitarima samo ti znaš. Eto i West Ham se fura na pitare jer su danas doveli igrača.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2016, 00:55

briga je napisao/la:Svakako je očekivati neko pojačanje jer nam treba stoper.
Treba nama još igrača, ne samo stoper, ali imamo sasvim dovoljno vremena da novi šef sam procijeni kritične pozicije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 15 jun 2016, 01:37

Ma znam da nam trebaju još bar dva igrača,ali odgovaram ovom gore kao uprava se vadi i dovest će nekog igrača kao da objave i nekog smire.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.