zar nije 60?HausMan je napisao/la:Sporazumno mu dali za 6 mjeseci preko 70.000KM, to znaci.gramparada je napisao/la:znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.
Slucaj Bogicevic,samo nepametni ne vide o cemu se radi,covjek ima ugovor nece da raskine ugovor,siljak i kompanija nece da ga isplate do kraja ugovora i sad kao suplje prosipaju trenirace sa ekipom dok ne nadje klub,to mogu djeci prosipat lovacke price
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ako te ne prozivam, onda te gotivim
-
- Kontakt:
zar nije 60?[/quote]Maticar je napisao/la:Sporazumno mu dali za 6 mjeseci preko 70.000KM, to znaci.HausMan je napisao/la:znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?gramparada je napisao/la:]Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.
Slucaj Bogicevic,samo nepametni ne vide o cemu se radi,covjek ima ugovor nece da raskine ugovor,siljak i kompanija nece da ga isplate do kraja ugovora i sad kao suplje prosipaju trenirace sa ekipom dok ne nadje klub,to mogu djeci prosipat lovacke price
zaboravio je vise sta laze
Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.
Edit: Citiraj mi post gdje sam napisao bilo kakve cifre, osim sad?
Edit: Citiraj mi post gdje sam napisao bilo kakve cifre, osim sad?
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 14 jun 2016, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
Sest plata je 60.000 KM, toliko nas je kostao raskid sa Zahirovicem. Dobro smo prosli, nije bilo mnogo natezanja. Bolje i 60.000 nego 180.000. Vidjet cemo kome cemo se jos zahvaliti i koliko cemo istresti. Lazic? Zna li ko sta o tom igracu? Odakle njega u Zelji? Dejo ublehas ili trener?
-
- Kontakt:
iskusne forumase,mislis mahalce,koji svaki dan nesto mahalaju pa nekad nesto i ubodu,pa su zato iskusni,od danas od kako je raskinut ugovor sa Zahirovicem cuo sam 4 razlicite price,od toga da je Austria Bec zainteresovana,do cifri od 50,000 pa do 100,000 ostete koju navodno moramo platiti.HausMan je napisao/la:Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.
Ne vidim razloga zasto bi vjerovao tebi koji blati upravu na svokom postu.
A haj ti strucnjak objasni meni kako neko moze dati nekom platu 10 000 km i otjerati istog tog posliie 4 mjeseca i sad ocekivat da neko nekom oprosti dugove i sta je sporazumni raskid reci mi ti? Momak ima ugovor do kraja 2017 i sta je tu sporazumni raskid ugovora?gramparada je napisao/la:znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.
Prosvijetli me
-
- Kontakt:
gramparada je napisao/la:iskusne forumase,mislis mahalce,koji svaki dan nesto mahalaju pa nekad nesto i ubodu,pa su zato iskusni,od danas od kako je raskinut ugovor sa Zahirovicem cuo sam 4 razlicite price,od toga da je Austria Bec zainteresovana,do cifri od 50,000 pa do 100,000 ostete koju navodno moramo platiti.HausMan je napisao/la:Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.
Ne vidim razloga zasto bi vjerovao tebi koji blati upravu na svakom postu.
Meni ne igra nikakvu ulogu da lazem, niti imam nesto od toga. Ja pisem samo cinjenice, a ti vjeruj meni ili insajderima. Stvar izbora, ali ti ponavljam nemam cilj da lazem, ne primam pare kao sto neki primaju da spinuju, vjeruj mi.gramparada je napisao/la:iskusne forumase,mislis mahalce,koji svaki dan nesto mahalaju pa nekad nesto i ubodu,pa su zato iskusni,od danas od kako je raskinut ugovor sa Zahirovicem cuo sam 4 razlicite price,od toga da je Austria Bec zainteresovana,do cifri od 50,000 pa do 100,000 ostete koju navodno moramo platiti.HausMan je napisao/la:Pa ako meni ne vjerujes pitaj iskusne forumase tj insajdere anamo.
Ne vidim razloga zasto bi vjerovao tebi koji blati upravu na svokom postu.
Gubis vrijeme. Oni u posljednjih par mjeseci ne razmisljaju svojim glavama, kao sto neko rece Ibrakovica da dovedu oni bi rekli bravo.Nuk89 je napisao/la:A haj ti strucnjak objasni meni kako neko moze dati nekom platu 10 000 km i otjerati istog tog posliie 4 mjeseca i sad ocekivat da neko nekom oprosti dugove i sta je sporazumni raskid reci mi ti? Momak ima ugovor do kraja 2017 i sta je tu sporazumni raskid ugovora?gramparada je napisao/la:znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.
Prosvijetli me
-
- Kontakt:
Niti poslodavac niti radnik u slučaju zaključivanja sporazumnog raskida ugovora o radu nemaju obvezu poštivanja otkaznog roka kao u slučajevima kada se ugovor o radu otkazuje niti je poslodavac dužan radniku isplatiti otpremninuNuk89 je napisao/la:A haj ti strucnjak objasni meni kako neko moze dati nekom platu 10 000 km i otjerati istog tog posliie 4 mjeseca i sad ocekivat da neko nekom oprosti dugove i sta je sporazumni raskid reci mi ti? Momak ima ugovor do kraja 2017 i sta je tu sporazumni raskid ugovora?gramparada je napisao/la:znas li ti sta je sporazumni raskid ugovora?Nuk89 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudi ne vide sta se ovdje desava,tjeraju zahirovica koji ima ogromna primanja za bh fudbal i sad im ne valja isplatice ga do zadnje marke budite sigurni u to,ko je tu odgovoran da se igrac tjera poslije 3 mjeseca igranja i ko mu je dao ogromnu platu.
Prosvijetli me
I jos nesto ove price da je Kostic prekrizio Zahirovica i Bogicevica su smjesne,ovo je Siljak i kompanija oko njega odgovorna,ako neko drugacije misli vara se,bas je Kostic skaoutirao igrace Radnika i Borca i dovodio ih u klub.Iskljucivi razlog sto idu su njihove plate za koje nemaju pare da placaju jer sjebo ih Amar nije im prodao jos 2-3 igraca prije 2-3 godine pa da sad stignu pare
gramparada idi spavaj i ne sramoti se vise molim te u ime svih navijaca Zelje. Jao sta lik pise, vodite ga ljudi s foruma, Aco banuj ga.
-
- Kontakt:
haj nam ti reci koju pametnusamoplavi je napisao/la:gramparada idi spavaj i ne sramoti se vise molim te u ime svih navijaca Zelje. Jao sta lik pise, vodite ga ljudi s foruma, Aco banuj ga.
hahahahah, neka ga ba.samoplavi je napisao/la:gramparada idi spavaj i ne sramoti se vise molim te u ime svih navijaca Zelje. Jao sta lik pise, vodite ga ljudi s foruma, Aco banuj ga.

Posto kopiramo pitice ovih dana se moze ocekivati kakva objava za stadion ili neko zvucno pojacanje.
Je li to fakat misliš da je sadašnji Bogičević kvalitet za Želju? Para sigurno da je manje zbog ne izlaska u Evropu, ali ima dovoljno da se pravi stadion i dovode novi igrači. Za Zahirovica ne znam koliku je platu imao a ne znam ni koliku imaju ostali tako da ne znam da li je bio preplacen. Ono što je odigrao mislim da nije dovoljno i svi smo više očekivali od njega.Nuk89 je napisao/la:I jos nesto ove price da je Kostic prekrizio Zahirovica i Bogicevica su smjesne,ovo je Siljak i kompanija oko njega odgovorna,ako neko drugacije misli vara se,bas je Kostic skaoutirao igrace Radnika i Borca i dovodio ih u klub.Iskljucivi razlog sto idu su njihove plate za koje nemaju pare da placaju jer sjebo ih Amar nije im prodao jos 2-3 igraca prije 2-3 godine pa da sad stignu pare
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Pa dolazi nam stoper, zavrsen je. I onda poslije sat ide zahvalnica navijacima.samoplavi je napisao/la:Posto kopiramo pitice ovih dana se moze ocekivati kakva objava za stadion ili neko zvucno pojacanje.
Bravo Kolumbo. Pa stadion se sredjuje a i pri kraju je dozvola za istok. Svakako je očekivati neko pojačanje jer nam treba stoper. Sad kakve to veze ima sa pitarima samo ti znaš. Eto i West Ham se fura na pitare jer su danas doveli igrača.samoplavi je napisao/la:Posto kopiramo pitice ovih dana se moze ocekivati kakva objava za stadion ili neko zvucno pojacanje.
Treba nama još igrača, ne samo stoper, ali imamo sasvim dovoljno vremena da novi šef sam procijeni kritične pozicije.briga je napisao/la:Svakako je očekivati neko pojačanje jer nam treba stoper.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma znam da nam trebaju još bar dva igrača,ali odgovaram ovom gore kao uprava se vadi i dovest će nekog igrača kao da objave i nekog smire.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.