FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ikos

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ikos » 14 jun 2016, 20:39

Kozaricu, Kozaricu... :))))

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 jun 2016, 20:46

Ikos je napisao/la:Kozaricu, Kozaricu... :))))
nisam u toku da su se kozaric i Zeljo, ikada, povezivali kroz neke negativnosti? da prozivas zuju, telibecirevica i sl, povezao bih nesto, ovako ne mogu. ako moze pojasnjenje, zasto povezujes Kozarica sa negativnim stavovima?

edit: @aco mi uskrati moguci odgovor
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jun 2016, 20:49

Zahirovic zatrazio raskid ugovora a to mu je omogucila klauzula u ugovoru, i to sve na stetu kluba jer ce mu uz vec enormnu placu koju je imao, klub morati i isplatiti sve plate do kraja godine, ko je i zasto je sa njim sklopio takav ugovor svima je jasno, neko ce se namiriti procentom od tog iznosa dali u komadu ili mjesecno nebitno je, Sasa Cuk dovodi sve svoje fudbalere, a instalirao je Kostica, samo glup i blesav to ne moze da shvati, sve prepisano od Abdulaha Ibrakovica, isti scenario
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 14 jun 2016, 20:52

Hrasno1921 je napisao/la:Zahirovic zatrazio raskid ugovora a to mu je omogucila klauzula u ugovoru, i to sve na stetu kluba jer ce mu uz vec enormnu placu koju je imao, klub morati i isplatiti sve plate do kraja godine, ko je i zasto je sa njim sklopio takav ugovor svima je jasno, neko ce se namiriti procentom od tog iznosa dali u komadu ili mjesecno nebitno je, Sasa Cuk dovodi sve svoje fudbalere, a instalirao je Kostica, samo glup i blesav to ne moze da shvati, sve prepisano od Abdulaha Ibrakovica, isti scenario
hajde ba ne serite strucnjaci jeli sasa i grbavicu gradi i slicno

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jun 2016, 20:56

Cuspajz je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Zahirovic zatrazio raskid ugovora a to mu je omogucila klauzula u ugovoru, i to sve na stetu kluba jer ce mu uz vec enormnu placu koju je imao, klub morati i isplatiti sve plate do kraja godine, ko je i zasto je sa njim sklopio takav ugovor svima je jasno, neko ce se namiriti procentom od tog iznosa dali u komadu ili mjesecno nebitno je, Sasa Cuk dovodi sve svoje fudbalere, a instalirao je Kostica, samo glup i blesav to ne moze da shvati, sve prepisano od Abdulaha Ibrakovica, isti scenario
Grbavicu gradimo mi navijaci, ja i ti i svi ostali ;)

Dakle Kozaric na mjestu Misimovica u skorije vrijeme, zanimljivo, ima ta mogucnost i druga, ali se opet iskreno nadam da cemo Kemicu ubzro vidjeti na mjestu predsjednika kluba, samo lakapo :opaopa:
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 20:57

Cuspajz je napisao/la:
Grbavicu grade navijaci i djeca Zelje koja se jedina prodaju. Kad bude Misimovic izvalio svoj milion,onda mozemo pricati o tome. Do tada oni trose Zeljine pare. Igraju se menadzera. Izgubili smo za sezonu more para na raskide ugovora. Od Kokota do Zahirovica, a rezultata nidje.Pa imam ja mozak, vidim sta se radi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 21:08

Znaci Zahirovic zatrazio raskid ugovora?E moji ublehasi!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 jun 2016, 21:08

Ocekivao sam vise od Zahe ali eto ja necu kao neki pljuvati po covjeku, hvala Zaha i sretno dalje. Bogicevicu isto sretno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 21:09

gramparada je napisao/la:Znaci Zahirovic zatrazio raskid ugovora?E moji ublehasi!

Isto kao sto je Tiago trazio da ide u Brazil, ublehasu ukljuci mozak sta ti se servira.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 21:10

amazon je napisao/la:
gramparada je napisao/la:Znaci Zahirovic zatrazio raskid ugovora?E moji ublehasi!

Isto kao sto je Tiago trazio da ide u Brazil, ublehasu ukljuci mozak sta ti se servira.
ublehasu ne provaljuj se

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jun 2016, 21:11

Da Zahirovic, jer na stolu ima ponudu Austrije iz Beca a to sve su mu omogucili strucnjaci koji sa njim sklopili takav ugovor, a ti mislis sta hoces i slusaj price Siljka i Misimovica ;)
1921'

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 14 jun 2016, 21:12

amazon je napisao/la:

pa levatu tiago je potpisao za klub u brazilu za koji je vec igrao nekada,informisii se malo nemoj bacati ljudima suplje

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jun 2016, 21:13

Ublehas, levat .. sve forumski zargon, kultura i izrazavanje ulice direkt na forumu, toliko o vama ...
1921'

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 21:14

Hrasno1921 je napisao/la:
Da Zahirovic, jer na stolu ima ponudu Austrije iz Beca a to sve su mu omogucili strucnjaci koji sa njim sklopili takav ugovor, a ti mislis sta hoces i slusaj price Siljka i Misimovica ;)
Jok slusat cu price tebe i amazona

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 21:15

Ljudi koji su upoznati sa svim detaljima oko kluba i ugovora igrača a ovoliko mrze Upravu jedino mogu biti paraziti koje je Uprava rastjerala.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 14 jun 2016, 21:17

briga je napisao/la:Ljudi koji su upoznati sa svim detaljima oko kluba i ugovora igrača a ovoliko mrze Upravu jedino mogu biti paraziti koje je Uprava rastjerala.
pusti ba supljake,danas poslje treninga mi rekao Zahirovicev menadzer da je Kostic rekao da ne racuna na njega!

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 14 jun 2016, 21:17

briga je napisao/la:Ljudi koji su upoznati sa svim detaljima oko kluba i ugovora igrača a ovoliko mrze Upravu jedino mogu biti paraziti koje je Uprava rastjerala.
A na ovom forumu su srećom redovni. Prvi u redu za pljuvanje. Nije se rodio ko je narodu ugodio..
Odlazi Safete.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 21:21

Samo budalama neke stvari mogu biti nejasne. Zar je moguce da ne valja Odovic, Mulalic, Kokot, Zahirovic, Bogdanovic, Tiago, a da je uprava koja je promjenila 234 igraca za godinu dana dobra. Pa kako s djecom da vodite raspravu. Zaboravite to, bazirajte se na stvari kakava je treba Ugljesi bacaju ga redovno.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 21:24

Pa ti pobrojani kad su dolazili ti i slični tebi ste ih pljuvali kao i sve ostalo. Jedina sreća u svemu ovom što se ništa ne pitate.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 14 jun 2016, 21:25

briga je napisao/la:Pa ti pobrojani kad su dolazili ti i slični tebi ste ih pljuvali kao i sve ostalo. Jedina sreća u svemu ovom što se ništa ne pitate.
Idi vezi goblene, pusti starije ljude da pisu. Smori ti dijete drago!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.