FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stojcev se oglasio. Cekamo kralja lavova. 

"U derbiju 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine mostarski Plemići su u Mostaru s minimalnih 1:0 savladali Sarajevo kojem su tako na tabeli pobjegli na velikih i vjerovatno nedostižnih 11 bodova. Bordo tim je po ko zna koji put razočarao armiju svojih navijača i od titule se oprostio u oktobru što ni najveći pesismisti kojima je bordo boja draga prije par mjeseci nisu očekivali." Oktobar.. Tri kola prije kraja, jedna od najborbenijih poslijeratnih generacija predvodjena Čalom, zaostaje samo 3 boda za vodecim i drzi sve u svojim rukama. Osim toga, igraju i finale kupa, sa sansom da se osvoji kup u sred listice. Bez adekvatnih pojacanja, pricama da se nema para, nema plata, guranjem konkurenata, koji ne mogu sebi dozvoliti da jos jednom ostanu bez trofeja, od strane sudija i saveza, raznoraznim aferama, i navalom raznih kvazi menadzera oko kluba, i dalje smo jedini klub u drzavi sa sansom da osvoji duplu krunu. Dajmo podrsku nasem klubu, momcima, Čali i ostatku iz strucnog staba, jer su to zasluzili. Mozda ova generacija i nema neki kvalitet kao prosle, ali imaju srce! Ispred nas je udarnih 10 dana, u kojim igramo 4 derbi utakmice. Moramo zbiti redove, i biti svi ko jedan kao nikada prije, a borba sigurno izostati nece!!!
Volimo te Sarajevo vec godinama..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo obezbijedio je licencu za učešće u UEFA klupskim takmičenjima, kao i za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za predstojeću sezonu 2017/18. Naš klub je ispunio sve potrebne kriterije, uključujući administrativni, sportski, zakonski, infrastrukturni i finansijski segment.
Razmatrajući zahtjev kluba, Prvostepena komisija Saveza je pregledala izvještaje i eksperata za pojedine kriterije sačinjene na osnovu dostavljene dokumentacje kluba i utvrđeno je da FK Sarajevo ispunjava sve potrebe obaveze određene Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/ Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine.
Podsjećamo, igrači prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo prije nekoliko dana uspjeli su i rezultatski obezbijediti plasman u evropsko takmičenje, a dobivanjem licence potvrđeno je i sa administrativne strane, da će svi navijači i simpatizeri Bordo kluba, moći gledati međunarodne utakmice svog voljenog kluba na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" ovog ljeta.
Razmatrajući zahtjev kluba, Prvostepena komisija Saveza je pregledala izvještaje i eksperata za pojedine kriterije sačinjene na osnovu dostavljene dokumentacje kluba i utvrđeno je da FK Sarajevo ispunjava sve potrebe obaveze određene Pravilnikom o licenciranju klubova Nogometnog/ Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine.
Podsjećamo, igrači prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo prije nekoliko dana uspjeli su i rezultatski obezbijediti plasman u evropsko takmičenje, a dobivanjem licence potvrđeno je i sa administrativne strane, da će svi navijači i simpatizeri Bordo kluba, moći gledati međunarodne utakmice svog voljenog kluba na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" ovog ljeta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nista bez MortemHZ. Ja ako ovdje ne procitam kao da se nije desilo. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko ce nas dociSarajlijica1946 je napisao/la:Nista bez MortemHZ. Ja ako ovdje ne procitam kao da se nije desilo.

-
- Kontakt:
7 milja minimum sve ispod katastrofa . finale kupa ljudi hajmo malo se razbudite .MortemHz je napisao/la:Koliko ce nas dociSarajlijica1946 je napisao/la:Nista bez MortemHZ. Ja ako ovdje ne procitam kao da se nije desilo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ocekujem 10 000MortemHz je napisao/la:Koliko ce nas dociSarajlijica1946 je napisao/la:Nista bez MortemHZ. Ja ako ovdje ne procitam kao da se nije desilo.

Ne popustam, necu da pregovaram ispod.

Ja jednog vodim sa sobom, od mene dosta.

Jesu odredili cijene?
Benkara je napisao/la:"U derbiju 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine mostarski Plemići su u Mostaru s minimalnih 1:0 savladali Sarajevo kojem su tako na tabeli pobjegli na velikih i vjerovatno nedostižnih 11 bodova. Bordo tim je po ko zna koji put razočarao armiju svojih navijača i od titule se oprostio u oktobru što ni najveći pesismisti kojima je bordo boja draga prije par mjeseci nisu očekivali." Oktobar.. Tri kola prije kraja, jedna od najborbenijih poslijeratnih generacija predvodjena Čalom, zaostaje samo 3 boda za vodecim i drzi sve u svojim rukama. Osim toga, igraju i finale kupa, sa sansom da se osvoji kup u sred listice. Bez adekvatnih pojacanja, pricama da se nema para, nema plata, guranjem konkurenata, koji ne mogu sebi dozvoliti da jos jednom ostanu bez trofeja, od strane sudija i saveza, raznoraznim aferama, i navalom raznih kvazi menadzera oko kluba, i dalje smo jedini klub u drzavi sa sansom da osvoji duplu krunu. Dajmo podrsku nasem klubu, momcima, Čali i ostatku iz strucnog staba, jer su to zasluzili. Mozda ova generacija i nema neki kvalitet kao prosle, ali imaju srce! Ispred nas je udarnih 10 dana, u kojim igramo 4 derbi utakmice. Moramo zbiti redove, i biti svi ko jedan kao nikada prije, a borba sigurno izostati nece!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To bi se za tebe moglo reći, tebe nigdje nema.Sabinho je napisao/la:Hilmaga se docep'o premium acc-a na Brazzers nema ga ni na poslu vec par dana, a za ostale ne znamElCartel11 je napisao/la:Halo Sema nemoj da te moj lema.
Administracija spava ocito.
Ali drago mi je da se ovako javiš bar da znam da si ok

- escobarpablo
- Kontakt:
x2amypitar je napisao/la:Premijer
Sarajevo-Lištica....
1 1,50 x 3,60 2 6,10 kof
Po kladionicama smo veliki favoriti

FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la:Boze pogledaj nas,daj nam pobjedu u Mostaru da ostanemo na tri boda do derbija,il ne mora pobjeda ni nerijeseno nije ni bitno samo da smo na tri boda sa njima na derbiju,da im se po2seremo na sve,da pakao napravimo da vidimo te labrnje cobanske
koja dova

cuj labrnje cobanske

amin brate...bice akoBog da dupla kruna 100%
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7.000 je mjera, necemo bas cenera nagurati ja mislim, jesu pa postavio sam sliku jbtSarajlijica1946 je napisao/la:Ja ocekujem 10 000MortemHz je napisao/la:Koliko ce nas dociSarajlijica1946 je napisao/la:Nista bez MortemHZ. Ja ako ovdje ne procitam kao da se nije desilo.![]()
Ne popustam, necu da pregovaram ispod.![]()
Ja jednog vodim sa sobom, od mene dosta.![]()
Jesu odredili cijene?

Sjever - 5 KM
Istok - 8 KM
Zapad - 10 KM
- bordoakapitar
Valjic sudi na AFH!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
MortemHz
Ja to nisam vidio ako mi vjerujes.

Nije losa osmica istok, mjera.
puno važnije ko drugu sudibordoakapitar je napisao/la:Valjic sudi na AFH!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Valjicu ja yebem mater svakako. Nisam te zaboravio smrdo jedan!DenchiNL je napisao/la:puno važnije ko drugu sudibordoakapitar je napisao/la:Valjic sudi na AFH!!!
preventivnoSarajlijica1946 je napisao/la:Valjicu ja yebem mater svakako. Nisam te zaboravio smrdo jedan!DenchiNL je napisao/la:puno važnije ko drugu sudibordoakapitar je napisao/la:Valjic sudi na AFH!!!

ma neće smijet usrat ubijeđen sam, dosta je sad pažnje na sudijama....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zanimljivo male kote na nas...jel' to oni nesto vise znaju od nas? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!