AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: AC Milan
Meni Allegri nikad nesto nije bio dobar ali ruku na srce sa ovom ekipom ni dvojac Hoenes-Mourinho nebi bolje napravio...
- francobaresi
- Kontakt:
Samo čekam konferenciju i izjave poslije utakmice. Da vidim kakve će izgovore sad naći , ekipa plače za jednim pravim playmakerom , koji će povezati sredinu i napad. Odnosno stoper koji će organizovat i voditi odbranu.
To je ono osnovno , da bi koliko toliko popravili ekipu.
To je ono osnovno , da bi koliko toliko popravili ekipu.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Meni nikad nije ni valjao, i nadao sam se da ce na kraju prosle sezone dobit otkazTitova-Juga je napisao/la:Šta, sad opet ne valja Allegri ?
Eh bez uvrede, ali mijenjate mišljenje ovdje ko neko čarape, (čast pojedincima).
Pa nije Massimo preko noći postao dobar ili LOŠ....
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Max je uvijek bio pakaš, bar meni, sutra da nekim cudom osvoje scudeto isto cu govoritzi, bookmark.
POjedinci nisu se oznojili, toliko
POjedinci nisu se oznojili, toliko
- Titova-Juga
- Kontakt:
crvenocrni je napisao/la:Meni Allegri nikad nesto nije bio dobar ali ruku na srce sa ovom ekipom ni dvojac Hoenes-Mourinho nebi bolje napravio...
Neka neko pita admina da vrati one glasove iz istorije "da li treba Massimo ostati trener i naredne sezone".
Pojedinci ovdje treba da se zapitaju malo o svom no-karakteru.
Nisam iskreno ocekivao da ce Milan bolje odigrati.
Mi ljudi jednostavno nemamo veznog reda i imamo prosjecne odbrambene igrace i uz to, PROSJECNOG TRENERA!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nemoj molim te, a kakvu to ekipu ima Verona? Hej Verona! Da igramo protiv Barce, Bajerna... al Verona!crvenocrni je napisao/la:Meni Allegri nikad nesto nije bio dobar ali ruku na srce sa ovom ekipom ni dvojac Hoenes-Mourinho nebi bolje napravio...
Il Club più titolato al mondo!
- Consigliere
- Kontakt:
bravo, bogalji! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Valjda bude kakvih pojacavanja do kraja prelaznog roka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Pa sta reci kad njemu jedna velicina poput Nocerina igra citavih 90 minuta ? 
Ne krivim ja cak previse ni trenera, sa ovom ekipom se zaista ne moze nista. Ali apsolutno nista. Ovdje postoje samo 3-4 kvalitetna igraca, ali sami ne mogu nista.
Nije mi drago jer smo ponovo krenuli porazom u sezonu, ali mi je drago sto ce se pojedinim ljudima u upravi koji tvrde da je ovo jedna sasvim dobra ekipa koja ne treba nove igrace otvoriti oci i sto ce shvatiti realno stanje situacije.
Pa eto narode, ne moramo dovoditi ni Hondu ni Eriksena, a boga mi ni stopera, mi smo jedna sasvim kompletna i respektabilna ekipa koja puca na skudeto ove godine ...

Ne krivim ja cak previse ni trenera, sa ovom ekipom se zaista ne moze nista. Ali apsolutno nista. Ovdje postoje samo 3-4 kvalitetna igraca, ali sami ne mogu nista.
Nije mi drago jer smo ponovo krenuli porazom u sezonu, ali mi je drago sto ce se pojedinim ljudima u upravi koji tvrde da je ovo jedna sasvim dobra ekipa koja ne treba nove igrace otvoriti oci i sto ce shvatiti realno stanje situacije.
Pa eto narode, ne moramo dovoditi ni Hondu ni Eriksena, a boga mi ni stopera, mi smo jedna sasvim kompletna i respektabilna ekipa koja puca na skudeto ove godine ...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma nema kranuli smo fanatasticno. kao i proslu sezonu. pa ebo ga led zar svaki put moram izgubiti 5 godina gledajuci milan. ebo mu nocerino mater kad mu on igra citavu utakmicu a tek ga vidis na kraju da izvodi aut.... i ovako zaostanemo na pocetku i onda cupaj se iz govana.... dasce nas bogdom i PSV nakantat da valja, pa da se ne sramotimo kasnije i u LP
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Od svake ekipe se može nešto napraviti , pa makar da nemaš nijednog vrhunskog igrača. Pa danas igrači Milana nisu imali šanse kako treba , osim one individualne majstorije malog Polia. Nisu se trudili , presing nikakav , zalaganje je strani pojam za njih. Ako sad Galliani ne reaguje onda neće nikad , je*o mu oni transferi u posljednjoj minuti mater.muxa je napisao/la:Nemoj molim te, a kakvu to ekipu ima Verona? Hej Verona! Da igramo protiv Barce, Bajerna... al Verona!crvenocrni je napisao/la:Meni Allegri nikad nesto nije bio dobar ali ruku na srce sa ovom ekipom ni dvojac Hoenes-Mourinho nebi bolje napravio...
Poraz sam po sebi je dio ovog sporta, ali kad na ovakav način izgubiš od ekipe koja je po svemu miljama ispod Milana onda se moraš zapitati. Donekle i razumijem ćelavca , svijestan je on da se treba riješiti otpada ali kome prodati Nocerina , Antoninia , Robinha i ostale "majstore" , te igrače niko neće.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Tanjez 

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Carli je napisao/la:Ubila vas Verona.
Jesi svršio ? O.k, aj sad obriši za sobom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jak Milan, strahota!
meho-medo je napisao/la:Valjda bude kakvih pojacavanja do kraja prelaznog roka
ma nije potrebno imamo najbolju ekipu u europi trenutno, imamo Nianga bolji je od Messija....
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovo sad ko igra u Milanu (75%) su k..ine od igraca a za Veronu kakva je ekipa me bas i ne interesuje, doduse danas definitivno boljamuxa je napisao/la:Nemoj molim te, a kakvu to ekipu ima Verona? Hej Verona! Da igramo protiv Barce, Bajerna... al Verona!crvenocrni je napisao/la:Meni Allegri nikad nesto nije bio dobar ali ruku na srce sa ovom ekipom ni dvojac Hoenes-Mourinho nebi bolje napravio...

hahahahhaha
I vi pricate kako MI imamo nerelana ocekivanja!!
Bice vas uzivancija gledati ove sezone!

I vi pricate kako MI imamo nerelana ocekivanja!!

Bice vas uzivancija gledati ove sezone!

Amar Osim selektor BiH
Pa nisam ništa loše rek'o, šmrcTitova-Juga je napisao/la:Carli je napisao/la:Ubila vas Verona.
Jesi svršio ? O.k, aj sad obriši za sobom.

Allegri je gospodin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.