dusseldorf je napisao/la:Kurbla je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:
Vidis kako kritika utice na tebe

..svaka cast.jedino jos da izbacis to prvi, posljednji, narodni, zaokruzivanje, napadacki, duplanje, sigurica, hazard i budes komplet, uvazen kladionicar.sala mala
Prestani, u suprotnom ti ne gine trajni ban

Kakav sam ja kladionicar, te kako se predstavljam i sta pisem, to je moja stvar, a ne tvoja ili nekoga treceg.
Pocni pisati postove koje imaju konkretne veze sa kladjenjem (prijedlozi, analize, kukanje i yebavanje majke nesposobnim sportistima i ekipama), ili me zaobidji i ne komentarisi moje postove.
Hm,....sad cu postaviti na temu predlozi, a ovde komentarisem na temu chat, suplja itd...ne psujem jer neziv od ovoga nego od rada, i kad se shvati sto prije da je ovo kocka i da nista nije sigurno onda ce svima biti bolje.predlog za sutra, galata 1
I ja zivim od rada, ali od
kladjenja (ne kocke, treba nauciti osnovnu razliku) zaradjujem vise
Nista nije sigurno, ali zato se trenira samokontrola i vodi ozbiljan money management, te ako vidis da si u minusu i da ne znas, onda odustanes od
kladjenja. Ali ako vidis da je ono sto
radis profitabilno na kraju mjeseca (nekad vise, nekad manje), onda nastavis, pa cak mjesecno mozes izdvojiti i odredjenu sumu na kockanje ako te to bas ispunjava kao osobu.
Sa Galatom ili bez, ja cu i ovaj mjesec aBd zavrsiti u zavidnom plusu, a ti nastavi sa kockanjem. Sa malo srece, doduse, kockanje moze biti profitabilnije od kontrolisanog kladjenja.
Uz jednu ogromnu razliku:
Kockar moze izgubiti sve. Ja ne mogu, jer ono sto sam investirao nikad nisam ni imao
Laku noc, kolega dizeldorfu, miljenice
fortune :*