Protiv Napolia ovako:
Hart
Richards Kompany Lescott Kolarov
Milner Yaya Silva
Aguero Nasri
Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
haha..koji trenutno igra..na to sam mislio al etCentre forward je napisao/la:Gerda Milera, Marca v Bastena i pravog Ronalda,al' stici ce ih dijamantAllAbout je napisao/la:iza koga je dzeko daleko? kojeg to spic igraca?
Malo me živcira ovaj Mancini, razumijem rotiora, ali previše forsira Balu u odnosu na Edina. Da Edo nije u formi to bih razumjela, ali on u poslj.vrijeme igra fantasticno,a najmanje dobija šense od napadaca. Kad je starter cesto ga izvede iako pogodi, danas je zaslužio 20 min.barem. Baš me zanima koliko bi imao Džeko golova da igra svaku utakmicu, a da je u trenutnoj formiAkhenaten je napisao/la:Znaci mozemo ocekivati Dzeku da starta od pocetka sljedecu, al' nikad se ne zna s' ovim Mancinijem. A to im je najvaznija utakmica, jer ko zna kako ce biti sa Bajernom
mozda mancini vjezba autoritet? što nije nimalo za potcjeniti tj moze biti kljucan faktor...kakogod, nedostaju ti insajderske info da bi razumjela...na kraju krajeva zar se ti nikada nisi vodila intuicijom kontra logike?ZOI84 je napisao/la: Malo me živcira ovaj Mancini, razumijem rotiora, ali previše forsira Balu u odnosu na Edina. Da Edo nije u formi to bih razumjela, ali on u poslj.vrijeme igra fantasticno,a najmanje dobija šense od napadaca. Kad je starter cesto ga izvede iako pogodi, danas je zaslužio 20 min.barem.
Mancini i autoriret? OK Džeko onda pogriješio, ali ako je iko pravio incidente onda je to Baloteli, pa Tevez cijelu prošlu sezonu incidenti, Mancini nikad nije pokazao autoritet, tek sad kad ima druge i Tevez mu više ne treba kao on ima autoritet i prekrižio ga. Ja na osnovu cinjenice da Džeko ima najviše golova i asistencija smatram da treba dobivati ako ne više onda barem podjednake šanse kao i drugi napadaciGoldy je napisao/la:mozda mancini vjezba autoritet? što nije nimalo za potcjeniti tj moze biti kljucan faktor...kakogod, nedostaju ti insajderske info da bi razumjela...na kraju krajeva zar se ti nikada nisi vodila intuicijom kontra logike?ZOI84 je napisao/la: Malo me živcira ovaj Mancini, razumijem rotiora, ali previše forsira Balu u odnosu na Edina. Da Edo nije u formi to bih razumjela, ali on u poslj.vrijeme igra fantasticno,a najmanje dobija šense od napadaca. Kad je starter cesto ga izvede iako pogodi, danas je zaslužio 20 min.barem.
ja potpuno razumijem Mancinija i poceo sam navijati za City radi njega- genijalac i manager sa čeličnim mudima!
Dalix je napisao/la:Zao mi sto je Dzeko dao onu izjavu za Lulica. Nije bio red stvarno..
Bilo bi super.panties je napisao/la:mozda se ovaj vuckic predomisli i zaigra za nas :S
pa nije to bilo kakav dres, vec dzekin dresCartman je napisao/la:"Evo ti dres ako ti bacis dres Slovenije zauvijek"
Cartman je napisao/la:"Evo ti dres ako ti bacis dres Slovenije zauvijek"
daj mu dzeko makar sorctwostepsfromhell je napisao/la:[youtube][/youtube]
Haha
ma fazon je sto je on izjavio da kao, slovenija ga je skolovala i pruzila mu sve i on nema nikakve dileme za koga da igra...Principatus je napisao/la:Cartman je napisao/la:"Evo ti dres ako ti bacis dres Slovenije zauvijek"![]()
Nego taj Vuckic jos uvijek nije zaigrao za A repku Slovenije...samo za U21 i U19. Treba bar pokusati.
Pusti te izjave. I Begovic je jasno izjavio da ce igrat za Kanadu, pa je se par sedmica kasnije nacrtao u Sarajevu. Na Susicu i Osimu je da razgovaraju sa likom.panties je napisao/la:ma fazon je sto je on izjavio da kao, slovenija ga je skolovala i pruzila mu sve i on nema nikakve dileme za koga da igra...Principatus je napisao/la:Cartman je napisao/la:"Evo ti dres ako ti bacis dres Slovenije zauvijek"![]()
Nego taj Vuckic jos uvijek nije zaigrao za A repku Slovenije...samo za U21 i U19. Treba bar pokusati.
al kazem, mozda jos nije sve izgubljeno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.