Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
gotojoooo, jos jednom smo pokazali sta smo i ko smo. Da ne bi ona dva blackouta kraj bi davno bio.
Samo mislim da cemo prosut bodove protiv Intera, jer smo danas istrosili se za tri utakmice.Al smo jos jednom na terenu ocitali Milanu bukvicu kad je u pitanju timska igra i zalaganje.Zasluzeno smo prosli dalje.
Samo mislim da cemo prosut bodove protiv Intera, jer smo danas istrosili se za tri utakmice.Al smo jos jednom na terenu ocitali Milanu bukvicu kad je u pitanju timska igra i zalaganje.Zasluzeno smo prosli dalje.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Borielo igrac drugog produzetka...Kakvo gradjenje,kao nekad Shaq O'Neil
Grande Marco

Grande Marco
Rotor Volgograd...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovo mi je najslađa pobjeda otkako navijam za Juve!
Prvo zbog licemjerja svih u Milanu koji su pričali kako im ovo takmičenje nije bitno, a večeras su igrali maksimalno i dali sve od sebe, ali oni su ove sezone gubitnici u međusobnim duelima. Ovom pobjedom smo im nabili kompleks koji će se odraziti i sljedeće sezone na međusobne duele.
Normalno pod pobjedom podrazumjevam prolaz dalje.
VOLIM TE, JUVE

Prvo zbog licemjerja svih u Milanu koji su pričali kako im ovo takmičenje nije bitno, a večeras su igrali maksimalno i dali sve od sebe, ali oni su ove sezone gubitnici u međusobnim duelima. Ovom pobjedom smo im nabili kompleks koji će se odraziti i sljedeće sezone na međusobne duele.
Normalno pod pobjedom podrazumjevam prolaz dalje.
VOLIM TE, JUVE

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
To je to, zasluzili smo gol u produzetcima i zasluzeno idemo u finale
, jer smo bili bolji, samo sam se bojao da nas promasaji Borriella i Đakerinija ne koštaju na kraju. Vučinić pokazao da je klasa i odigrao kako mu to i priliči, jer u ovakvim utakmicama se pokazuje koje klasa (igrač utakmice). Svaka čast svim igračima osim Borriellu
(jer on nije igrač, gluma je njegova profesija).
FORZA JUVE!

FORZA JUVE!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- harebianconero
- Kontakt:
Ja mislim da zadugo nikome neće naumpasti da kritikuje Vučinića. Kakva je to igračina .. U 100+ minuti je trčao sa loptom kao da je početak tekme. Svaka čast Grande Mirko !
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipino
- Kontakt:
prolaz je najbitniji...drago mi je i zbog gola Del Piera i Vučinića...a da krenem analizirati mogao bih dosta toga napisati...drugo poluvrijeme jako loše i to nam se nije smijelo dogoditi...trebala se utakmica riješiti u regularnom vremenu...Milan nije nešto..čim smo ih pritisnuli vidjelo se da lahko dolazimo do njihovog gola...ali et..u finalu smo...zasluženo...forza Juveee...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bitno je prolaz ostalo manje vise, sad se sto prije odmoriti i docekati druge smradove!!
Idemo Daljeee
Idemo Daljeee
- sarajlija89
- Kontakt:
Finale
Upravo tako, pomjesane emocije...mislio sam da je prosla cijela vjecnost od posljednjeg finala.
Uh, tesko je sad sta pametno reci. Malo mi je nejasan pad u drugom poluvremenu. Tj. bespotrebno smo se povukli i Milan nas je kaznio....
Ipak, pokazali smo karakter u produzecima. Zaigrali kako znamo, odmah stisnuli i zabili. Na snagu, jer smo spremniji i na srcanost, jer smo zeljeli to finale...
VOLIM TE JUVE

Upravo tako, pomjesane emocije...mislio sam da je prosla cijela vjecnost od posljednjeg finala.
Uh, tesko je sad sta pametno reci. Malo mi je nejasan pad u drugom poluvremenu. Tj. bespotrebno smo se povukli i Milan nas je kaznio....
Ipak, pokazali smo karakter u produzecima. Zaigrali kako znamo, odmah stisnuli i zabili. Na snagu, jer smo spremniji i na srcanost, jer smo zeljeli to finale...
VOLIM TE JUVE

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ako mene pitate obojica zasluzujete ban na neko vrijeme. To tvoje da se predstavi imenom i prezimenom je na nivou 18-to godisnjaka, a i posljednji put kad sam provjeravao Paolo Montero nije poznavao bosanski jezik. Misljenja se razlikuju, ali treba da se izvinite jedan drugom. Nemojte zajebavat prdonje.paolomontero je napisao/la:nemam namjeru da se raspravljam sa 18 godisnjim kretenom...po tvom nacinu govora i pisanje mogu zakljuciti da si obicni idiot, i vidim da nisi pratio rad jednog capella,lippija pa i deschampa,tako da,bolje ti je da sutis,jer lako je vrijedjati preko foruma,ali ako si takav lav,predstavi se svojim imenom i prezimenom pa pisi sto ti je voljaBudhhaMan je napisao/la:tebi jedna utakmica mimo ćejfa i rezultata kaže svepaolomontero je napisao/la:antonio conte,a ovo govorim od decembra,nije kalibar da vodi juventus,realno,sto je i veceras pokazao...milan bolji trenutno.juve nije izgubio do sada,ali to je vise splet okolnosti (ocajni inter,prosjecni milan,koji se dugo trazio,a lazio,roma,udine nisu jednostavno neki nivo)..
ako ispadnemo,ono je kriv sa promjernom formacije prvo ulaskom marchisia,a drugo boriello mu nije trebao
bravo marco dasko
ma serem ti se u usta i nabijem kaktus u vugla umjesto onoga što ti fali....
ppk jedan
Utakmica je bila gurava, cestitke Milanu na prvoj pobjedi na nasem stadionu, na nasu srecu bila je Pirova. Vucko igrac utakmice, De Ceglie igra bez greske od pocetka sezone, Pirlo odlican, gol Alexa.
Forza Juve !
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Juve! Kakva pobjeda, finale konacno!
Vucinicu hvala ti, odigrao je veliku utakmicu
FORZA JUVEEEEEEEEE!
Vucinicu hvala ti, odigrao je veliku utakmicu
FORZA JUVEEEEEEEEE!
1946
Odlična pobjeda, sav sam pod utiskom, aBd da osvojimo ovo.
Što se tiče Contea, mora se priznati da ima krajnje čudan kriterij pri odabiru igrača, npr. Caceres ispred Bonnucia, Boriello ispred svih... ali može mu se sve dok ima rezultate.
GRANDE CONTE !
Što se tiče Contea, mora se priznati da ima krajnje čudan kriterij pri odabiru igrača, npr. Caceres ispred Bonnucia, Boriello ispred svih... ali može mu se sve dok ima rezultate.
GRANDE CONTE !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
veceras smo jos jednom nakon stotina takvih utakmica opravdali skandiranje nasih navijaca "fino alla fine Forza Juventus".
A skoro i Deschamps to objasni u svojoj izjavi nakon prolaska dalje u LP.
A skoro i Deschamps to objasni u svojoj izjavi nakon prolaska dalje u LP.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Šta se vas dvojica svađate bezveze i vrijeđate!? Na ovoj temi se juventini nikad nisu vrijeđali međusobno, ako ste takvi nije vam mjesto na ovom forumu, isto neka djeca, umjesto da uživamo u pobjedi vi se nešto kofrčite.
Drugo poluvrijeme je pokazalo da smo poprilično neiskusna ekipa i vidi se da smo tek nekih par mjeseci na okupu zato smo se i nesvjesno povukli i to nam se obilo o glavu, ali u produžetku smo pokazali svoju pravu snagu i da smo bolji od Milana, mislim u 6 minuta smo stvorili 3 mrtva zicera i zabili eurogol, pametnom dosta da vidi ko je bolja ekipa.
Drugo poluvrijeme je pokazalo da smo poprilično neiskusna ekipa i vidi se da smo tek nekih par mjeseci na okupu zato smo se i nesvjesno povukli i to nam se obilo o glavu, ali u produžetku smo pokazali svoju pravu snagu i da smo bolji od Milana, mislim u 6 minuta smo stvorili 3 mrtva zicera i zabili eurogol, pametnom dosta da vidi ko je bolja ekipa.

Ž '21!
- Burberry46
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Šta se vas dvojica svađate bezveze i vrijeđate!? Na ovoj temi se juventini nikad nisu vrijeđali međusobno, ako ste takvi nije vam mjesto na ovom forumu, isto neka djeca, umjesto da uživamo u pobjedi vi se nešto kofrčite.
POTPIS

Bianconeri1988 je napisao/la:Šta se vas dvojica svađate bezveze i vrijeđate!? Na ovoj temi se juventini nikad nisu vrijeđali međusobno, ako ste takvi nije vam mjesto na ovom forumu, isto neka djeca, umjesto da uživamo u pobjedi vi se nešto kofrčite.
sami smo se ukopali i sami iskopali.Nekako smo cijelu utakmicu mi ti koji smo diktirali a Milan uzimao sto mu se pruzi.Mnogo smo jaki.Nisam impresioniran Milanom, vise sam "impresioniran" gluposcu pojedinaca u nasoj ekipi.Al do ljeta ljudi , jos malo.
Imal ijedna utakmica da je Ibrahimovic igrao lagano i zabijao pored Chellinia.Ja se takve ne sjecam.Doktor za Ibru mister Giorgio.
- sarajlija89
- Kontakt:
Očekujem oko 60 000 navijača u Rimu na finalu
Ako Siena bude u finalu, to je izvjesno....a sa Napolijem bi ipak bilo pola-pola vjerujem...
Samo kad zamislim tribine. Jedva cekam abd...
Ali, hajmo Inter prvo pobijedit.

Ako Siena bude u finalu, to je izvjesno....a sa Napolijem bi ipak bilo pola-pola vjerujem...
Samo kad zamislim tribine. Jedva cekam abd...
Ali, hajmo Inter prvo pobijedit.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Odlična tekma.Juve na kraju zasluženo prošao kad se uzmu obje tekme u obzir.Očekujem sličan dvomeč u LP naredne sezone 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U ovoj utakmici ga je čuvao Bonucci, vidio si da je pobjegao na suprotnu stranu od ChiellinijaBuffon je napisao/la:Imal ijedna utakmica da je Ibrahimovic igrao lagano i zabijao pored Chellinia.Ja se takve ne sjecam.Doktor za Ibru mister Giorgio.

Bonucci je u prvom odigrao perfektno, a u drugom se izgubio, kao i Pepe...
Svaka čast Conteu kad sa ovakvim igračima postiže ovakve rezultate

Ali pogledajte ovaj gol, i to iz mjesta.

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.