Kad se sjetim da je Chelsea za Odoia tražio 80..
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Koji cirkus kod Romana, Antony mu na plaćenom intervjuu, javno plače kako ga haman zlostavljaju u Ajaxu 
Stvarno nema smisla šta rade ovi igrači matičnim klubovima kad ovi "veliki" dođu sa ponudom.

Stvarno nema smisla šta rade ovi igrači matičnim klubovima kad ovi "veliki" dođu sa ponudom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A on moze sad ostt u Ajaxu i otic dogodine u Leicester. Npr. Ovo mu je prilika zivota i igracki i financijski. Nije da su ponudili 20M pa ono, 90M je brutalno dobro.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ajax se blamira sa ovim odbijanjem. Postoje ponude koje su too good to be rejected i ovo je jedna takva. Ako ostane tamo, završit će kao i David Neres i otići slijedeće sezone na posudbu u Portugal.
41:34
Ma razumijem ja to, i suštinski se slažem. Ali ono, mislim da postoje suptilniji načini da se to završi.
- Marsal
- Kontakt:
Everton ćapio Maupaya, mora da je Brighton levatima uzeo dobre pare.

Izguglao sam, spominje se 12 mil funti plus 3 u bonusima.

Izguglao sam, spominje se 12 mil funti plus 3 u bonusima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Firgoš umjesto firgoša. Drže konstantu.
Kako glup transfer ne mogu vjerovati
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Maupay je pokazao da nije napadac za EPL. Jedan od glavnih krivaca sto Brighton nije ranijih godina zavrsavao vise na tabeli. Ovi iz Evertona zele da jadni IQ ispadne.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Od toliko mogucnosti ti odlucio biti troler sa niskointeligentnim upisimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:10Ako izbori 17. mjesto, za mene je najbolji trener svijeta.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tvrdoglavi se pokajao, idemo po MF Kabaka

-
- Kontakt:
Hahahahah, čuj ovoga. U redu je da nekome smeta troll, ali postoji ignore lista, mogućnosti ima koliko god poželiš. Ja sam na tebi nedavno isprobao spomenutu, ali što ću, rijetko se logiram dok čitam forum i nema nekog smisla. Da mi je ovo rekao netko tko je ozbiljan forumaš, onako zanimljiv, zamislio bih se, ali obzirom da dolazi od neslužbeno najdosadnijeg lika na forumu, nastavit ću pisati kako mi je u datom trenutku qrcu ćejf.
Dobro mu zamirisao pakaš od džastinaBrokula je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:33Od toliko mogucnosti ti odlucio biti troler sa niskointeligentnim upisimaCipiripiblicblic je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:10Ako izbori 17. mjesto, za mene je najbolji trener svijeta.
Dvojac bez kormilara
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nije uopšte kasno da Liverpool pogodi sa veznjakom do kraja augusta. Jesu sad u minusu, ali sve je ovo još početak. Ako se dovede pravi igrač, Liverpool uvijek može uvezati veliki broj pobjeda da se priključi vrhu i tituli naravno. Zeznuto je negoli ranije, forma igrača igra veliku ulogu, ali Liverpool je i dalje top2 u ligi i to uvijek mogu okrenuti u svoju korist. Da kasne sa potezima, kasne. Mogao se dovesti bilo ko vrijedan sa tržišta da bi se pojačala kompetitivnost, ali Klopp očigledno ima svoje kriterije. Ružno je da mu se sad išta zamjeri nakok svega što je učinio. Top 2-3 trenera svijeta zadnjih 5-6 godina, bez sumnje.
Klopp: “Yes, it was me. I was the reason we didn’t try to sign a midfielder. You were right, I was wrong.”

Pa ono,Isak je pretprosle sezone zabio 17 u ligi.nextterrain je napisao/la: ↑26 avg 2022, 20:39Poludi su sto nisu prihvatili ponudu za Anthonya, ali bit ce SP i ako tu dobro odigra, ide cijena preko 100M i moguce da bi mogao u Real/City prijeci iduce ljeto jer ce ti klubovi traziti krila. Naravno je plus ako Ajax prodje grupu u LP.
Iako lik vrijedi max 50M, ali opet Ishak koji je dao 2 gola iz igre prosle godine, doveden je za 70M, pa mogu traziti te pare.
Obojica nece dati vise od 10 golova u sezoni u cijeloj karijeri mozda
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prije dva dana je izasla vijest na Marci da je Real odbio 90mil eura za Valverdea od engleskog velikana,da niste vi bili

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Nije nemoguće, jedan od rijetkih igrača koje je javno hvalio na pressicama.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema šanse da Anthony ubilježi značajniju minutažu na svjetskomL-Train je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:49Pa ono,Isak je pretprosle sezone zabio 17 u ligi.nextterrain je napisao/la: ↑26 avg 2022, 20:39Poludi su sto nisu prihvatili ponudu za Anthonya, ali bit ce SP i ako tu dobro odigra, ide cijena preko 100M i moguce da bi mogao u Real/City prijeci iduce ljeto jer ce ti klubovi traziti krila. Naravno je plus ako Ajax prodje grupu u LP.
Iako lik vrijedi max 50M, ali opet Ishak koji je dao 2 gola iz igre prosle godine, doveden je za 70M, pa mogu traziti te pare.
Obojica nece dati vise od 10 golova u sezoni u cijeloj karijeri mozda
Zato i lobira ovaj prelazak ne bil popravio utisak kod Titea
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino