Da nam je Bogdo jos koje ime. Npr Celik...L_blancos je napisao/la:Fino je vidjet ime jednog bosanskohercegovackog kluba u trofejnoj sali drugog najveceg spanskog kluba..amertiger je napisao/la:Ja, i....????L_blancos je napisao/la:U trofejnoj sali postoji i trofej rukometnog kluba Barce,na kojem je ugravirano Ime Barcelone i Sloge iz Doboja..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bp,tesko da to mozes izvest i preko photoshopa.. Jos malo pa ce i ovi bosanski trofeji da struhnu..
Zbog povrede Gerarda Piquea, štoper Barcelone B Marc Bartra će večeras trenirati sa ekipom i mogao bi otputovati za Monaco!

sto se tice ovih grupa za ligu prvaka najvise bi volio da dobijemo dinama, da se ode fino pogledati tekma
a inace volio bih da bude najjaca moguca grupa, pa da fino gledamo derbije, a ne da jace utakmice cekamo sve tamo do knock out faze. favoriti smo protiv svakoga, sad imamo i dovoljno siroku ekipu da igramo na dva fronta bez problema
a inace volio bih da bude najjaca moguca grupa, pa da fino gledamo derbije, a ne da jace utakmice cekamo sve tamo do knock out faze. favoriti smo protiv svakoga, sad imamo i dovoljno siroku ekipu da igramo na dva fronta bez problema
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ma nesto ne bi zelio da u neku grupu smrti upadnemo...ne mogu se tokom cjele godine igrat super jake utakmice ipak su i graci barce od krvi i mesa...
mene sto se tice,volio bi da samo izbjegnemo one ruse..s njima se ne moze nikako igrat,pogotovo tamo na -156 stepeni...i to je to,i jedan kvalitetan protivnik,npr: milan ili lyon..
znaci samo ne ruse i dalje od grupe smrti..nek se drugi ganjaju po toj grupi,barci svakako valja zepet u knock out fazi
mene sto se tice,volio bi da samo izbjegnemo one ruse..s njima se ne moze nikako igrat,pogotovo tamo na -156 stepeni...i to je to,i jedan kvalitetan protivnik,npr: milan ili lyon..
znaci samo ne ruse i dalje od grupe smrti..nek se drugi ganjaju po toj grupi,barci svakako valja zepet u knock out fazi

Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 24 avg 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- thenaturalone
- Kontakt:
i ja bi volio jacu grupu sa samo jednim slabijim timom ala udinese ili arsenal, zavisno koji uspije izboriti plasman, cisto da imamo i dvije utakmice gdje mozemo igrati i sa igracima sa klupe jer ce raspored biti tezak i zgusnut zbog odlaganja spanske lige
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
samo što arsenal i barsa se u grupama LP nemogu sastati ni uz pomoć čarolije 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
volio bi da izbjegnemo sve ove ruse i generalno istocnjacke ekipe, a ostalo je svejedno, lijepo bi bilo dobiti neke timove protiv kojih nismo dugo igrali, kao npr milan, celzi ,bayern, benfica itd, lijepo bi bilo i dortmund dobiti zbog ljepote utakmica itd, mada ne znam sad ko su nosioci nisam u to zavirivao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma samo da dobijemo izjednacene protivnike, koji ce gubiti bodove i mi mozemo lako...
ne bih volio da neku supre jaku ekipu i dvije extremno lose...onda bi se morali malo potruditi za prvo mjesto...
nek mi dobijemo neku malo jacu grupu, sa tri izjednacene ekipe koje ce jedni drugima uzimati bodove, a mi pokoju pobjedimo i zavrsimo na prvom mjestu...
al u svakom slucaju izbjeci Ruse...bolje dobiti Milana i Citya, nego CSKA i Zenit...
ne bih volio da neku supre jaku ekipu i dvije extremno lose...onda bi se morali malo potruditi za prvo mjesto...
nek mi dobijemo neku malo jacu grupu, sa tri izjednacene ekipe koje ce jedni drugima uzimati bodove, a mi pokoju pobjedimo i zavrsimo na prvom mjestu...
al u svakom slucaju izbjeci Ruse...bolje dobiti Milana i Citya, nego CSKA i Zenit...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sto se tice grupe, meni je svejedno. Samo sto dalje od rusa, ukrajinaca itd., vise mi ih je preko glave.
- -Paja
- Kontakt:
Pa nezahvalni firgo ocigledno nije pravi topnik to se i malo prije znalo ali znas kako to ide mora se dizati moral fanova koji ne znaju neku pozadinu tog transfera koja nije crno-bijela. Ali ok ostaje mi da sa uzitkom njegov pad kao fudbalara koji je vise nego evidentan, nadam se da ce mu taj pad ublaziti bezvrijedni superkupovi.
Dio Arsenala
- Donnie Darko
- Kontakt:
Savršena sezona! Jedini svjetski klub koji je osvojio svih šest trofeja u jednoj godini! 
[youtube][/youtube]
I ove je godine Barça bila blizu...

[youtube][/youtube]
I ove je godine Barça bila blizu...
Bas tako al stvarno mi je drago bilo cuti da imamo Doboj dole. Igra se dobar sprort u BiH, samo da nema fanatika sve bi bilo mnogo bolje u drzavi...L_blancos je napisao/la:Bp,tesko da to mozes izvest i preko photoshopa.. Jos malo pa ce i ovi bosanski trofeji da struhnu..
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Alexis Sanchez dobio je zeleno svijetlo od liječničkog tima Barcelone, te će biti spreman za susret protiv Porta!
valjda prvog sramoto jedna bezobrazna neodgojenaL_blancos je napisao/la:Fino je vidjet ime jednog bosanskohercegovackog kluba u trofejnoj sali drugog najveceg spanskog kluba..amertiger je napisao/la:Ja, i....????L_blancos je napisao/la:U trofejnoj sali postoji i trofej rukometnog kluba Barce,na kojem je ugravirano Ime Barcelone i Sloge iz Doboja..

-
- Kontakt:
Odlicno, napad Alexis-Messi-VillaMentalist je napisao/la:Alexis Sanchez dobio je zeleno svijetlo od liječničkog tima Barcelone, te će biti spreman za susret protiv Porta!

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
nema teorije, Pedro igra 100%...ili Villa ili Alexis idu na klupu...-SiviSoko- je napisao/la:Odlicno, napad Alexis-Messi-VillaMentalist je napisao/la:Alexis Sanchez dobio je zeleno svijetlo od liječničkog tima Barcelone, te će biti spreman za susret protiv Porta!
uz Messia je najbolji napadac...
a evo grupa:
Prva jakosna skupina:
Man.Utd.,Barcelona,Chelsea,Bayern,Arsenal,Real Madrid,Porto,Inter.
Druga jakosna skupina:
Milan,Lyon,Šahtar,Valencia,Benfica,Villareal,CSKA,Marseille.
Treća jakosna skupina:
Zenit,Ajax,Leverkusen,Kopenhagen,Olympiacos,Fenerbahce,Man.City,Lille.
Četvrta jakosna skupina:
Basel,BATE Borisov,Borussia Dortmund,Genk,Napoli,Dinamo,APOEL...
zelja mi je da dobijemo Benficu, Ajax i Dortmund...
ustavri neije ni bitno ko je, smao da to budu tri izjednacene ekipe...
ne bih volio Kopenhagena, Olimpiyacos, BATE, Dinamo, Apoel...
i naravno da nedobijemo Ruse, to je najbitnije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
bgm pedro ima prednost!
usput
Barca
CSKA
City
Dinamo!
iš'o bi u ZG majke mi!
usput
Barca
CSKA
City
Dinamo!
iš'o bi u ZG majke mi!
de samo makni te ruse...
moze sve,samo ne ruje...

moze sve,samo ne ruje...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.