Sirom svijeta su navijaci Zelje. Nas par hiljada koji dolazimo na stadion nismo jedini i zbog toga moramo biti ponosni. Pitarluk? Klasicni samo kaskamo par godina za njima. Oni su shvatili da su pogrijesili, kasno na nasu radost. Od kratkorocnog kurcenja u kafani i na forumu u ovom trenutku mi je bitniji moj klub. Tebi ako nije onda se malo skontaj.Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje su te stotine hiljada navijaca, a prosjek nam oko pet hiljada... Jos se ponosimo time, obzirom da smo najposjeceniji stadion. Upravo takvi, koji dolaze na svaku utakmicu i piskaraju po forumima.. Ovaj, onaj, org, etc.. Neopisivo mi je drago sto se na danasnjem vaktu, kako rekoh, cijeni i slusa rijec navijaca. Pitarluk? Nije tacno. Na zadnjoj skupstini FK Sarajevo si mogao dobiti odgovor na pitanje koliko njih tangira misljenje navijaca.
Budi ponosan i nadaj se da ces se u svom klubu i dalje moci nesto pitati, inace, sve gubi smisao.
Sta jos nije jasno?
Sta ce nam ti sto si ih nabrojao pitas.. Ozbiljno, salis li se? Ozbiljno te pitam.
za_zivot_cijeli argument je samo ono sto ti ili vi kazete, a sve ostalo su naprdjivanja. Nisam nista drugo ni ocekivao od tebe.