FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 11:08

Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje su te stotine hiljada navijaca, a prosjek nam oko pet hiljada... Jos se ponosimo time, obzirom da smo najposjeceniji stadion. Upravo takvi, koji dolaze na svaku utakmicu i piskaraju po forumima.. Ovaj, onaj, org, etc.. Neopisivo mi je drago sto se na danasnjem vaktu, kako rekoh, cijeni i slusa rijec navijaca. Pitarluk? Nije tacno. Na zadnjoj skupstini FK Sarajevo si mogao dobiti odgovor na pitanje koliko njih tangira misljenje navijaca.
Budi ponosan i nadaj se da ces se u svom klubu i dalje moci nesto pitati, inace, sve gubi smisao.
Sta jos nije jasno?

Sta ce nam ti sto si ih nabrojao pitas.. Ozbiljno, salis li se? Ozbiljno te pitam.
Sirom svijeta su navijaci Zelje. Nas par hiljada koji dolazimo na stadion nismo jedini i zbog toga moramo biti ponosni. Pitarluk? Klasicni samo kaskamo par godina za njima. Oni su shvatili da su pogrijesili, kasno na nasu radost. Od kratkorocnog kurcenja u kafani i na forumu u ovom trenutku mi je bitniji moj klub. Tebi ako nije onda se malo skontaj.

za_zivot_cijeli argument je samo ono sto ti ili vi kazete, a sve ostalo su naprdjivanja. Nisam nista drugo ni ocekivao od tebe.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 11:14

amazon je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:Gdje su te stotine hiljada navijaca, a prosjek nam oko pet hiljada... Jos se ponosimo time, obzirom da smo najposjeceniji stadion. Upravo takvi, koji dolaze na svaku utakmicu i piskaraju po forumima.. Ovaj, onaj, org, etc.. Neopisivo mi je drago sto se na danasnjem vaktu, kako rekoh, cijeni i slusa rijec navijaca. Pitarluk? Nije tacno. Na zadnjoj skupstini FK Sarajevo si mogao dobiti odgovor na pitanje koliko njih tangira misljenje navijaca.
Budi ponosan i nadaj se da ces se u svom klubu i dalje moci nesto pitati, inace, sve gubi smisao.
Sta jos nije jasno?

Sta ce nam ti sto si ih nabrojao pitas.. Ozbiljno, salis li se? Ozbiljno te pitam.
Najmanje uspjeha smo imali kad su se navijaci nesto pitali, a jos manje kad su se osluskivali navijaci. Npr. Ako se tebe osluskivali i tvoju raju jadna nam majka, ide vas na utakmice 5 od 20 koji pisu. A jos manje da slusaj sta mi ovdje pisemo. Amar je tito bio, zato je osvojio sve i svasta. Navijaci hoce Bekrica a Bekric na klupi. Navijaci hoce promjenu taktike a on ne izgubi 2 godine u Kup-u. Ne hebe nikog 5%. Ovo je klasicni pitarluk koji su pitari radili dok im se nije odbilo o glavu. A sad kad se odbilo o glavu, cuvaju svoje stolice, ko hebe navijace.
Ma kakav on samo su ispunili sto je @samoplavi zelio.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jun 2016, 13:35

Osam klubova za trokruzno, mi u manjini ostali. Ne znam sta reci, Liga za prvaka i ostanak bolja radi vise dobrih utakmica i samim tim bolje zarade. Isto tako podloznija stimanju. Kako god odluce bice bolje nego ovo do sada, zadovoljnih i nezadovoljnih ce uvijek biti.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 14 jun 2016, 14:24

plavousrcu je napisao/la:Osam klubova za trokruzno, mi u manjini ostali. Ne znam sta reci, Liga za prvaka i ostanak bolja radi vise dobrih utakmica i samim tim bolje zarade. Isto tako podloznija stimanju. Kako god odluce bice bolje nego ovo do sada, zadovoljnih i nezadovoljnih ce uvijek biti.
Trokruxni je nepravedniji sistem zato sto ce uvijek neki tim biti favoriziran (jedna vise kuci) a da ne pricamo ako ti se zalome 3 gostujuce zaredom npr Sloboda, Siroki, Zrinjski. Cetvero kruzni je najbolji

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 14:28

Istina je da bi bilo vise derbi utakmica, ali samo u teoriji bi znacilo da bi posjeta bila veca. Praksa je pokazala nesto sasvim drugo. Par losih odigranih utakmica, dzaba sto je derbi posjeta bi bila ocajna. Evo ti primjer kad su imenovali Mulalica, mozes naci na ovom forumu, kakve su hvalospjele pisali ovi sto su sad za tu ideju. A u praksi se pokazala da ga oni sad najvise ismijavaju. Nista to ne mora da znaci, sve su to ublehaske price i price kako vjetar duva.Pola njih ne razmislja svojom glavom, udje na neki forum vidi sta pise par pojedinaca i tako ide svaka prica, a vecinom svaka prica par tih na kraju se pokaze kao losa za klub i navijace. I to tako ide u nedogled.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 14:42

Ti ne znas jesi li dosao ili posao. Sigurno da ce vise raje doci protiv Krupe, Metaleghea, Viteza nego protiv Sirokog, Zrinjskog i Sarajeva. Ne provaljuj se vise molim te. Sta si htio reci? Nesta opet Mulalica spominjes i kao neko ne misli svojom glavom. Prica se o sistemu takmicenja a ne o Mulalicu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 14:45

Sta ti znas kakva posjeta bude nisi odgledao 5 utakmica.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 14:46

Sve ti znas a nemas ni clanske. Ti znas ko je koliko odgledao utakmica.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 14:49

Vjeruj mi da znam. Ti odes ovako kad je derbi ili kad smo prvi. Mozda imas clansku i kontas povukao B.... za muda, dao coek cvaju. Imam ja sve od godisnje sjevera, do clanske, za komplet porodicu.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 14:51

Vidim koliko ides dok kazes da je bolja posjeta protiv Viteza nego protiv Sirokog.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 14 jun 2016, 14:52

amazon je napisao/la:Vjeruj mi da znam. Ti odes ovako kad je derbi ili kad smo prvi. Mozda imas clansku i kontas povukao B.... za muda, dao coek cvaju. Imam ja sve od godisnje sjevera, do clanske, za komplet porodicu.
I vjerovatno 17 pehara :kafa:

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 14:53

Kad ga jos krene u malonogometnom klubu. :lol:

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jun 2016, 15:27

Ne trebas se stiditi sto ides na utakmice, ali ti da mi govoris kad je posjeta bolja odmah bih zaplako od tuge. Posto si ti za ligu prvaka, bice trokruzno. A ti nastavi palamudit.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 14 jun 2016, 15:42

amazon je napisao/la:Ne trebas se stiditi sto ides na utakmice, ali ti da mi govoris kad je posjeta bolja odmah bih zaplako od tuge. Posto si ti za ligu prvaka, bice trokruzno. A ti nastavi palamudit.
Pocni plakat...

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 14 jun 2016, 15:50

Jutros poslom prolazio pored Grbavice i svratio malo na trening. Već je Kostić nametnuo dobar tempo, igrači na neke vježbe ne reaguju dobro odmah, jer se vjerovatno prvi put susreću sa njima. Kad se to sve posloži moglo bi na dobro izaći. Kostić galami na igrače, ako neku vježbu ne odrade dobro spreman je ponoviti 20 puta dok ne bude kako treba. Svi su motivisani da se dokažu, ali najviše je motivisan Beganović. Ako ovako nastavi, njegovi kući ga neće prepoznati na kraju priprema. Inače, neke vježbe je prvi skapirao i odradio kako treba Enis Sadiković. Nevjerovatno, ali istinito.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 16:35

amazon je napisao/la:Ne trebas se stiditi sto ides na utakmice, ali ti da mi govoris kad je posjeta bolja odmah bih zaplako od tuge. Posto si ti za ligu prvaka, bice trokruzno. A ti nastavi palamudit.
Ko se stidi? O čemu pricas čovječe? Govorim o onom što bi bilo bolje za klub.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 14 jun 2016, 18:10

Dobro je sto smo raskinuli ugovor sa Zahirovicem. Puno je 10.000 km mjesecno. Izgorili smo 60.000 km na raskidu ali to je normalno. Ujedno mi je drago sto se ovo desilo i radi sveznalica koje su tvrdile da imamo novca na bacanje i da je laz za razgovore o smanjenju primanja.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 14 jun 2016, 18:12

samoplavi je napisao/la:Dobro je sto smo raskinuli ugovor sa Zahirovicem. Puno je 10.000 km mjesecno. Izgorili smo 60.000 km na raskidu ali to je normalno. Ujedno mi je drago sto se ovo desilo i radi sveznalica koje su tvrdile da imamo novca na bacanje i da je laz za razgovore o smanjenju primanja.

laž.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 14 jun 2016, 18:15

Koliko je ovo dobro i ne znam. Meni je bilo drago da je bivši reprezentativac a još uvijek mlad bio u ekipi ali s obzirom na njegova primanja a kako je igrao i nije tolika tragedija. Mislim da imamo adekvatne zamjene. Nek mu je sa srećom.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 jun 2016, 18:30

Maticar je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Dobro je sto smo raskinuli ugovor sa Zahirovicem. Puno je 10.000 km mjesecno. Izgorili smo 60.000 km na raskidu ali to je normalno. Ujedno mi je drago sto se ovo desilo i radi sveznalica koje su tvrdile da imamo novca na bacanje i da je laz za razgovore o smanjenju primanja.

laž.
koliko god se, u ogromnoj vecini postova, ne slagao sa samoplavi i protivrjecio mu, ovdje je u pravu. zahirovic nas je, otprilike, toliko kostao za vrijeme provedeno u Zelji. nazalost, igrama nije opravdao ulozeno, a bio nam je medju najvecim nadama koje su dosle u zimskom prelaznom roku. mnogo se ocekivalo od njega, a malo je pruzio. medjutim, ziv covjek grijesi. ni prvi, a sigurno ni zadnji kod kojeg je bila losa procjena kod dovodjenja. ja mu zelim svu srecu u nastavku karijere, negdje van granica BiH.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: F1921B i 27 gostiju.