to sto kostic obecava, ne ide na ruku misimovicu i nikolicu, nego pokazuje da su se ozbiljno posvetili i radu na sportskom dijelu funkcionisanja kluba. nazovimo stvari pravim imenom.Hrasno1921 je napisao/la:Nisu nesto posebno, po najavama ja sam kontao da ce to biti ekstra dres, jednostavno receno ispod prosjecni dresovi, mogao nam je i Gong komotno raditi dresove, a ova trening oprema preuska, od sorca do majica, jednostavno nista specijalnoljalja je napisao/la:plavanacija je napisao/la:Jel iko primjetio da igrači nose Diadora opremu??? Baš me interesuje novi dres?
![]()
Ovaj Kostic ce morati nesto napraviti ili ce zajedno otici u pm. sa istim onim koji su ga doveli, ali sad zasad obecava sto u jednu ruku ide na ruku Silji i laznom Hadziji, ali otom potom, nikada pocetak priprema sa manje euforije nismo deocekali, sto se tice ovih na probi iskreno se nadam da nijedan nece ostati, treba prestati sa tom praksom dovodjenja igraca na probu, jer u zadnjih par godina bilo ko ko je prosao probu i ostao kasnije nije nista pokazao, osim sto u karijeri u CV-u ima da je bio u Zelji
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Pitarluk od prije dvije godine. Ti koje oni slusaju ce ih ganjati oko stadiona ne budemo li u osam kola imali 20 bodova. Isto kao sto danas feminiziranog ganjaju. Citaju forume i drustvene mreze i formiraju zvanicni stav kluba. I onda strucnjaci napadnu Admina kad kaze da su mu trazili ip adrese kriticara i da su zbog toga preselili. Jedno pitanje. Jeste li normalni? Citaju sto postoHrasno1921 je napisao/la:Pa bas zbog tih foruma i drustvenih mreza nisu imenovali Vukomanovica za trenera, zbog price oko Arkana i sl., sami su priznali i dokazali da ih forum i mahala mogu i otjerati, stvoriti pritisak, a da ne govorim sta bi tek bilo kada bi ih neko jaci malo "pritisnuo"samoplavi je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... nak/20742/ Nemojte nam vise brukati klub. Mozes zamisliti donijeli odluku na osnovu komentara na forumima i drustvenim mrezama. Jeste li normalni, pritisak mi na 200 skocio.

- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa sta sad? ne smijes reci da ti se ne svidja dres i da ne valja? moramo svi ko budale klimati glavom, i vikati dres je super, dres je super?briga je napisao/la:Ljudi dizajnirali dres za nas i opet nekom ne valja. Kome ne valja nek ne kupuje. Dres po meni izgleda jedan od ljepših što smo imali u posljednje vrijeme. Što se tiče probe igrača ne vidim razlog da neko ima nesta protiv toga jer to rade svi klubovi u Evropi. Očekujem da će pojedinci početi pljuvati i širiti laži i o nabavci ove opreme. Provjerite dusebriznici ko je dovezao robu i ko je carinio mislim da ima prostora za još laži. Nisam još upratio nijednog pitara da nas je blatio kao neki "naši" navijači. I još da pohvalim činjenicu da se vodi računa šta i navijači misle a u našem slučaju glavni sponzori kluba po pitanju sistema igranja lige.
Nama trebaju igraci za prvih 11. i klupe, nismo mi klub lige petice da mozemo imati drugi tim, i iz tog razloga ove probe su bespotrebne, radije gurati nasu djecu nego igrace sa probe, Tiago je cist dokaz i jedini igrac koji je prosao probu zadnjih godina, nesto pokazao, stagnirai i na kraju otisao.
Sto se tice opreme neko napisa da je 30.000 KM vrijednost opreme !? ako je to tacno ne kontam onda smanjivanje placa igracima, a za ovakve stvari se bacaju pare, ne kazem da oprema ne treba, nego da je to moglo i jeftinije i za manje para, jer para od Evrope nema,a ono sto imamo jeste za placa i ostalih troskova.
Nego me zanima jeli sa ovim pitarom Seferovicem kompletiran strucni stab? ko je ovaj pomocnik sa slika, isto neki Janez?
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ja fakat cijenim kritičare i ljude koji pričaju sa argumentima ali što se tiče ovih pljuvaca i mrzitelja Želje to ne shvatam. Volio bih sa pojedincima bas sjesti i kafu popiti da vidim šta je njihov problem jer se ovdje radi o ličnim problemima pojedinaca. Nemoguće je da su svi ovo oko kluba prepoznali kao pozitivno i lijepu priču i oko akcije za stolice i sve a par ljudi je protiv svega. Šta vam je više?
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Naravno da možeš reći da ti se ne svidja. Ukusi su različiti. Nadam se da ima nesta da ti se svidja oko kluba. A oprema je jeftinija za 7%. Ovo ti je ukupna cijena.Hrasno1921 je napisao/la:Pa sta sad? ne smijes reci da ti se ne svidja dres i da ne valja? moramo svi ko budale klimati glavom, i vikati dres je super, dres je super?briga je napisao/la:Ljudi dizajnirali dres za nas i opet nekom ne valja. Kome ne valja nek ne kupuje. Dres po meni izgleda jedan od ljepših što smo imali u posljednje vrijeme. Što se tiče probe igrača ne vidim razlog da neko ima nesta protiv toga jer to rade svi klubovi u Evropi. Očekujem da će pojedinci početi pljuvati i širiti laži i o nabavci ove opreme. Provjerite dusebriznici ko je dovezao robu i ko je carinio mislim da ima prostora za još laži. Nisam još upratio nijednog pitara da nas je blatio kao neki "naši" navijači. I još da pohvalim činjenicu da se vodi računa šta i navijači misle a u našem slučaju glavni sponzori kluba po pitanju sistema igranja lige.
Nama trebaju igraci za prvih 11. i klupe, nismo mi klub lige petice da mozemo imati drugi tim, i iz tog razloga ove probe su bespotrebne, radije gurati nasu djecu nego igrace sa probe, Tiago je cist dokaz i jedini igrac koji je prosao probu zadnjih godina, nesto pokazao, stagnirai i na kraju otisao.
Sto se tice opreme neko napisa da je 30.000 KM vrijednost opreme !? ako je to tacno ne kontam onda smanjivanje placa igracima, a za ovakve stvari se bacaju pare, ne kazem da oprema ne treba, nego da je to moglo i jeftinije i za manje para, jer para od Evrope nema,a ono sto imamo jeste za placa i ostalih troskova.
Nego me zanima jeli sa ovim pitarom Seferovicem kompletiran strucni stab? ko je ovaj pomocnik sa slika, isto neki Janez?

- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa prvo krenete od sebe, navijace tim stavovima dijelite na dva dijela, na one za i na one protiv uprave, nazivate ih pljuvacima i mrziteljima Zelje !?briga je napisao/la:Ja fakat cijenim kritičare i ljude koji pričaju sa argumentima ali što se tiče ovih pljuvaca i mrzitelja Želje to ne shvatam. Volio bih sa pojedincima bas sjesti i kafu popiti da vidim šta je njihov problem jer se ovdje radi o ličnim problemima pojedinaca. Nemoguće je da su svi ovo oko kluba prepoznali kao pozitivno i lijepu priču i oko akcije za stolice i sve a par ljudi je protiv svega. Šta vam je više?
Pa nije uprava Zeljo, kao ni sto su bile sve druge uprave pod dirigentskom palicom jednog Samira Landze ili Faruka Telibecirevica, o kakvim licnim problemima pricas? to neko imao koristi, bio na planom spisku Zelje ili dobio otkaz? to se jedino moze odnositi na Violinu, ali ne i na sve ostale, opasna je stvar to generiliziranje i optuzivanje, treba da se podijelimo kao kitari prije par godina?
Ima ljudi, iskrenih navijaca i vjeruj mi ima ih dosta koji su protiv ovih ljudi, prvenstveno protiv Siljka i Misimovica, jer dosta ljudi ih zna ko su i sta su, ali nazalost to ne zna jedan prosjecan navijac za sjeverne a pogotovo onaj sa juzne tribine, Siljak gdje god je bio u bilo kojoj kompaniji ili firmi otjeran je, iz Sipada 1997 ukrao neke pare, krao pare iz nekog fonda FBIH za borce, zasto to isto nebi radio u Zelji? i to kada se od Evrope zaradili milioni?
A o Misimovicu je vec druga prica, na utakmice je dolazio s veremena na vrijeme, nikada nije ulagao u klub bilo kao navijac ili kao sponzor partner kluba a sada odjednom zbog zemljista postaje Zeljin Silvio Brelusconi, inters je u pitanju, interes i milioni i nista rugo.
Ali polako, jos malo pa skupstina kluba, neke stvari ce se promijeniti, ne toliko ali dovoljno da se pocne remetiti ova uprava u radu

1921'
Nece se na skupstini nista promijeniti. Mister sedam posto je statut napravio tako da on bira clanove skupstine. To su vecinom zasluzni forumasi koji bi kao sto rece domacica i dolazak Ibrakovica proglasili fenomenalnim poslom. Zasto? Zamisli kakva si dasa kad u svom selu kazes da si clan skupstine Zelje.Hrasno1921 je napisao/la:Pa prvo krenete od sebe, navijace tim stavovima dijelite na dva dijela, na one za i na one protiv uprave, nazivate ih pljuvacima i mrziteljima Zelje !?briga je napisao/la:Ja fakat cijenim kritičare i ljude koji pričaju sa argumentima ali što se tiče ovih pljuvaca i mrzitelja Želje to ne shvatam. Volio bih sa pojedincima bas sjesti i kafu popiti da vidim šta je njihov problem jer se ovdje radi o ličnim problemima pojedinaca. Nemoguće je da su svi ovo oko kluba prepoznali kao pozitivno i lijepu priču i oko akcije za stolice i sve a par ljudi je protiv svega. Šta vam je više?
Pa nije uprava Zeljo, kao ni sto su bile sve druge uprave pod dirigentskom palicom jednog Samira Landze ili Faruka Telibecirevica, o kakvim licnim problemima pricas? to neko imao koristi, bio na planom spisku Zelje ili dobio otkaz? to se jedino moze odnositi na Violinu, ali ne i na sve ostale, opasna je stvar to generiliziranje i optuzivanje, treba da se podijelimo kao kitari prije par godina?
Ima ljudi, iskrenih navijaca i vjeruj mi ima ih dosta koji su protiv ovih ljudi, prvenstveno protiv Siljka i Misimovica, jer dosta ljudi ih zna ko su i sta su, ali nazalost to ne zna jedan prosjecan navijac za sjeverne a pogotovo onaj sa juzne tribine, Siljak gdje god je bio u bilo kojoj kompaniji ili firmi otjeran je, iz Sipada 1997 ukrao neke pare, krao pare iz nekog fonda FBIH za borce, zasto to isto nebi radio u Zelji? i to kada se od Evrope zaradili milioni?
A o Misimovicu je vec druga prica, na utakmice je dolazio s veremena na vrijeme, nikada nije ulagao u klub bilo kao navijac ili kao sponzor partner kluba a sada odjednom zbog zemljista postaje Zeljin Silvio Brelusconi, inters je u pitanju, interes i milioni i nista rugo.
Ali polako, jos malo pa skupstina kluba, neke stvari ce se promijeniti, ne toliko ali dovoljno da se pocne remetiti ova uprava u radu
Poenta svega je poremetiti rad uprave a ne bolji i jaci Zeljo. Ja cijelo vrijeme govorim OK sa kritikama u nekim stvarima koje svi vidimo da mogu bolje ali sad reci da je bitno da se poremeti rad uprave je fakat fuj. Rekao si dovoljno. Hvala i sa srecom u zivotu.Hrasno1921 je napisao/la:Pa prvo krenete od sebe, navijace tim stavovima dijelite na dva dijela, na one za i na one protiv uprave, nazivate ih pljuvacima i mrziteljima Zelje !?briga je napisao/la:Ja fakat cijenim kritičare i ljude koji pričaju sa argumentima ali što se tiče ovih pljuvaca i mrzitelja Želje to ne shvatam. Volio bih sa pojedincima bas sjesti i kafu popiti da vidim šta je njihov problem jer se ovdje radi o ličnim problemima pojedinaca. Nemoguće je da su svi ovo oko kluba prepoznali kao pozitivno i lijepu priču i oko akcije za stolice i sve a par ljudi je protiv svega. Šta vam je više?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ja ti kazem da hoce, zivi bili pa vidjeli, ova uprava nece docekati kraj polusezone
1921'
Precera ga ti haveru. Nece nigdje ova uprava, jer sve zavisi od rezultat. Jedino ako si vidiovit pa da znas kakvi ce rezultati biti.
Ma ponijela ga atmosfera i savaladale covjeka emocije. Mrznja je jako opasna i tesko se kontrolisati.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nece to imati veze sa rezultatima vec sa nekim drugim stvarimaHausMan je napisao/la:Precera ga ti haveru. Nece nigdje ova uprava, jer sve zavisi od rezultat. Jedino ako si vidiovit pa da znas kakvi ce rezultati biti.

1921'
Iz ove uprave treba ici samo Dejo kompleksas koji je na presu popljuvao klub kao niko do sada u istoriji. Mister sedam posto treba ostati i raditi ono u cemu je dobar. Nek se mani transfera. Pitanje je moze li on to radi ega, ali treba biti iskren i reci da je napravio i dosta dobrih poteza. Ima ovdje pametnih momaka koji jesu ikebane, ali s vremenom ce i oni dolaziti do izrazaja.
Jedino je istina za Deju, obruka nam levat klub na sred press-a. Miske ostaje nema tu price, dok ne dignemo toranj na istok.
pojma ti nemas,poklopi se i u butmir gledaj svojeHrasno1921 je napisao/la:Pa bas zbog tih foruma i drustvenih mreza nisu imenovali Vukomanovica za trenera, zbog price oko Arkana i sl., sami su priznali i dokazali da ih forum i mahala mogu i otjerati, stvoriti pritisak, a da ne govorim sta bi tek bilo kada bi ih neko jaci malo "pritisnuo"samoplavi je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... nak/20742/ Nemojte nam vise brukati klub. Mozes zamisliti donijeli odluku na osnovu komentara na forumima i drustvenim mrezama. Jeste li normalni, pritisak mi na 200 skocio.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Joj ko nas predstavlja. Vidi mu kravate i frizure. Fuj. Nama trebaju ljudi koji ne pricaju naturne lazi. Uprava napoljeamko123 je napisao/la: ako nije neko gledao nas presjednik
5:17, doskoljavao se u Americi ala naturna lazbriga je napisao/la:Joj ko nas predstavlja. Vidi mu kravate i frizure. Fuj. Nama trebaju ljudi koji ne pricaju naturne lazi. Uprava napoljeamko123 je napisao/la: ako nije neko gledao nas presjednik

Fali mu 17 trofeja.HausMan je napisao/la:5:17, doskoljavao se u Americi ala naturna lazbriga je napisao/la:Joj ko nas predstavlja. Vidi mu kravate i frizure. Fuj. Nama trebaju ljudi koji ne pricaju naturne lazi. Uprava napoljeamko123 je napisao/la: ako nije neko gledao nas presjednik

On i violina se doskoljavali sve certifikate imaju 

Koji ce mu vrag skola kad je osvojio vise trofeja od Fergusona. E cuj malonogometni klub Zeljeznicar. Od kad li to postoji i gdje se takmici?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.