FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 maj 2017, 16:00

Zasto je Catakovic otisao na posudbu?

Nije niti jednom bio na klupi!

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 07 maj 2017, 16:04

Ja sam uvjeren da Krupa moze otkinuti bodove Selji a ostalo cemo vidit

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 maj 2017, 16:07

Stvar koja nam ne odgovara je i ovo sto igramo prvu tekmu kuci, zato sto moramo izvesti najjace i ici na pobjedu, istrosit se i onda ganjat 3 boda u Mostaru u subotu sa tim istim potrosenim sastavom, da je kojim slucajem prva tekma u Listici mogo bi se i Dulja hladno odmoriti i spremiti ga za Zrinjski, u Listici odigrat bunkericu i onda bi opet imali na Kosevu sve u svojim rukama u revansu.

Ima i pozitivnih stvari, to je svakako cinjenica da ce i Zrinjski morati ici na pobjedu, otvoriti se i baciti sve karte u napad, jer racunica je jasna, onaj koji ne pobjedi u Mostaru oprasta se od titule, tako da eventualnim remijem obje ekipe zavrsavaju pricu i kone mogu odmah poceti slaviti.

Zato se treba u Mostaru pametno postaviti, prepustiti u prvom poluvremenu njima loptu, i cekati kontre, mi smo na kontre sa Duljom, i brzonogim Hebibom i Nerkom strasni, najjaci u ligi, to je jedan od razloga i zasto uopste igramo bolje u gostima nego kuci kad se nama dadne lopta u noge.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 maj 2017, 16:26

bodi123 je napisao/la:Stvar koja nam ne odgovara je i ovo sto igramo prvu tekmu kuci, zato sto moramo izvesti najjace i ici na pobjedu, istrosit se i onda ganjat 3 boda u Mostaru u subotu sa tim istim potrosenim sastavom, da je kojim slucajem prva tekma u Listici mogo bi se i Dulja hladno odmoriti i spremiti ga za Zrinjski, u Listici odigrat bunkericu i onda bi opet imali na Kosevu sve u svojim rukama u revansu.

Ima i pozitivnih stvari, to je svakako cinjenica da ce i Zrinjski morati ici na pobjedu, otvoriti se i baciti sve karte u napad, jer racunica je jasna, onaj koji ne pobjedi u Mostaru oprasta se od titule, tako da eventualnim remijem obje ekipe zavrsavaju pricu i kone mogu odmah poceti slaviti.

Zato se treba u Mostaru pametno postaviti, prepustiti u prvom poluvremenu njima loptu, i cekati kontre, mi smo na kontre sa Duljom, i brzonogim Hebibom i Nerkom strasni, najjaci u ligi, to je jedan od razloga i zasto uopste igramo bolje u gostima nego kuci kad se nama dadne lopta u noge.
Kao što si i sam u nastavku objasnio kako smo bolji u gostima, zato mi je i drago što revanš igramo u Lištici. Prema tome, ja sa 0-0 na Koševu u srijedu ne bi bio nezadovoljan, koliko god to nekome šokantno izgledalo. Jedan gol u revanšu bi nam mogao donijeti trofej Kupa.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 16:27

Volio bi da pobijedimo 1:0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 07 maj 2017, 16:28

Da li se utakmice u zadnja tri kola igraju u isto vrijeme?
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 maj 2017, 16:29

MortemHz je napisao/la:Volio bi da pobijedimo 1:0
Od svih realnih opcija, ta je idealna :D
SARAJEVO

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 07 maj 2017, 16:30

Ja mislim da je najvaznije sada pobijediti u finalu prve utakmice kupa na Kosevu ( i to sa dobrom razlikom ). Odma ce Radnik, kao i Krupa vidjeti priliku, te gristi za tu Evropu... ne postoji sansa da se zajebavaju sada u utakmicama protiv gurbeta. Ali takodjer, ako se to ostvari i mi pobjedimo nekim cudom Zrinjski i Zelju, bice zeznuto protiv Krupe.
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 16:30

hzzavidovici je napisao/la:Da li se utakmice u zadnja tri kola igraju u isto vrijeme?
Trebalo bi, uvijek je tako bilo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 maj 2017, 16:31

fico je napisao/la: Kao što si i sam u nastavku objasnio kako smo bolji u gostima, zato mi je i drago što revanš igramo u Lištici. Prema tome, ja sa 0-0 na Koševu u srijedu ne bi bio nezadovoljan, koliko god to nekome šokantno izgledalo. Jedan gol u revanšu bi nam mogao donijeti trofej Kupa.
Ma ja sam mislio na to da bi u prvoj tekmi u Listici hladno mogli malo odmoriti Dulju i jos nekog, zatvorit se i odigrat na remi, a ovako kuci Cala ne moze i ne smije odmarati nista, ipak je kuca kuca koliko god mi bolje igrali na strani, mora izvest najjace, to je problem.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 16:33

fico je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Volio bi da pobijedimo 1:0
Od svih realnih opcija, ta je idealna :D
em realno em idealno :D

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 maj 2017, 16:33

hilmo je napisao/la:Moguće je da da uzmemo oba trofeja, ili samo jedan, ali isto tako je moguće da ostanemo i bez ijednog. Možda nam je ovo zadnje, nažalost, i najizglednije jer se jedino mi borimoo za oba fronta i omor nas je davno stigao. Ako se to desi sigurno će razočarenje biti veliko, ali nije ova sezona uopće loša. Naravno nije ni dobra, mnogo turbulencija i problema, oskudan kadar i povrh svega smo tu dje jesmo. Treba sagledati stvari realno.

Nakon završetka sezone što prije se odmoriti od razočarenja ili slavlja i što bolje se pripremiti za evropske utakmice.
A zašto mi uvijek imamo neki razlog za neuspjeh, te umor, te pritisak, te kiša, te ovo te ono?? Zna se ko je kriv što imaš samo 12 eventualno 13 igrača koji konstantno igraju, o tome se trebalo misliti ranije. Pritisak, svi hoće da budu profi kad su pare u pitanju i ugovori, a kad treba biti profi u poslu onda šip.ak.
I ranije sam rekao da sam ja već zadovoljan, jer je to taj limit ekipe(izuzev Dulje, Marka, Bojana) neće biti razlog ni umor ni pritisak, več koliko do kraja možeš...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 07 maj 2017, 16:33

ajdohordas je napisao/la:
baboatif je napisao/la:sve je u nasim rukama nogama i glavama.mislim da mozemo zavrsiti sve trijufalno.mislim da nam se dosta promasaja mora vratiti negdje.sto ne sad u mostaru poslije kupa.slazem se sa forumasem iznad negdje gore je napisao da ovo nije losa generacija gora je melunoviceva bila

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Šunjevarić, Zlatković, Melunović, Radulović... kuknjava :sick:
to se zove limitiranost jos bezmudost

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2017, 16:35

Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah :urnebes:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 maj 2017, 16:38

MortemHz je napisao/la:Treba im sloziti pet komada i tako rijesiti jedan trofej odmah :urnebes:
Nema bolje varijante :mrgreen: :mrgreen:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 07 maj 2017, 16:40

MortemHz je napisao/la:
hzzavidovici je napisao/la:Da li se utakmice u zadnja tri kola igraju u isto vrijeme?
Trebalo bi, uvijek je tako bilo.
Zadnja dva se igraju u isto vrijeme.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 07 maj 2017, 16:43

bodi123 je napisao/la:
fico je napisao/la: Kao što si i sam u nastavku objasnio kako smo bolji u gostima, zato mi je i drago što revanš igramo u Lištici. Prema tome, ja sa 0-0 na Koševu u srijedu ne bi bio nezadovoljan, koliko god to nekome šokantno izgledalo. Jedan gol u revanšu bi nam mogao donijeti trofej Kupa.
Ma ja sam mislio na to da bi u prvoj tekmi u Listici hladno mogli malo odmoriti Dulju i jos nekog, zatvorit se i odigrat na remi, a ovako kuci Cala ne moze i ne smije odmarati nista, ipak je kuca kuca koliko god mi bolje igrali na strani, mora izvest najjace, to je problem.
Lijepo mi dosta toga zamislimo, al nas yebe realizacija :D Ne možemo sad ništa kalkulisati, kad smo već došli do kraja.

Kako god da završi, ovo Sarajevo bez plata, bez pojačanja, bez trEbine, bez duge klupe, bez lijevog beka, bez veznog reda i ko zna čega još, bori se ravnopravno sa "organizovanim" klubovima poput zrinjskog, širokog i željezničara.
SARAJEVO

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 07 maj 2017, 16:43

OPREZ UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+

-3

-2

-1

Jeste li sigurni da želite pogledati?

Okej, izvolite.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2017, 16:46

BelminM23 je napisao/la:
OPREZ UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+

-3

-2

-1

Jeste li sigurni da želite pogledati?

Okej, izvolite.
BAN 7 DANA
Odmori malo pa nam se vrati. Ovo je upozorenje i ostalima, pratite pravila foruma i ne objavljujte ono zbog cega ljudi izlaze iz vjere.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 25 gostiju.