PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 19:21

Stvarno Mulalica gotivim ali ne mogu da vjerujem da je izjavio da je cinio sve kako bi pozornost i krivica na njega presla a na pitanje novinara sto je on kriv za poraz u Tuzli odgovara da je kriv sto je ziv.
Nad tobom sunce najljepše sja

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2016, 19:21

Jel' ovo punac danas promijenio dres :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 24 apr 2016, 19:22

Nisu valjda "divovi" na koljenima opet... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 24 apr 2016, 19:22

Susjedi je to punac na odmoru?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 24 apr 2016, 19:23

slika
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 24 apr 2016, 19:24

[youtube][/youtube] :plac: :plac:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2016, 19:33

Cujem da je onaj Bogoljub Saulic iz Malezije odlucio promjeniti boje svog kluba, kaze da mu ova boja nije nafakali ove godine....naredio feminiziranom da promijeni i navijace......i oni mu nisu nesto nafakali.
🔴⚫️

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 24 apr 2016, 19:34

Teska sezona za divove, Prvo su ih Poljaci pretukli,kako na terenu tako i izvan njega. Nakon toga se otkrilo da su kupili titulu prosle godine,onda ih Sloboda posramila nasred Koseva i izbacila iz kupa da bi na kraju jos i popusili od Zelje uz totalnu dominaciju Manijaka na tribinama. Vrlo lako bi mogli i bez Europe ostat, a najavljivalo se setanje ligom i grupna faza europskih takmicenja :lol: :lol: :urnebes: :urnebes:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 24 apr 2016, 19:35

Keenan.- je napisao/la:Divovi, Tan, Turkish Airlines. :lol:
VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA NAVIJAČE manjeg kluba IZ TITOVE 38 - PODJELA TAMPONA I VOLTAREN ĆEPIĆA
OD 20.00 SATI U PROSTORIJAMA KLUBA I TO BESPLATNO- AMIDŽA PLAĆA. VTŽ :tralala:

cikazubo

PL prepucavanja

Post Postao/la cikazubo » 24 apr 2016, 19:35

Ko kaze da je navlacio Zelji je lud ili nije gledao utakmicu, samo pogledate kako je Bekric dobio zuti, kako je Sinisa dobio prvi zuti i sve je jasno, balerine znalacki skakale kao da na minu stanu, ostro je bilo svakako, al ta dva igrace dobise npr bas apsurdno kartone, pa onaj slobodnjak Bogicevicu takodje nevjerovatno, pa onda nad Bekricem s dvije otvorenim djonom nista faul, pa lakat Bekricu u potiljak takodje ni faul, eto kad bude repriza naci cu sve te situacije, jedina greska na stetu Saajeva je sto sudac nije dao zuti Sinisi kod onog starta, al s obzirom da je vec dobio neopravdano apsolutno zuti nije ni neka steta... Btw jesu li se cule horde preko TV-a na stadionu apsolutna dominacija manijaka a bio sam na sredini zapada...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 24 apr 2016, 19:37

draga braco, sta mislite da ovu temu zakljucamo na jedno odredjeno vrijeme? meni nije vise zanimljiva ko prije :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 24 apr 2016, 19:37

cikazubo je napisao/la:Ko kaze da je navlacio Zelji je lud ili nije gledao utakmicu, samo pogledate kako je Bekric dobio zuti, kako je Sinisa dobio prvi zuti i sve je jasno, balerine znalacki skakale kao da na minu stanu, ostro je bilo svakako, al ta dva igrace dobise npr bas apsurdno kartone, pa onaj slobodnjak Bogicevicu takodje nevjerovatno, pa onda nad Bekricem s dvije otvorenim djonom nista faul, pa lakat Bekricu u potiljak takodje ni faul, eto kad bude repriza naci cu sve te situacije, jedina greska na stetu Saajeva je sto sudac nije dao zuti Sinisi kod onog starta, al s obzirom da je vec dobio neopravdano apsolutno zuti nije ni neka steta... Btw jesu li se cule horde preko TV-a na stadionu apsolutna dominacija manijaka a bio sam na sredini zapada...

Zar su bile Horde na utakmici ? :wtf:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2016, 19:41

Ajd sto su Manijaci glasniji bili, bar preko TV-a, ali okretati ledja igracima koji su se stvarno borili i trudili, pogadjali i okvir gola, stvarno sramotno i nemam rijeci. I prosle godine u nekoliko navrata yebavali igracima sve redom a titulu na kraju osvojili. Ako je ovo iskustvo osvajanja trofeja, i ako zajebavate Slobodu i Fukare sto nemamo trofej a mi svoje igrace poslije 0-1 od Zelje i 0-3 od Sirokog pozdravimo kao da su pobjedili... e onda i bolje sto nemamo to iskustvo osvajanja trofeja.
Nad tobom sunce najljepše sja

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 24 apr 2016, 19:41

Rinuka je napisao/la:draga braco, sta mislite da ovu temu zakljucamo na jedno odredjeno vrijeme? meni nije vise zanimljiva ko prije :mrgreen:

ne budi hinjo nego trpi sad :D
#Ynwa

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 24 apr 2016, 19:41

Samo da imam vremena pa da sakupim sve ambiciozne najave s njihove teme zadnjih dana, da se malo nasmijemo... :rol: Kazu, druga prilika u godinu dana da nas 'dokrajce' u svakom smislu, ovu moraju iskoristiti :rol: :rol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 24 apr 2016, 19:42

El Sablja 2 od 2 protiv kona, interno ih rješava.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 24 apr 2016, 19:46

Gestapo objavio da se nisu snasli da ih tuku na Kosevu......jbg. Natasa nije dala Ognjenu da im sudi ovaj vikend.
🔴⚫️

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 apr 2016, 19:47

slika

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 24 apr 2016, 19:47

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ko kaze da je navlacio Zelji je lud ili nije gledao utakmicu, samo pogledate kako je Bekric dobio zuti, kako je Sinisa dobio prvi zuti i sve je jasno, balerine znalacki skakale kao da na minu stanu, ostro je bilo svakako, al ta dva igrace dobise npr bas apsurdno kartone, pa onaj slobodnjak Bogicevicu takodje nevjerovatno, pa onda nad Bekricem s dvije otvorenim djonom nista faul, pa lakat Bekricu u potiljak takodje ni faul, eto kad bude repriza naci cu sve te situacije, jedina greska na stetu Saajeva je sto sudac nije dao zuti Sinisi kod onog starta, al s obzirom da je vec dobio neopravdano apsolutno zuti nije ni neka steta... Btw jesu li se cule horde preko TV-a na stadionu apsolutna dominacija manijaka a bio sam na sredini zapada...

Zar su bile Horde na utakmici ? :wtf:
Jos stavili transove u dva reda, a ispred njih jedno 7 praznih redova stolica, bocni sektori takodje prazni, na jugu opsta ludnica, premasili sami sebe, nadam se da su na bhtu imali normalan zvuk.. Teren je ralno bio 50-50, al to su derbiji jedan detalj rjesava sve..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2016, 19:48

SlevinKelevra je napisao/la:Samo da imam vremena pa da sakupim sve ambiciozne najave s njihove teme zadnjih dana, da se malo nasmijemo... :rol: Kazu, druga prilika u godinu dana da nas 'dokrajce' u svakom smislu, ovu moraju iskoristiti :rol: :rol:
Nije da se to isto nije moglo uraditi prije vašeg uzvrata u Tuzli :mrgreen:

Takvih ima na svakoj temi, ako ćemo biti iskreni, samo ne treba generalizirati :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.