Ne znam sta su najavili za subotu.
Moderator/ica: vlakanje
To stoji. Ko je Lesinar u srcu i dusi, cijim venama tece sveta Crveno-Plava krv, doce da bodri nasu Svetinju makar sikire padale. Ali pricam za one ostale, koji nisu tako redovni... Mada vjerujem da nece biti ispod 2000-2500 sta god se desilo od vremenskih i ostalih prilikaNeshaFCB je napisao/la:Šta god da su najavili pravom Borčevcu je mjesto na Gradskom. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da možemo uspješno započeti nastavak prvenstva.
NeshaFCB je napisao/la:Šta god da su najavili pravom Borčevcu je mjesto na Gradskom.
vlakanje je napisao/la:ma pusti price, nego konkretno! sta bi sa djurdjicom???
,, uzeli se ,, ....vlakanje je napisao/la:ma pusti price, nego konkretno! sta bi sa djurdjicom???
de ozbiljno...i mene to zanima..ako nije problemRedBlue je napisao/la:Mracni vladari iz sjenke.
Slobodi zelim da osvoji titulu, ali da izgubi u subotu. Aj Borac!
Gorki je napisao/la:Momci,koliko je karta za gostujuće navijače?
Spajkov mali, sposoban momak.aleksandar_veliki je napisao/la:Mene interesuje ime ovog sto nije u Upravi, a sto ustvari vodi kliub. Mracni vladar iz sjene, kako rece kolega...vlakanje je napisao/la:imena vam nista nece znaciti... od poznatih likova, znate direktore.
zrilic je i dalje direktor kluba a branimir tulic, ex u21bh selektor je sportski direktor.
u upravnom odboru mislim da ne znate nikoga osim ljubojevica.
Pod krov, zapad…sekretar je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu Borca,jer nisam iz Banja Luke. Ali u subotu cu doci pogledati utakmicu,pa me zanima na koju tribinu,kao neutralan ? A da gledam u rahatluku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.