ovako samo daju povoda da se opet nesto slicno desi...pa bolje bi neki seoski savez ove kazne sredio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Prije bih rekao da će igrati Abidal i Mascherano nego da će Fontas igrati u paru sa jednim od ove dvojice , ali dobro , sve su opcije realne i ostaje da vidimo šta će Pep odlučiti.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dobro, ne brine me previse, bice spreman za prvu utakmicu lige, to je najbitnije...mandraX je napisao/la:Pique povrijeđen, 3 sedmice van terena...propušta tekmu sa Portom![]()
http://www.****.com/fc-barcelona-ne ... -3-sedmice
ESC je nebitno takmicenje, al ga je lijepo osvojiti..
stoper ce vjerovatno sad igrati Fontas i Eric ili Mascherano...
steta jeste, al nije neki veliki problem...
ma sve opcije su otvorene, mozda izadjemo sam najjacim, mozda kombinovano...messilla je napisao/la:Prije bih rekao da će igrati Abidal i Mascherano nego da će Fontas igrati u paru sa jednim od ove dvojice , ali dobro , sve su opcije realne i ostaje da vidimo šta će Pep odlučiti.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma dobro, ne brine me previse, bice spreman za prvu utakmicu lige, to je najbitnije...mandraX je napisao/la:Pique povrijeđen, 3 sedmice van terena...propušta tekmu sa Portom![]()
http://www.****.com/fc-barcelona-ne ... -3-sedmice
ESC je nebitno takmicenje, al ga je lijepo osvojiti..
stoper ce vjerovatno sad igrati Fontas i Eric ili Mascherano...
steta jeste, al nije neki veliki problem...
ma sumnjam ljoze da ce on dobiti sansu u jacim tekmama primere i lige prvaka...jedino mozda u slucaju neke nedo Bog povrijedi,,jer ipak je ovo prva sezona,sansu ce uglavnom dobijati u tekmama kupa protiv slabijih protivnika i vjerovatno u primeri i ligi prvaka kada rezultat bude vec rjesen...a onda sezona poslije ove,ako se naravno dokaze bi trebala biti njegova ona prava gdje bi trebao zauzeti mjesto prvog stopera..ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma sve opcije su otvorene, mozda izadjemo sam najjacim, mozda kombinovano...
sto se mene tice ja bi izaso sa najjacim, samo bi dao sansu Fontasu, treba mu ovakvih utakmica, ovo je manje-vise ne vazna, al moze biti jako dobra utakmica za ove mladje, treba ga polako uvoditi i da igra u najjcim, jer on to vec sad moze...
a imal neko grupe za izvlacenje, da vidim koga bi mogli dobiti...
Ne moze biti tacno nikako kad jos se ne zna koje ekipe igraju LP, npr Arsenal ako ispadne neko iz drugog ce upasti u prvi i tako daljemessilla je napisao/la:Prva jakosna skupina:
Man.Utd.,Barcelona,Chelsea,Bayern,Arsenal,Real Madrid,Porto,Inter.
Druga jakosna skupina:
Milan,Lyon,Šahtar,Valencia,Benfica,Villareal,CSKA,Marseille.
Treća jakosna skupina:
Zenit,Ajax,Leverkusen,Kopenhagen,Olympiacos,Fenerbahce,Man.City,Lille.
Četvrta jakosna skupina:
Basel,BATE Borisov,Borussia Dortmund,Genk,Napoli,Dinamo,APOEL...
Sa jednog foruma , e sad da li je tačno...
Ma biće tu nekih promjena , Milan bi mogao uletit u prvu ako ispadne Arsenal itd.amertiger je napisao/la: Ne moze biti tacno nikako kad jos se ne zna koje ekipe igraju LP, npr Arsenal ako ispadne neko iz drugog ce upasti u prvi i tako daljeneko iz treceg u drugi i sve tako, i ako se desi jos koje iznenadjenje to se jos vise mjenja
Znaš kako se kaže, bolje išta nego ništamessilla je napisao/la:Zanimljivo je što Cesc može osvojiti sa Barcom treći trofej u trećem nastupu ( mada se Gamper Trophy i ne računa kao neki trofej )
Lijepo bi bilo izbjeći Milana , Citya i BVB u grupi
Ja, i....????L_blancos je napisao/la:U trofejnoj sali postoji i trofej rukometnog kluba Barce,na kojem je ugravirano Ime Barcelone i Sloge iz Doboja..
Fino je vidjet ime jednog bosanskohercegovackog kluba u trofejnoj sali drugog najveceg spanskog kluba..amertiger je napisao/la:Ja, i....????L_blancos je napisao/la:U trofejnoj sali postoji i trofej rukometnog kluba Barce,na kojem je ugravirano Ime Barcelone i Sloge iz Doboja..
L_blancos je napisao/la:Fino je vidjet ime jednog bosanskohercegovackog kluba u trofejnoj sali drugog najveceg spanskog kluba..amertiger je napisao/la:Ja, i....????L_blancos je napisao/la:U trofejnoj sali postoji i trofej rukometnog kluba Barce,na kojem je ugravirano Ime Barcelone i Sloge iz Doboja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.