Nisam ja pisao kako je ovaj portal go.vnogo.vno, niti sam ja pozivao na strajk, ali ovi jesu. Ne znam kako onda imas obraza doci i opet napisati slovo. Za tebe nisam nista rekao, vec za ove gore. Ne znam sta si se ti nasao uvrijedjen, svakako nisi komentarisao iznad. Poziva li fol na bojkot ovog portala, nece satro da prate stream, nece ovo, za mjesec dosli da smaraju ljude s glupostima. Nijedan nije nista napisao korisno za ovu temu, nego samo temu tjeraju u off s svojim glupostima. Zato nema normalnih postova jer ponavljaju jednu te istu recenicu.MocMahale444 je napisao/la:Ko bolan prica sta protiv ss.ba, sto si zapeo toliko. Evo ja pisem gdje god hocu. Je'l nemam pravo pisati ovdje?
Pusti se toga vise, ako hoces pisi o Želji mojne vise rasprave.
Ova tema ko linija razgranicenja tokom rata, de hljeba ti stop raspravama.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bolan ti nisi normalan ti ces govoriti o nekim stvarima o ovom forumu a i uvoditi politiku foruma i ko ce sta pisati a tu si tek mjesec dana... Kako ti imas obraza bilo sta napisati kad je sve do sada sto si napisao laz i samo ponavljas svoje lazi... Ako iko tjera temu u off onda si to ti i tvojih par istomisljenika... i prestani prozivati ovde forumase da su ovi ili oni i prestani govoriti gdje ce ko sta pisati, niti je tvoj forum i portal niti ce biti....
- MocMahale444
Previse lose energije na ovoj temi, iskreno znas kako je ofirno uci na temu I citati rasprave. Ok mislis drugacije to je tvoje pravo ali sto non stop napadas raju. Neka pise sta ko hoce samo da je to o Zelji. Nismo ovdje sigurno jedni zbog drugih nego zbog Zelje.HausMan je napisao/la:Nisam ja pisao kako je ovaj portal go.vnogo.vno, niti sam ja pozivao na strajk, ali ovi jesu. Ne znam kako onda imas obraza doci i opet napisati slovo. Za tebe nisam nista rekao, vec za ove gore. Ne znam sta si se ti nasao uvrijedjen, svakako nisi komentarisao iznad. Poziva li fol na bojkot ovog portala, nece satro da prate stream, nece ovo, za mjesec dosli da smaraju ljude s glupostima. Nijedan nije nista napisao korisno za ovu temu, nego samo temu tjeraju u off s svojim glupostima. Zato nema normalnih postova jer ponavljaju jednu te istu recenicu.MocMahale444 je napisao/la:Ko bolan prica sta protiv ss.ba, sto si zapeo toliko. Evo ja pisem gdje god hocu. Je'l nemam pravo pisati ovdje?
Pusti se toga vise, ako hoces pisi o Želji mojne vise rasprave.
Ova tema ko linija razgranicenja tokom rata, de hljeba ti stop raspravama.
Dugo vrijeme pisem ovdje I nemam namjeru ici s ovog foruma ili bilo kojeg drugog na kojem pisem.
Isto tako znam dosta ovih sto ih zoves strajkaci I nije mi drago kad ih napadas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Shvatio bih te da citiras nekad ove sto kvare temu kao iznad s recenicama, pozdravio te kum, jesi bio ispred opcine i slicna sranja. Ako je to tebi dobro, onda svaka cast, a pratim temu nisi nikad citirao da kazes prestanite s sranjima. Nego se odabralo par imena i pucaju se neke paranoje kako je isti lik, kako ovo, kako ono. Ono sto ne treba da zanima nikoga da pise jedan lik. Jesi izabrao drugi portal, ovaj je gov,no, dobili forum, cemu potreba da se vracaju a prvi su rekli da nece vise dolaziti, to je licemjerstvo. Ja uopce ne odredjuem ko ce gdje pisati, ali je ruzno pisati ako si pokusao ocrniti ovaj portal i ljude koji rade na njemu. Nemoj da se vracam, i citiram sta se sve pisalo ovdje. Zato uzivaj,i da se vise pise o Zelji, a ne o kumovima, opcinama i sranjima. Odo leci, zivio.MocMahale444 je napisao/la:
Previse lose energije na ovoj temi, iskreno znas kako je ofirno uci na temu I citati rasprave. Ok mislis drugacije to je tvoje pravo ali sto non stop napadas raju. Neka pise sta ko hoce samo da je to o Zelji. Nismo ovdje sigurno jedni zbog drugih nego zbog Zelje.
Dugo vrijeme pisem ovdje I nemam namjeru ici s ovog foruma ili bilo kojeg drugog na kojem pisem.
Isto tako znam dosta ovih sto ih zoves strajkaci I nije mi drago kad ih napadas.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Euzebio je napisao/la:Orgijanje opet pocelo i to od jednog te istog lika.Vidim da je Hrasno 1921 promijenio provajdera i nije vise na logosoftu....

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sto je najludje izgleda bas to i kontaju, makar da objasne sta stoji iza price oko opstine i Jahica da znam, ovako moram fumati bezvezeHausMan je napisao/la:Shvatio bih te da citiras nekad ove sto kvare temu kao iznad s recenicama, pozdravio te kum, jesi bio ispred opcine i slicna sranja. Ako je to tebi dobro, onda svaka cast, a pratim temu nisi nikad citirao da kazes prestanite s sranjima. Nego se odabralo par imena i pucaju se neke paranoje kako je isti lik, kako ovo, kako ono. Ono sto ne treba da zanima nikoga da pise jedan lik. Jesi izabrao drugi portal, ovaj je gov,no, dobili forum, cemu potreba da se vracaju a prvi su rekli da nece vise dolaziti, to je licemjerstvo. Ja uopce ne odredjuem ko ce gdje pisati, ali je ruzno pisati ako si pokusao ocrniti ovaj portal i ljude koji rade na njemu. Nemoj da se vracam, i citiram sta se sve pisalo ovdje. Zato uzivaj,i da se vise pise o Zelji, a ne o kumovima, opcinama i sranjima. Odo leci, zivio.MocMahale444 je napisao/la:
Previse lose energije na ovoj temi, iskreno znas kako je ofirno uci na temu I citati rasprave. Ok mislis drugacije to je tvoje pravo ali sto non stop napadas raju. Neka pise sta ko hoce samo da je to o Zelji. Nismo ovdje sigurno jedni zbog drugih nego zbog Zelje.

Sellam za Sundjer Boba

1921'
Ova tema ide u krivom pravcu, htjeli vi to priznati ili ne, nedostaju štrajkači među kojima sam evo i ja, ali opet dodjem napišem nešto, ne vrijeđam nikoga i ne može mi se zabraniti da pišem, jer mislim da sam korektan.
Ovdje imaju 3-4 lika koji na sve pozitivno što neko napiše o klubu odgovaraju negativno, zašto?
Ovdje imaju 3-4 lika koji na sve pozitivno što neko napiše o klubu odgovaraju negativno, zašto?
Valjda zato sto razmisljamo i sto vidimo da sve nije pozitivno. Trener nije poceo raditi a vec je naisao na probleme sa misterom sedam posto oko igrackog kadra. Na mala vrata u svetinju nam dovode Hasagica zbog kojeg nam je sat prije isteka licenciranja visila licenca. Sportska politika nam je u kurcu a vi klimoglavci radi tvrdoglavosti to ne zelite prihvatiti. Ne mogu se sportskom politikom baviti mister sedam posto i Dejo kompleksas.Velahalve je napisao/la:Ova tema ide u krivom pravcu, htjeli vi to priznati ili ne, nedostaju štrajkači među kojima sam evo i ja, ali opet dodjem napišem nešto, ne vrijeđam nikoga i ne može mi se zabraniti da pišem, jer mislim da sam korektan.
Ne znam samo cemu isfrustriranost i iskompleksiranost sa tvoje strane.samoplavi je napisao/la:Valjda zato sto razmisljamo i sto vidimo da sve nije pozitivno. Trener nije poceo raditi a vec je naisao na probleme sa misterom sedam posto oko igrackog kadra. Na mala vrata u svetinju nam dovode Hasagica zbog kojeg nam je sat prije isteka licenciranja visila licenca. Sportska politika nam je u kurcu a vi klimoglavci radi tvrdoglavosti to ne zelite prihvatiti. Ne mogu se sportskom politikom baviti mister sedam posto i Dejo kompleksas.Velahalve je napisao/la:Ova tema ide u krivom pravcu, htjeli vi to priznati ili ne, nedostaju štrajkači među kojima sam evo i ja, ali opet dodjem napišem nešto, ne vrijeđam nikoga i ne može mi se zabraniti da pišem, jer mislim da sam korektan.
Boga mi ovo je jedno stoti put da spominjes mistera i deju..
Eto ajde da vidimo kako ti to zamisljas tu sportsku politiku i za koga ti mislis da bi je mogao uspjesno voditi.
Nema frustracija i kompleksa. Vidis na koji nacin vodis diskusiju. Ne mogu da prihvatim da mi u Svetinji sportsku politiku vode ljudi koji su i fizicko preskakali u skoli. Rezultati njihovog umijeca su dobro vidljivi. Ako ti mislis da je u redu ovakav nacin funkcionisanja sportskog segmenta kluba imas veliki problem.Euzebio je napisao/la:Ne znam samo cemu isfrustriranost i iskompleksiranost sa tvoje strane.samoplavi je napisao/la:Valjda zato sto razmisljamo i sto vidimo da sve nije pozitivno. Trener nije poceo raditi a vec je naisao na probleme sa misterom sedam posto oko igrackog kadra. Na mala vrata u svetinju nam dovode Hasagica zbog kojeg nam je sat prije isteka licenciranja visila licenca. Sportska politika nam je u kurcu a vi klimoglavci radi tvrdoglavosti to ne zelite prihvatiti. Ne mogu se sportskom politikom baviti mister sedam posto i Dejo kompleksas.Velahalve je napisao/la:Ova tema ide u krivom pravcu, htjeli vi to priznati ili ne, nedostaju štrajkači među kojima sam evo i ja, ali opet dodjem napišem nešto, ne vrijeđam nikoga i ne može mi se zabraniti da pišem, jer mislim da sam korektan.
Boga mi ovo je jedno stoti put da spominjes mistera i deju..
Eto ajde da vidimo kako ti to zamisljas tu sportsku politiku i za koga ti mislis da bi je mogao uspjesno voditi.
- akisarajevo92
- Kontakt:

Samir Bekrić, fudbaler sarajevskog Željezničara odbio je ponudu iz Kine, te tako odlučio da ostane na Grbavici.
Don't believe the hype.
@samoplavi
Dobro....
Meni je ponavljanje jednih te istih rijeci i recenica nista drugo nego iskompleksiranost i isfrustritanost necijim likom i djelom.
Opet nisi odgovorio na pitanje kako ti zamisljas da funkcionise sportstki segment i ko bi po tebei bila osob koja bi ga mogla uspjesno voditi..
Dobro....
Meni je ponavljanje jednih te istih rijeci i recenica nista drugo nego iskompleksiranost i isfrustritanost necijim likom i djelom.
Opet nisi odgovorio na pitanje kako ti zamisljas da funkcionise sportstki segment i ko bi po tebei bila osob koja bi ga mogla uspjesno voditi..
U normalno uredjenim klubovima sportskom politikom se bave ljudi iz sporta. Bankari, advokati, "shoping" majstori u normalno uredjenim klubovima sa sportskom dijelom nemaju dodirnih tacaka. Ti stvarno mislis da ovako treba da bude ili samo onako meni kontriras?Euzebio je napisao/la:@samoplavi
Dobro....
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Nego jel ono ahmetovic dogovoren došo kod nas? Sta bi insajderu?
Ima i neki stoper iz slovenije sto ga je najavljivao.... Koliko je puta slagao mene bi bilo stid napisati bilo sta... I jos on dosao ovde da pise i da etiketira ljudeJoseeMourinho je napisao/la:Nego jel ono ahmetovic dogovoren došo kod nas? Sta bi insajderu?
Dinokio je bio konkretniji i vjestiji. Dobio je bitku ali ne i rat. Vratit cemo mu to kad mu bude najsladje. Ali sa Eusebijom diskutujem normalno i molim vas trolove da ****.JoseeMourinho je napisao/la:Nego jel ono ahmetovic dogovoren došo kod nas? Sta bi insajderu?
Ma ne kontriram ti ba.Opet nisi dao konkretan odgovor kako mislis ti da bi ti trebalo da izgleda i ko bi po tebi konkretno mogao uspjesno obavaljati tu funkciju u sportskom segmentu.Nemoj samo prosipati pricu o normalnim klubovima i o misteru i deji.samoplavi je napisao/la:U normalno uredjenim klubovima sportskom politikom se bave ljudi iz sporta. Bankari, advokati, "shoping" majstori u normalno uredjenim klubovima sa sportskom dijelom nemaju dodirnih tacaka. Ti stvarno mislis da ovako treba da bude ili samo onako meni kontriras?Euzebio je napisao/la:@samoplavi
Dobro....
Imamo mi mnogo ljudi koji bi to mogli obavljati. Konkretno recimo Refik. On je tu, ima ime i prezime. On mi je prvi na um pao.Euzebio je napisao/la:Ma ne kontriram ti ba.Opet nisi dao konkretan odgovor kako mislis ti da bi ti trebalo da izgleda i ko bi po tebi konkretno mogao uspjesno obavaljati tu funkciju u sportskom segmentu.Nemoj samo prosipati pricu o normalnim klubovima i o misteru i deji.samoplavi je napisao/la:U normalno uredjenim klubovima sportskom politikom se bave ljudi iz sporta. Bankari, advokati, "shoping" majstori u normalno uredjenim klubovima sa sportskom dijelom nemaju dodirnih tacaka. Ti stvarno mislis da ovako treba da bude ili samo onako meni kontriras?Euzebio je napisao/la:@samoplavi
Dobro....
Sacekajmo ljudi prvo da sve pocne da vidimo kako ce ici pa onda mozemo kritikovati sportski dio. Ipak, samoplavi je koliko toliko u pravu jer je vidljivo da su sve prilike da nece ici bas najbolje ako se bude ovako radilo. Opet kazem svi nagdjamo bolje je mozda da pricekamo.
Dobili smo i kondicionog. Vazan tocak strucnog staba. Seferovica jedni hvale drugi kude. Minus mu je sto je zakleti pitar.
Trenutno korisnika/ca: leo1946, Levin, napoleon72 i 52 gosta.