FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Euzebio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Euzebio » 09 jun 2016, 21:47

Da se malo informisemo.Redovna kontrola porezne uprave.
http://fkzeljeznicar.ba/redovna-kontrol ... bih/20710/

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 09 jun 2016, 22:42

amazon je napisao/la:Hoce li moderacija sad reagovati na ove indijance s **** ?
zbog cega da reaguje? evo, i ja pisem tamo i sad se ne smijem ovdje javljati? to, sto je ovaj hrasno1921 ispao smijesan na forumu koji pominjes, i to na nacin da je iznio dokazanu laz, sve u cilju da se tema pretvori u poziv na linc, te samim tim dovede do zakljucavanja (dijelom je i uspio u tome, jer je stara tema zakljucana i otvorena nova), sto ovdje postavlja linkove stare 7 godina, donosi samo negativnu, neargumentovanu pricu... pa mu se sad raja nakacila na kosti, sam je kriv.

i ja sam prvi, u prvom dijelu sezone, lajao na sav glas, jer sam bio nezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. i sportskom i finansijskom. ali, sve je to bilo u neznanju, jer nisam imao nkakve informacije sta je u pozadini. nakon presa u decembru, kada je predstavljeno sta se radi, sa kakvim problemima se bori uprava (i danas problema i dusmana ima koliko hoces), nakon prelaznog roka, pocetka obnove stadiona... bio bih dzukela da i dalje lajem na upravu. tacno je da smo podbacili u takmicarskom dijelu u prosloj sezoni. i, sta sad, treba ljudima glave poskidati i baciti u smece sve pozitivno sto su uradili. ja se tako necu i ne mogu ponasati. mene, u narednoj sezoni, interesuje evropa i to je prioritet, ako dodje neki trofej, jos bolje.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 09 jun 2016, 23:14

Jel moguce da se niko Dzidicu nije javio,navodno u igri samo sarajevo i mladost doboj,pa misimovicu dovedi jednom provjerenog igraca a ne da gledaju cd-e raznih anonimusa,covjek je najbolji stoper u ligi,grijeh je da se ne dovede u klub poslije ovog s celikom,imas igraca koji moze harati 2-3 godine najmanje

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 jun 2016, 23:26

Ne znam koliko je pametno dovoditi stopera s 32 godine, koji je u karijeri igrao skoro sve sto se moze igrati i koliko je njemu do igre. Ne treba dovoditi igrace koje konkurenti hoce, ali je to raji najbitnije da uzmes kao nekome igraca tj. otmes. Treba naci nekog mladjeg stopera, a to bi bio Memisevic. Ako treba dati pare za njega odmah to uraditi, naravno neku pristojnu cifru. Bice od njega nesto.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Nuk89
Kontakt:

Post Postao/la Nuk89 » 10 jun 2016, 00:06

@ amazon
Pa ti stalno pricas o sportskom rezultatu da ti je najbitniji dio,dzidic je upravo to,igrac koji ti garantuje kvalitet,sa medjunarodnim iskustvom,stoper sa 32 godine je u top godinama pogotovo u nasoj ligi,memisevic kao prvo kosta,ima ugovor i ne dokazan je igrac,nije isto igrati za radnik i za zeljeznicar

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 jun 2016, 00:12

starigrad je napisao/la:
zbog cega da reaguje? evo, i ja pisem tamo i sad se ne smijem ovdje javljati? to, sto je ovaj hrasno1921 ispao smijesan na forumu koji pominjes, i to na nacin da je iznio dokazanu laz, sve u cilju da se tema pretvori u poziv na linc, te samim tim dovede do zakljucavanja (dijelom je i uspio u tome, jer je stara tema zakljucana i otvorena nova), sto ovdje postavlja linkove stare 7 godina, donosi samo negativnu, neargumentovanu pricu... pa mu se sad raja nakacila na kosti, sam je kriv.

i ja sam prvi, u prvom dijelu sezone, lajao na sav glas, jer sam bio nezadovoljan kompletnom situacijom u klubu. i sportskom i finansijskom. ali, sve je to bilo u neznanju, jer nisam imao nkakve informacije sta je u pozadini. nakon presa u decembru, kada je predstavljeno sta se radi, sa kakvim problemima se bori uprava (i danas problema i dusmana ima koliko hoces), nakon prelaznog roka, pocetka obnove stadiona... bio bih dzukela da i dalje lajem na upravu. tacno je da smo podbacili u takmicarskom dijelu u prosloj sezoni. i, sta sad, treba ljudima glave poskidati i baciti u smece sve pozitivno sto su uradili. ja se tako necu i ne mogu ponasati. mene, u narednoj sezoni, interesuje evropa i to je prioritet, ako dodje neki trofej, jos bolje.
Nisu naucili iz gresaka. Sportska politika je i dalje **** najobicniji jer njom se bave Miske i Dejo koji je jos uvijek u klubu iako ga je na pres konferenciji osramotio kao niko do sada. Dosta stvari je poslozena osim najvaznije. Oni to zbog **** ega ne mogu da shvate.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 07:00

KapitenK je napisao/la:
Euzebio je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Eto napravismo dizverziju, sa pricama za malu djecu ne izabrase Vukomanovica zbog cetnistva, Arkana, Cece, brata mu "boksera" i itd., idemo dalje ... :opaopa:
Pa jesili ziv ti covjece.Dobro si me zabrinuo.....
Kako ti je kum Sanel?
ja mislio uhapsili ga posto je malog natjero da se dere u opstini "koldzo lopove" u ponedjeljak 2.maja :kafa:
Necu dzaba raditi, nebi ni vi da ste na mom mjestu :lol:
A ovo kum Sanel i opstina ne kontam, ili ste me zamijenili sa nekim ili pakujete price za malu djecu, pa se dogovorite izmedzu sebe.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 07:02

Euzebio je napisao/la:Da se malo informisemo.Redovna kontrola porezne uprave.
Nisu dzaba uletili, postoji razlog, zanimljivo bas sada kada se spominje da su uzete pare na stolicama i komplet renoviranju stadiona, porezna upravo sada dolazi da provjerava stvari, i to iz kluba naglasavaju max. da se radi o manje ni vise nego redovnoj kontroli, kako da ne :crazy:
1921'

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 07:05

naravno, kad ti i tvoji haveri pokusavate da narusite atmosferu, nece vam uspjeti :)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 10 jun 2016, 07:16

dundjer je napisao/la:naravno, kad ti i tvoji haveri pokusavate da narusite atmosferu, nece vam uspjeti :)
Pa ne izabrase Vukomanovica zbog pomenute price i ako je bio kandidat broj N0.1, to dovoljno govori o tome dali nesto ne uspijeva ili ne ;)
1921'

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 07:21

i hvala im sto ga nisu izabrali :) pozdravi kuma jahica

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 10 jun 2016, 09:45

starigrad je napisao/la:

@stari grad slažem se sa tobom, svi smo mi bili nezadovoljni, ja prvi sam pljuvao po skoro čitavoj ekipi, po upravi, bilo mi je teško gledati onakvog Želju, ali posle ovih razloga koje si ti naveo, a pogotovo što se napokon počelo raditi nešto na stadionu, uprava me ubjedila da misli na budućnost i niko mi ne može promjeniti mišljenje, to što se ubacuju kojekakvi likovi da narušavaju atmosferu neće uspjeti, na nama je da evo već u ponedjeljak pokažemo svima da uprava i igrači imaju veliku podršku Manijaka, nikad jači i nikad složniji do nove titule.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 10 jun 2016, 10:05

Hrasno1921 je napisao/la:
Nisu dzaba uletili, postoji razlog, zanimljivo bas sada kada se spominje da su uzete pare na stolicama i komplet renoviranju stadiona, porezna upravo sada dolazi da provjerava stvari, i to iz kluba naglasavaju max. da se radi o manje ni vise nego redovnoj kontroli, kako da ne :crazy:
mozes zajedno s Violinom ..... svirat!

vasa ubleharenja nas samo cine jacim!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 10 jun 2016, 10:30

Mogu dolaziti svaki dan ako hoce, juce su bili i nisu pronasli niti jednu gresku u radu uprave, ljudi su nam cestitali na zakonskom poslovanju, zahvalili se na ljubaznosti i nakon pregleda otisli.

Sve se radi po zakonu, tako da dusebriznici na vasu zalost nema nikakvih neregularnosti niti protivzakonitih radnji, sve se plača i uplačuje na vrijeme.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 jun 2016, 11:03

A de nam reci kako ste vi u SD prosli..
S obzirom da su i kod vas bili.Cujem sa se i neka dokumentacija mora dostaviti poreznoj u roku od 24 sata.

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 10 jun 2016, 11:04

NEŠTO POZITIVNO

Pored redovnih aktivnosti koje su u toku, informišemo javnost da je 09.06.2016. godine u prostorijama općine Novo Sarajevo održana i usmena rasprava povodom klupskih zahtjeva za urbanističke saglasnosti u okviru projekta evropske Grbavice.

Uvažavajući činjenicu da je Zavod za planiranje razvoja Kantona Sarajevo dao pozitivno mišljenje u odnosu na klupske zahtjeve, te da su stručne službe općine Novo Sarajevo kroz upravni postupak utvrdile jasno činjenično stanje, očekujemo da će u narednim danima Općina Novo Sarajevo okončati postupak, te izdati urbanističke saglasnosti.

FK Željezničar će svakako u okviru redovnih aktivnosti nastaviti informisati javnost o svim bitnim činjenicama u okviru projekta evropske Grbavice!

http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-a ... e-2/20712/

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 10 jun 2016, 13:30

opet pricas price, koje nemaju dodira sa zdravom logikom. sta ima porezna uprava s tim, ako su cijene stolica i ostalih radova prenapuhane? Zeljo nije obavezan raspisivati javne nabavke, objavljivati nikakve podatke o troskovima i sl. poreznu upravu interesuje, ako je fakturom iskazana bruto cijena jedne stolice u iznosu 1.170,00 KM, da se njima uplati ovih 170,00 KM, jer je to iznos pdv-a. takodjer, taj iznos pdv-a, na racun porezne uprve, ne uplacuje Zeljo, nego izvodjac radova ili dobavljac materijala, na osnovu izdatih faktura prema klubu, tako da ni po tom osnovu porezna nema sta snjuhati po poslovnim knjigama kluba. to, sto je po tvojoj fikciji moguce (maltene, tvrdis da je tako), iskazana neto cijena 1.000,00 KM po stolici, a realna je 10,00 KM, poreznu ne interesuje. ako ima takvih malverzacija, u sto cisto sumnjam, to je posao za druge nadlezne organe.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 10 jun 2016, 13:36

Ma pusti ga opet su počeli gluposti valjat, veze nema sa tim ali eto seri po želji tako treba ;)

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 10 jun 2016, 13:38

trebao je davno popušiti ban, širenje laži i obmanjivanje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, dark44, Hrammm1921, Laudrup, WeekendOffender i 38 gostiju.