FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
u Mostar po bodove!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
SiouxLukavac je napisao/la:Ništa, valja po pobjedu u Mostar pa onda derbi odlučuje, prevelik zalogaj za ovu ekipu.
Ne kontam braca, hoces li ikad bit zadovoljan ?
Ljudi ginu na terenu, al bukvalno, ako procepi Hebiba titula je nasa 100%... Ako Bog da pa odluka da bude na derbiju i da ih uzmemo autogolom pred 1700 strumfetica...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Osvojise gurbeti titulu najvjerovatnije. Ako se desi da imamo isto bodova, sta ce presudit?
ZZ
Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tek sad vidim koliko su nasi iz uprave zakazali,pa sa dva kvalitetna pojacanja smo mogli biti ubjedljivo prvi u ovom trenutku. I ovakvi smo u pet deka sa konama i madjarima koji su neuporedivo vise ulozili u igracki kadar.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 06 maj 2017, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..![]()
masta cini svasta.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ovaj nas tim je cudo jedno. mene ne bi iznenadilo da dobiju zrinjski bez po' muke... a isto tako me ne bi iznenadilo da izgube od krupe u zadnjem kolu.joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Sa ovakvom ekipom smo tri kola prije kraja u igri za duplu krunu, kontam šta bi tek bilo da su se u januaru dovela neka tri kapitalna pojačanja.
joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..
Ja fakat vjerujem u sve to, jel to problem neki, nemam osnov ili sta vec ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Drugo mjesto smo ostali nakon ovog kola. Za mene ti si prvak svaki dan..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Koji je osnov?simidobar je napisao/la:joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Upravu si Toti.FrancescoTotti je napisao/la:ovaj nas tim je cudo jedno. mene ne bi iznenadilo da dobiju zrinjski bez po' muke... a isto tako me ne bi iznenadilo da izgube od krupe u zadnjem kolu.joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..
Bez obzira na sve, meni je ovo jedna od dražih generacija i tako će ostati kako god završilo.
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Zrinjski ima 4 boda manje od zelje mislim da ne moze to stici u 3 kola . zakljucak
malo nama popuste i onda ludnica derby .al prije tog srijeda kup .

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la:Drugo mjesto smo ostali nakon ovog kola. Za mene ti si prvak svaki dan..

Yebem te listico!!!!!
Ova ekipa sigurno moze pobjediti sve do kraja ali isto tako mozemo ostati i bez ijednog trofeja. Strumfovima se preofirno stima titula, vcr jakupovic ne svira cist penal za Zrinjski. Mozda je ovako i bolje ako Zrinjski padne psihicki poslije ovog poraza i vjerovatno oprastanja od titule, mozemo ih dobiti dole a u derbiju se nikad ne zna.
Najbitnije je da mi odlucijemo sami o sebi i do kraja bukvalno svaku ici ko da je zadnja.
Najbitnije je da mi odlucijemo sami o sebi i do kraja bukvalno svaku ici ko da je zadnja.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa mi smo Sarajevojoker90 je napisao/la:Koji je osnov?simidobar je napisao/la:joker90 je napisao/la:Je li se vi zajebavate ili fakat ovo pišete o pobjedama i u Mostaru i na derbiju? A i kup da osvojimo pored toga..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MaroonSquad
- Kontakt:
nemojte se zavaravati da ce zrinjski popustiti nama idu oni do kraja jako, steta sto gurbeti gostuju krupi koja ce im sigurno propustiti pobjedu bez mnogo truda pogotovo njihov miljenik vukotic. Uglavnom daleko je titula za ovu ekipu, samo se nadam da nece na kraju ispasti totalni gubitnici i ostat bez kupa.bordobijeli je napisao/la:Zrinjski ima 4 boda manje od zelje mislim da ne moze to stici u 3 kola . zakljucakmalo nama popuste i onda ludnica derby .al prije tog srijeda kup .
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
- Capodecina
Jedan igrač. Samo Benko da je ostao mi bi u ovom trenutku bili prvi. Taj nedostatak trebao je popuniti Ahmetović, međutimzagorski je napisao/la:Tek sad vidim koliko su nasi iz uprave zakazali,pa sa dva kvalitetna pojacanja smo mogli biti ubjedljivo prvi u ovom trenutku. I ovakvi smo u pet deka sa konama i madjarima koji su neuporedivo vise ulozili u igracki kadar.
zakazao je sa realizacijom, iako uopšte nije loše odigrao, naprotiv on je jako koristan igrač, borben... ali nema golova.
To se svakako odrazilo na rezultate pogotovo na Koševu gdje smo upravo zbog loše realizacije kiksali par puta...
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.