FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Merhaba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Merhaba » 07 jun 2016, 22:17

adoni je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
adoni je napisao/la:Aleksandar Subic nam je jako blizo..skoro pa završen :salut:
Ne prenosi pausalne informacije i dezinformacije sa mjesta gdje 90% forumasa sa ss.ba nemaju pristup da bi ti ispao ekskluziva :!:
A to je????
Prosvjetli me molim te :urnebes:
Mislim da je rijec o tm.org :lol: :lol:
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 07 jun 2016, 22:17

Signore je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la: Čitam forum 5 godina, a najintenzivnije u zadnje vrijeme, a ovom liku još niko nije uspio objasniti da je decenija = 10 godina, a još manje da ga je neko uputio da smo imali mnogo lošijih rezultata u zadnjih 10 godina.
Zasto vise komentirati covjeka koji vec dva dana trola o jarbolima koji nisu ni placeni :damn: Meni zao sto sam mu uopce ista objasnjavao. Takve je najbolje pustiti da zive u svojoj zabludi i smijati im se sa strane, jer zbog svog nerazmisljanja trose zivce na nesto sto nije.
Ma upratio sam sve.

Neću sebi dopustiti nekoga da etiketiram, ali mislim da je većina raje prepoznala zbog čega su tu i da ih ne uzimaju za ozbiljno.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 08 jun 2016, 00:10

Znate sta bih ja volio, da se odigra neka prijateljska tekma na Grbavici, ili tipa neki turnir. Dovede se par klubova iz regiona, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Crna Gora (klubovi koji nisu izborli Evropu), napuni se Grbavica, mi odgledamo tekmu, Zeljo nesto i zaradi, svi sretni... Hajmo malo ovo zahtjevati, duga je pauza u pm...

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 08 jun 2016, 00:38

Aleksandar Kosorić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio je u srbijanskim medijima kako bi rado igrao za zemlju naših i svojih istočnih komšija.

Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije. Da je ovo istakao neko od mladih igrača iz zemalja zapadne Evrope sigurno bi snosio sankcije svog matičnog Saveza, to jeste teško da bi više igrao za svoju zemlju?! Kod nas sve je drugačije, pa ne bi trebalo čuditi, ako bi Kosorić i pored toga što okreće leđa svojoj zemlji za nju mogao igrati i u budućnosti...

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/kosoric- ... ijom/12531

E moj Kosoricu :facepalm: :facepalm:

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 08 jun 2016, 06:32

Latentni četnik i jos nam kapiten, a svakome ćemo milion mana naći :puke: :puke:

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 08 jun 2016, 07:30

HausMan je napisao/la:Aleksandar Kosorić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio je u srbijanskim medijima kako bi rado igrao za zemlju naših i svojih istočnih komšija.

Spremio sam neophodne papire za dobijanje srpskog državljanstva. Jesam igrao za mladu reprezentaciju BiH, ali ako bi stigao poziv za reprezentaciju Srbije rado bih ga prihvatio! Štaviše, o tome sanjam... Znam da za ostvarenje ovog sna ne smijem da odigram nijedan meč za „A“ selekciju BiH. Sve sam rekao...", istakao je Kosorić za beogradski „Sport“, a prenose internet portali iz Srbije. Da je ovo istakao neko od mladih igrača iz zemalja zapadne Evrope sigurno bi snosio sankcije svog matičnog Saveza, to jeste teško da bi više igrao za svoju zemlju?! Kod nas sve je drugačije, pa ne bi trebalo čuditi, ako bi Kosorić i pored toga što okreće leđa svojoj zemlji za nju mogao igrati i u budućnosti...

Zalosni su ti pokusaji Aldine.
Jedan je Kosoric Aco-Kapetan

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2016, 07:43

HausMan je napisao/la:Aleksandar Kosorić, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine izjavio je u srbijanskim medijima kako bi rado igrao za zemlju naših i svojih istočnih komšija.

Ti ašćare pokusavas naci neki problem i zapaliti raju, pa cupas tekstove od prije deset godina. Vrlo sam blizu da te trajno udaljim s foruma.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 08 jun 2016, 07:56

Haj napokon i ti da skontas sta rade od teme i sto nama smetaju toliko ;)

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 08 jun 2016, 11:18

Sport je na marginama nazalost. Siromasno smo mi drustvo, tesko da neko od domacih poslovnih ljudi potegne veliku lovu za investiranje osim ako u pozadini nema dobar profit. A realno ulaganje u nas sport nece donijeti neku pretjeranu dobit. Ako trazis stranog investitora I tu je suzen izbor jer mnogi fudbaslki gigantic su u krizi zbog povlacenja ulaganja pa sve vise izlaz traze u arapima koji pate od samopromocije. A kada I nadjes moras naci nekog ko ce uloziti ovdje pored toliko jakih I uredjenih fudbalskih liga. Preduslov je donosenje zakona o sportu jer ni to nemamo.

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 08 jun 2016, 14:04

plavanacija je napisao/la:Znate sta bih ja volio, da se odigra neka prijateljska tekma na Grbavici, ili tipa neki turnir. Dovede se par klubova iz regiona, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Crna Gora (klubovi koji nisu izborli Evropu), napuni se Grbavica, mi odgledamo tekmu, Zeljo nesto i zaradi, svi sretni... Hajmo malo ovo zahtjevati, duga je pauza u pm...
Jako lijepa ideja ali iz vise razloga tesko izvodljiva u vidu turnira.

Prvi razlog je sto bi morao obezbjediti ili nagradni fond, ili platiti ekipama ako nista prevoz i smjestaj. Hajmo realno neces ti samo tako prekinuti svoje pripreme i otkazati vec zakazane prijateljske utakmice, da odes na neki izmisljeni turnir jer se to nekome cefnulo. Dakle ovo kad bi se izvodilo trebalo bi se bar pola godine unaprijed zakazati i pozvati ekipe, a opet ostaje problem finansija.

Druga stvar, moras obezbjediti sigurnost gostujucih navijaca, a i sam znas kakav je rizik pogotovo ako neka iole jaca skupina bude dolazila. Ponovno odose silne pare, a rizikujes da ti se desi isto sto i protiv Hajduka.

Treci problem je sto raja ode na more, nece biti toliko ljudi i sumnjam da bi se neka lova izvukla od prodaje karata. Pade mi napamet da ima nas bolesnika koji bi i dosli s mora i otkazali ga zbog Zelje, ali realno, cak ni ja to ne bi uradio zbog nekog turnira gdje cemo igrati sa cobanskim klubovima, kad mogu otici u Split, Zagreb, Rijeku, Podgoricu, Ljubljanu, Maribor... dok sam na moru i odgledati utakmicu EL ili LP.

I posljednje, ovo su timovi iz regiona koji igraju u europskim takmicenjima: Dinamo, Lokomotiva, Hajduk, Rijeka, Zvezda, Vojvodina, Cukaricki, Partizan, Olimpija, Domzale, Nova Gorica, Maribor, Vardar, Shkendija, Rabotnicki, Sileks, Mladost, Rudar Pljevlja, Buducnost. Dakle, od ekipa koje ne igraju Europu, a da su bar neka imena, ostaju: Osijek, Split, Rad, OFK, Novi Pazar i Rudar Velenje.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 jun 2016, 16:07

Imaš upravo to, samo su mlade ekipe. Mislim od 19.06.
Grbavica i Otoka.

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 08 jun 2016, 17:45

admin je napisao/la:Imaš upravo to, samo su mlade ekipe. Mislim od 19.06.
Grbavica i Otoka.
Od 16. do 19.

slika

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 08 jun 2016, 18:18

:mrgreen: :rol:
slika
Radnička klasa since 1921

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 08 jun 2016, 23:03

KapitenK je napisao/la:
admin je napisao/la:Imaš upravo to, samo su mlade ekipe. Mislim od 19.06.
Grbavica i Otoka.
Od 16. do 19.

slika
extra ;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jun 2016, 07:47

Samo pehar koji bilo dosta vise i podmladjivanja i stednje i stadiona nema vise razloga za neuspjeh.Kako smo poceli i sredina tabele CE nam bit dobra.Halo mi smo 5 mjesto u BiH halo cujete li me.Niposto Stevanovica ili Lendrica pustit ti nam je 50% ekipe.

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 09:28

Te dvije druge su i logicne, za golmana ne znam, jedino ako otpisuje neke od rezervi, ne vjerujem da ce kjosevskog

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 09 jun 2016, 09:48

TikTak je napisao/la:
dundjer je napisao/la:Te dvije druge su i logicne, za golmana ne znam, jedino ako otpisuje neke od rezervi, ne vjerujem da ce kjosevskog
Logican mi je i golman. Moramo imati dva dobra golmana, vidjeli smo sta se desilo u Zenici. Bez dva dobra golmana uvijek smo u nekom strahu.
Da, al znacilo bi minimalno dva golmana da idu, nismo sloboda da imamo 10 golmana. Veca ima još 3 meča suspenzije

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jun 2016, 14:36

Stoper je najpotrebniji. Golmana imamo, a za nesto vise nam treba najmanje jedan ekstra stoper.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 09 jun 2016, 21:27

Hrasno1921 je napisao/la:Eto napravismo dizverziju, sa pricama za malu djecu ne izabrase Vukomanovica zbog cetnistva, Arkana, Cece, brata mu "boksera" i itd., idemo dalje ... :opaopa:
Pa jesili ziv ti covjece.Dobro si me zabrinuo.....
Kako ti je kum Sanel?

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 09 jun 2016, 21:42

Euzebio je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Eto napravismo dizverziju, sa pricama za malu djecu ne izabrase Vukomanovica zbog cetnistva, Arkana, Cece, brata mu "boksera" i itd., idemo dalje ... :opaopa:
Pa jesili ziv ti covjece.Dobro si me zabrinuo.....
Kako ti je kum Sanel?
ja mislio uhapsili ga posto je malog natjero da se dere u opstini "koldzo lopove" u ponedjeljak 2.maja :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, delinjo, DUVNO1921, NazorUso, Pablo11, tiagofaria25 i 63 gosta.