FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 06 maj 2017, 17:47

skoroalen je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Zašto ne profurat nešta od ovog na sjeveru? Ono protiv Zrinje je bilo prejako, koreo + kanonada, al' kasnije opet silovanje pirotehnike. Lično sam ostao zapanjen koreografijom navijača Copenhagena na 2:17 ovog videa. Fazon koji nije aman teško uradit a pruža nevjerovatno mnogo mogućnosti. Ovo su stvari koje bi vratile raju na tribinu. Ljudi hoće da budu dio ovog a ne dio onog od sinoć. Ponosno svima pokazujemo slike sa tekme protiv Gladbacha a ograđujemo se od slike gdje nose momka sa krvavom nogom.
jer nemaš tribinu za takve koreografije?
Ma moglo bi se uradit' između dva srednja ulaza slično al' hajd, možda bi to i bio prevelik zalogaj. Što nema klasičnih koreografija s kartonima? Zadnja bila protiv Borussije, a prije 3-4 godine su takve koreografije bile protiv Širokog, Zrinjskog, Čelika, svaki derbi do sad osim zadnja 2 na Koševu. Il' baloni, il' ono kao sad protiv Zrinje na ogradi, il' šetalica plus kartoni, il' da se koreografijom oda počast nekoj legendi, npr. Hasetu. Ima mnogo solucija, i neću da se pravim pametan i miješam u vodstvo grupe al' sjever je u konstantnom padu, i ako se ovako nastavi, ostat će 100 ljudi na tribini.
kako nema? bilo je protiv slobode u tuzli, protiv širokog na koševu, koreografija protiv zrinjskog, to ti je samo ovu polusezonu, al to ništa..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 17:50

@zlo87 kao neko ko je očigledno u toj priči sa tribinom aktivan, da li ti misliš da treba zabraniti unošenje pirotehnike na nivou grupe?
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 maj 2017, 17:59

PitarBordo je napisao/la:@zlo87 kao neko ko je očigledno u toj priči sa tribinom aktivan, da li ti misliš da treba zabraniti unošenje pirotehnike na nivou grupe?
Ja sam za pirotehniku, ali tipa onako protiv Zrinjskog ili Radnika, da izgleda lijepo i bez bacanja u teren ili gadjanja redara.
Za pirotehniku sa 10 baklji nisam, za ono jucer nisam. Samo baklje i vatromet i eventualno dimne i blicevi. Nesto sto ne moze nikome napraviti problem. Ono jucer je, ja kislim, bilo na derbiju ove godine, ali je baceno u onaj kanal. Ono je previse za utakmice.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 maj 2017, 18:01

Treba pokupit Brandao-a iz Veleza, lik hara federalkom :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 06 maj 2017, 18:05

zlo87 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:@zlo87 kao neko ko je očigledno u toj priči sa tribinom aktivan, da li ti misliš da treba zabraniti unošenje pirotehnike na nivou grupe?
Ja sam za pirotehniku, ali tipa onako protiv Zrinjskog ili Radnika, da izgleda lijepo i bez bacanja u teren ili gadjanja redara.
Za pirotehniku sa 10 baklji nisam, za ono jucer nisam. Samo baklje i vatromet i eventualno dimne i blicevi. Nesto sto ne moze nikome napraviti problem. Ono jucer je, ja kislim, bilo na derbiju ove godine, ali je baceno u onaj kanal. Ono je previse za utakmice.
:salut:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 maj 2017, 18:06

zlo87 je napisao/la:
Blicevi su zakon. U noćnim terminima prelijepo izgleda. Bakljade bi trebalo samo u derbijima furat, msm umjesto što se zapali po 10 baklji protiv Slobode, Čelika, Mladosti, Travnika i Krupe, zapališ 50 protiv Želje. Još bi klub platio manju kaznu na kraju. Uglavnom sve ostalo osim eksplozija nije loše, al' detonacije su baš bezveze, realno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 maj 2017, 18:07

Nije fazon momcima sa 1500 ljudi na tribini praviti neke koreografije.

Zašto na gostovanjima, nema neke pirotehnike, je l to teže unijeti ili?

Odavno me ne zanima ta tifo scena, svaka čast momcima na navijanju, odlasku na gostovanja, ma na svemu, ali yebiga kada se prave gluposti neke, pa to malo pada u vodu. Kako je lijepo u europi kada nema nikakvih incidenata, naravno pojačane su malo i kontrole, ali opet može se sve unijeti da se hoće, ali budu razumni ljudi, jer znaju kakve su kazne.

Ovdje u mahali ono kad se priča, pa kad spomenu da sam navijač Sarajeva, ali ono kaže se "hordaš", uvijek odgovorim, "Ne, Pitar sam."

:salut:

Idemo, utakmica po utakmica, pa šta bude. :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 maj 2017, 18:18

skoroalen je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Blicevi su zakon. U noćnim terminima prelijepo izgleda. Bakljade bi trebalo samo u derbijima furat, msm umjesto što se zapali po 10 baklji protiv Slobode, Čelika, Mladosti, Travnika i Krupe, zapališ 50 protiv Želje. Još bi klub platio manju kaznu na kraju. Uglavnom sve ostalo osim eksplozija nije loše, al' detonacije su baš bezveze, realno.
Ti sam znas koliko mi imamo utakmica u nocnim terminima. Ma ja bih furao uvijek ako imas npr 50+ baklji i ako ce karte otplatit sve to i jos da ostanes u plusu, a baklje onako bezveze bih jedino palio kad je borba protiv uprave.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 06 maj 2017, 18:44

Ti sam znas koliko mi imamo utakmica u nocnim terminima. Ma ja bih furao uvijek ako imas npr 50+ baklji i ako ce karte otplatit sve to i jos da ostanes u plusu, a baklje onako bezveze bih jedino palio kad je borba protiv uprave.
Jel pare od karata sa sjevera idu grupi ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 maj 2017, 18:47

hrn je napisao/la:
Ne idu, ali ih grupa potroši. Na kazne to jest. :lol:
Samo Saraj'vo.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 06 maj 2017, 18:49

FrancescoTotti je napisao/la:Treba pokupit Brandao-a iz Veleza, lik hara federalkom :lol:
Ma nasi ne gotive te strance, vise vole dovest na probu nekog klinca koji je bio na probi u partizanu pa igrom slucaja potpise za nas i vrhunac karijere mu bude malonogometni turir. Brate sta kosta dovest na probu par ovih Brazilaca ili nekih Afrikanaca, oni jedva cekaju da dodu u Evropu. Ovi drugi mogu nenormalno trcati a jos ako imaju malo fudbala u nogama za nasu ligu su Ronaldo.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 06 maj 2017, 19:07

Od svih stranaca, najbolji su Bugari.
SARAJEVO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 maj 2017, 19:08

mensur55 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Treba pokupit Brandao-a iz Veleza, lik hara federalkom :lol:
Ma nasi ne gotive te strance, vise vole dovest na probu nekog klinca koji je bio na probi u partizanu pa igrom slucaja potpise za nas i vrhunac karijere mu bude malonogometni turir. Brate sta kosta dovest na probu par ovih Brazilaca ili nekih Afrikanaca, oni jedva cekaju da dodu u Evropu. Ovi drugi mogu nenormalno trcati a jos ako imaju malo fudbala u nogama za nasu ligu su Ronaldo.
Kad se sjetim onog kamerunca što ga Željani zašilji na Sergijici... msm ne sjećam se dobro same utakmice, kroz maglu, al' se dobro sjećam furke kako ga je crnac zabio Želji.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 maj 2017, 19:11

Nouken :D
Zan Luis Nouken sa 30-ak metara ga uvalio Guši čini se .... koji je delirijum nastao na tribini tada :kafa:

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

kenanbrajic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 06 maj 2017, 19:33

Pantelija je napisao/la:Nouken :D
Zan Luis Nouken sa 30-ak metara ga uvalio Guši čini se .... koji je delirijum nastao na tribini tada :kafa:

Uglješa naš...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 maj 2017, 20:13

Kome prijeti suspenzija kod mađara?

Eno Liivak doveo malu u Šeher :D po bingu kupuju sir i vino :D kad ga ''metne'' večerass
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2017, 20:18

ledesma je napisao/la:Kome prijeti suspenzija kod mađara?

Eno Liivak doveo malu u Šeher :D po bingu kupuju sir i vino :D kad ga ''metne'' večerass
HahhhahahahahahHhahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 maj 2017, 20:26

hrn je napisao/la:
Ne, ali kada se vec pali, nek se pali tada. A kazna od 1000KM se dobije za megafon npr.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 maj 2017, 20:43

Momci, dosta smo pričali o tribini, spustimo se na teren.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 maj 2017, 20:45

hilmo je napisao/la:Momci, dosta smo pričali o tribini, spustimo se na teren.
Samir Radovac. :kafa:

Uzivao sam, trzni se Samire sine vakat je. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.