FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dundjer
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dundjer » 06 jun 2016, 11:50

Kako zarađuje pare od želje? upravu si za prvi dio zadnje rečenice

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 06 jun 2016, 11:56

amazon je napisao/la:Klej, dosta si stvari u pravu. Ali, moram da te pitam nesto. Nemamo zakona da Misimovic ulozi pola miliona, a imamo zakon da zaradjuju lovu preko Zelje? Ili hoćeš da kazes da su oni tu kao volonteri? Znaci nema zakona, vrti pare malih sponzora, prodaji igrači, zaradjuj, a vadi se na zakon. Možda jesam glup, ali nisam toliko.
Za nas neupucene molim te da nam detaljno objasnis kako taj misimovic zaradjuje od Zelje?

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 06 jun 2016, 12:10

amazon je napisao/la:Klej, dosta si stvari u pravu. Ali, moram da te pitam nesto. Nemamo zakona da Misimovic ulozi pola miliona, a imamo zakon da zaradjuju lovu preko Zelje? Ili hoćeš da kazes da su oni tu kao volonteri? Znaci nema zakona, vrti pare malih sponzora, prodaji igrači, zaradjuj, a vadi se na zakon. Možda jesam glup, ali nisam toliko.
hajd" mi, al" konkretno, argumentima, objasni kako to oni (ti pises u mnozini, pa moram i ja), zaradjuju lovu preko Zelje?

ja napisah zasto se lova, koja se slila u Zelju u posljednjih cca godinu dana ulozila. jesu li dovedeni novi igraci? je li zatvoreno dosta potrazivanja na ime tuzbi? jesu li vracene pozajmice, koje je klub uzimao da bi prosle godine mogao igrati evropu? jesu li uvezani stazevi ljudima za penzije? jesu li izmirena dugovanja prema violini i njemu slicnim, kako bi ih na miru mogao nogirati iz kluba? (da se nisu izmirila dugovanja violini, ne bi mi prosle godine vidjeli evrope). jesu li izmirene obaveze prema dobavljacima?...

da se razumijemo, ne branim slijepo ovu upravu. kad pogrijese, to cu jasno i glasno reci. i, tacno je da sportski segment skripi, vrijeme pred nama ce pokazati sta ce uraditi kostic i lesnik i jesu li bili pravi izbor. u ovoj sezoni, za mene licno, evropa je pod moranje, titula cilj. ako toga ne bude, onda cu reci da bacaju pare na sportski segment i da treba da se preispitaju po tom pitanju.

mogli smo mi i proslo ljeto, svu nabrojanu lovu odmah uloziti u igrace i sad bi igrali evropu za koji dan, skoro, 100%, pa, i titula bi bila realna. al" bi sad opet ganjali pozajmice, potpisivali reprogame sa igracima i uposlenicima, imali obaveze prema dobavljacima...

ako imas kontra ARGUMENTE, izlozi ih.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jun 2016, 12:23

Ti, također pises, a dokazi te argumente. Dokazi koliko je love bilo u klubu, koliko se vratilo za sve sto si nabrojao. Kako to da ti kao navijač raspolažes informacijom koliko se zaradilo i vratilo, a ja npr nemam pojma. I dalje se Evropska licenca dobija na reprogram. To sto je mi dobijemo, to ke druga prica. I dalje si dužan oko 4 miliona državi. Kažem ti, možda jesam glup, ali da mi stavi na zvaničnu da je jarbol 4.000 KM pa toliko nisam bas. Astronomske cifre uradjenih stvari na stadionu. Da ponovim, nemam nista protiv Misimovica, neka vodi klub jer trenutno nema niko bolji, nek' gura koliko može, na kraju kako bude radio i takav ce ishod biti. No, to nije razlog da ti mene filujes nekim informacijama iz kavane, mi vratili ovo, mi vratili ono, a ukupni dug klub preko 4 miliona. Postedi me gluposti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 jun 2016, 12:28

amazon je napisao/la:Ti, također pises, a dokazi te argumente. Dokazi koliko je love bilo u klubu, koliko se vratilo za sve sto si nabrojao. Kako to da ti kao navijač raspolažes informacijom koliko se zaradilo i vratilo, a ja npr nemam pojma. I dalje se Evropska licenca dobija na reprogram. To sto je mi dobijemo, to ke druga prica. I dalje si dužan oko 4 miliona državi. Kažem ti, možda jesam glup, ali da mi stavi na zvaničnu da je jarbol 4.000 KM pa toliko nisam bas. Astronomske cifre uradjenih stvari na stadionu. Da ponovim, nemam nista protiv Misimovica, neka vodi klub jer trenutno nema niko bolji, nek' gura koliko može, na kraju kako bude radio i takav ce ishod biti. No, to nije razlog da ti mene filujes nekim informacijama iz kavane, mi vratili ovo, mi vratili ono, a ukupni dug klub preko 4 miliona. Postedi me gluposti.
Mozes li navesti link za cijenom jarbola koji zadovoljava sve parametre, da se izda fiskalni racun i da je jeftiniji od 4.000?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 06 jun 2016, 12:29

amazon je napisao/la:Ti, također pises, a dokazi te argumente. Dokazi koliko je love bilo u klubu, koliko se vratilo za sve sto si nabrojao. Kako to da ti kao navijač raspolažes informacijom koliko se zaradilo i vratilo, a ja npr nemam pojma. I dalje se Evropska licenca dobija na reprogram. To sto je mi dobijemo, to ke druga prica. I dalje si dužan oko 4 miliona državi. Kažem ti, možda jesam glup, ali da mi stavi na zvaničnu da je jarbol 4.000 KM pa toliko nisam bas. Astronomske cifre uradjenih stvari na stadionu. Da ponovim, nemam nista protiv Misimovica, neka vodi klub jer trenutno nema niko bolji, nek' gura koliko može, na kraju kako bude radio i takav ce ishod biti. No, to nije razlog da ti mene filujes nekim informacijama iz kavane, mi vratili ovo, mi vratili ono, a ukupni dug klub preko 4 miliona. Postedi me gluposti.
ovim postom zavrsavam prepisku s tobom, jer ti ne znas normalno diskutovati. sve ti nesto na frku, galamu, halabuku...

sve sto sam ja npisao, objavljeno je na presu kluba, ako se ne varam nekad u januaru, i za mene su to argumenti. to sto ti pises su mahalska nagadjanja.

budi mi pozdravljen.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jun 2016, 12:34

Kod mene nikakve galame, ali mi ne možeš predstavljati klub s preko 4 miliona duga, da mi vraćamo kao nešto. Reprogram za licencu bio prije 5 godina, repogram je i sad. Ti meni uzeo pisati informacije iz kavane, pa dokazi to. A tražiš od mene da ti Dokazujemo a ti fino uzmi cifre uradjenog na stadionu pa kao normalan čovjek mi reci da li su astronomske cifre. Živio ti meni. Pozdrav.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 jun 2016, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2016, 12:56

Koliko su visoki ti jarboli? Radi mi rodjak s inoxom i bas neki dan kod njega u hali i prave jarbole. Mislim da rece da je negdje oko 120KM po metru. 7m - 850KM ako sam dobro upamtio. I to sve bez ikakve ugradnje, a na Grbavici je bila i ugradnja i nije bio jedan jarbol nego dva komada.

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 06 jun 2016, 13:02

11. Nabavka i postavka jarbola: Izvođač radova Gong d.o.o.
11.1. Cijena radova sa uključenim PDV-om iznosi 4.048,20 KM
11.2. Iznos od 4.048,20 KM je obezbijeđen na bazi donacije od strane kompanije Gong d.o.o.
11.3. Rekapitulacija: Putem donacije je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za radove na nabavci i postavci jarbola.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2016, 13:06

dundjer je napisao/la:11. Nabavka i postavka jarbola: Izvođač radova Gong d.o.o.
11.2. Iznos od 4.048,20 KM je obezbijeđen na bazi donacije od strane kompanije Gong d.o.o.
11.3. Rekapitulacija: Putem donacije je 100% zatvorena finansijska konstrukcija za radove na nabavci i postavci jarbola.
Znaci, firma koja je proizvela i postavila jarbole je iste donirala i ovaj se buni za cijenu jarbola :lol: :lol: :lol:

dundjer
Kontakt:

Post Postao/la dundjer » 06 jun 2016, 13:07

Signore je napisao/la:
dundjer je napisao/la:11. Nabavka i postavka jarbola: Izvođač radova Gong d.o.o.
Znaci, firma koja je proizvela i postavila jarbole je iste donirala i ovaj se buni za cijenu jarbola :lol: :lol: :lol:
Tako nekako

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 06 jun 2016, 13:18

Sta da ti kažemo dobiješ jarbole djabe i montiraju ti ih, ali eto ipak oni kradu :rol: :rol: ludilo :rol:

To je ono nažalost sto njih par radi, negativu okreni u svakom trenutku pa i za ovako glupe stvari i izmisli da si dužan državi 4 miliona itd... a puno raje čita forum pa kontaju tako neka valjda mišljenja promijeniti sta već, ali svima je jasno kolika je trenutno pozitivna prica Željo ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jun 2016, 13:40

Signore je napisao/la:Koliko su visoki ti jarboli? Radi mi rodjak s inoxom i bas neki dan kod njega u hali i prave jarbole. Mislim da rece da je negdje oko 120KM po metru. 7m - 850KM ako sam dobro upamtio. I to sve bez ikakve ugradnje, a na Grbavici je bila i ugradnja i nije bio jedan jarbol nego dva komada.

Jedan jarbol.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2016, 13:43

amazon je napisao/la:
Signore je napisao/la:Koliko su visoki ti jarboli? Radi mi rodjak s inoxom i bas neki dan kod njega u hali i prave jarbole. Mislim da rece da je negdje oko 120KM po metru. 7m - 850KM ako sam dobro upamtio. I to sve bez ikakve ugradnje, a na Grbavici je bila i ugradnja i nije bio jedan jarbol nego dva komada.

Jedan jarbol.
Pogledaj opet

http://****/media/pictures/2016/03/2 ... review.jpg

I u svakom slucaju ti jarboli su donirani

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jun 2016, 13:53

Hocete li vise prestati replicirati likovima ili liku poput @amazon,@hausman,@samoplavi.Koji vam je k.... vise?Ako imate sta o Zelji da pisete,podijelite da procitam,a ne da svaki dan citam rasprave nekog novog nicka sa pomenutim likovima koji zive od toga!??Zeljo ide naprijed i apsolutno nikog NORMALNOG u to ne treba uvjeravati!!Desi se i na tom putu neka greska,ali kako je bilo ranije,sad je milion puta bolje!!Ljudi,konacno licimo,ne na pravi klub,nego na pravu ORGANIZACIJU!!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 jun 2016, 13:58

I u svakom slucaju ti jarboli su donirani[/quote]

Ja sam vidio jedan kad sam bio na treningu, možda nisam dobro vidio. Znači dva jarbola nek' su po 1.000 KM, a nisu, to je 2.000.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2016, 14:02

amazon je napisao/la:
Ja sam vidio jedan kad sam bio na treningu, možda nisam dobro vidio. Znači dva jarbola nek' su po 1.000 KM, a nisu, to je 2.000.
Pa nek su 20 maraka po komadu jbt, ali firma Gong d.o.o. je donirala jednak iznos kolika je cijena jarbola. Oni su sami sebi platili te jarbole. Nisu ih donirali navijaci ili da ih plati klub. Tocno se ne treba s tobom raspravljat.

Zamisli da je netko Zelji dao ponudu od 4.000 maraka da im naprave jarbole i onda tih 4.000 maraka opet donirao klubu. Jel toliko tesko za shvatiti? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 jun 2016, 14:07

amazon je napisao/la:

Jedan jarbol.
Opet lazes, dva jarbolu su , nazovi firmu SAVICO d.o.o iz hadzica koja je odradila taj posao za Gong i pitaj kolika bi bila cijena tih jarbola i reci ce ti istu ovu cifru a do tad :shhh: , dok ne smislis neku novu laz, pa se vrati ovdje da te poklopimo opet
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 06 jun 2016, 14:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Amazon naporan si vise. Signore ti je lijepo objasnio. Dobio si 24 sata prije dva dana, ukoliko nastavis sa trolovanjem bices trajno odstranjen s foruma. Kostali jarboli 100.000 necega, firma donirala isti toliki iznos i ne vidim u cemu je problem. S ovim postom raspravu o jarbolima zavrsavamo.
@aco, kad si vec tu, da te pitam nesto, mada je offtopic. prije nekih dva mjeseca, promjenio sam laptop i nisam se mogao sjetiti lozinke kojom se prijavljujem na ss.ba preko starog nika. slao one upite za novu lozinku i nikad nikakvog odgovora, tako da sam morao aktivirati ovaj nik. pod starim sam bio aktivan negdje od 2010. godine, bar mislim da je tako, i nikad nisam ni opomenut, a kamoli banovan.

moze li se sta uraditi da dobijem stari nik. unaprijed hvala na odgovoru. vidis da ovako ispadam novi kolacic, zagovornik nekakvih struja, jos malo pa placenik...

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 06 jun 2016, 14:18

aleksandar_veliki je napisao/la:
klej2 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Amazon naporan si vise. Signore ti je lijepo objasnio. Dobio si 24 sata prije dva dana, ukoliko nastavis sa trolovanjem bices trajno odstranjen s foruma. Kostali jarboli 100.000 necega, firma donirala isti toliki iznos i ne vidim u cemu je problem. S ovim postom raspravu o jarbolima zavrsavamo.
@aco, kad si vec tu, da te pitam nesto, mada je offtopic. prije nekih dva mjeseca, promjenio sam laptop i nisam se mogao sjetiti lozinke kojom se prijavljujem na ss.ba preko starog nika. slao one upite za novu lozinku i nikad nikakvog odgovora, tako da sam morao aktivirati ovaj nik. pod starim sam bio aktivan negdje od 2010. godine, bar mislim da je tako, i nikad nisam ni opomenut, a kamoli banovan.

moze li se sta uraditi da dobijem stari nik. unaprijed hvala na odgovoru. vidis da ovako ispadam novi kolacic, zagovornik nekakvih struja, jos malo pa placenik...
Pitat cu Admina postoji li mogucnost da se uradi nesto i onda cu ti javiti.
hvala @aco. javit cu ti na pp o kojem niku se radi, pa ako sta moze, bilo bi super.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 9 gostiju.