[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
[youtube][/youtube]
nes ti divova, dzaba sva logistika, kada su odron svi odreda, navijaci, uprava ..
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 24 apr 2016, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Pisano na zimskoj pauzi. Koje je ovo sistemsko pranje mozga svakom navijacu Sarajeva od strane Dine i ostatka uprave, skidam kapu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
Nad tobom sunce najljepše sja
Počinje.Iznaroda je napisao/la:Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
De nemoj ih više zavijat u crnopinoglavi je napisao/la:Pisano na zimskoj pauzi. Koje je ovo sistemsko pranje mozga svakom navijacu Sarajeva od strane Dine i ostatka uprave, skidam kapu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
- JohnCleese
- Kontakt:
JerusalemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zar opet ..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Bajramski i Bozicni front.pinoglavi je napisao/la:Pisano na zimskoj pauzi. Koje je ovo sistemsko pranje mozga svakom navijacu Sarajeva od strane Dine i ostatka uprave, skidam kapu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Meni je ovo za sada tamam,idem od kluba do kluba,od pozicije do pozicije i ne vidim da neko ima boljeg igraca na bilo kojoj pozici..Samim tim nas smatram za favorita na oba fronta...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze bolje
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
MuhamedTM je napisao/la:Vodimo bika na koridu pravacRinuka je napisao/la:jel ovo pocelo okupljanje malih plavih?![]()
lavor.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
PREDAJ SE SLINO ***** LI TI ROOOOOOOOODDDD
This time next year we'll be millionaires.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Kakvo iskljucenje ?jovanmaksimovic je napisao/la:cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze bolje
Nazalost, ostaces bez showa koji toliko prizeljkujes. I jedni i drugi su svjesni problematike i da nista nije rijeseno.Aerials je napisao/la:Počinje.Iznaroda je napisao/la:Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
Mislim da ce se navijaci Sarajeva fokusirati na svoj tim, a mi vec razmisljamo o Zrinjskom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Živi bili pa vidjeli. 
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 24 apr 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa zadnjih 5 minuta ne vidjeh nic... mislim na youtube prenos... ide becherovka ukoliko uzmete duplu ove sezone...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo iskljucenje ?jovanmaksimovic je napisao/la:cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze boljeJa do kraja odgledao. Aj posalji Beherovke za Tuzlu
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Moze moze. Vidi ima li one posebne " vatra i led ", pio je tu prije 2 mjeseca. Goris, a smrznes se ko zdapijovanmaksimovic je napisao/la:pa zadnjih 5 minuta ne vidjeh nic... mislim na youtube prenos... ide becherovka ukoliko uzmete duplu ove sezone...NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo iskljucenje ?jovanmaksimovic je napisao/la:cesko pivo, odlican prenos (do iskljucenja, hvala bh telekom), prcanje pitara do sljedeceg derbija... ne moze boljeJa do kraja odgledao. Aj posalji Beherovke za Tuzlu
Vidi male sto kuhaAerials je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Joj ovog virtuala covjek bi reko on je predstavnik svih navijaca zeljeznicara, a zadnji put bio na grbavici prije rata.Virtu4l je napisao/la:Nazalost, ostaces bez showa koji toliko prizeljkujes. I jedni i drugi su svjesni problematike i da nista nije rijeseno.Aerials je napisao/la:Počinje.Iznaroda je napisao/la:Zeljo prvo treba da se zahvali sudiji Jakupovicu pa tek onda nesto da prica.
Mislim da ce se navijaci Sarajeva fokusirati na svoj tim, a mi vec razmisljamo o Zrinjskom.
This time next year we'll be millionaires.
DoeTz je napisao/la:Vidi male sto kuhaAerials je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.