A nek' ti nisi.. Juka je mozda tesar ili sta je vec ali je pokazao da ima srce ko Trebevic i zato mu treba skinuti kapu! Da je namirio 100 hiljada postova na ovom forumu kao sto si ti mozda bi mu i gramatika bila puno bolja medjutim covjek nema vremena, on za razliku od tebe ima zivot mimo kompjutera...Cartman je napisao/la:I taj Juka je vise dosadan ko proljev.Sheyi je napisao/la:Šta li će Juka napisati nakon ovoga, neki dan napisa onaj apel savezu oko Salanovića, reko momak će pješke doći ako bude trebaloa vidi sad
Nakon ovoliko kletvi nema šanse da ovaj Penis uspije u fudbalu
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Onog ko hoce igrati za nas mogu i ja "otet", to nije atomska fizika. Treba "otet" onog koji se necka, to je posao za ljude iz saveza.calcio je napisao/la:Zato im dobro ide otimanje od Njemacke, sto je mnogo vaznije za nas jer kad ce se opet pojaviti neki nas igrac iz Lihtenstajna?Mozambik je napisao/la:Sta kaze Begic, on obavio razgovore![]()
![]()
![]()
Oni nisu u stanju oteti igraca Lihtenstajnu, kako cemo se onda boriti sa ovim vecim![]()
Neki i dalje ne shvataju da nisu svi isti, neki zele igrati za nas a neki ne zele. Sta tu savez moze, da ih kidnapuje? Strpati ih u gepek i vozi.
Uvazeni kriminalac Begic je izjavio sa sportsport prije utakmice u Tuzli da je on licno razgovarao sa porodicom i da je sve sređeno, da ce momak igrat za nas itd...
Necemo nikad. Evo jedan solidan tim od igraca koji su svoje pocetke imali u BIH ligama a bili su ili su i trenutno reprezentativci. Poenta je da nikad necemo biti levati kao te repke.zgembo89 je napisao/la:I nek budemo i treba da budemo,kad se sve sagleda u suštini kozmetičke promjene u savezu ko je zauzeo kakvu poziciju on je tu samo na ruku nam idu rezultati i par vrhunskih igrača poput Begovića Pjanića Džeke čim počnemo da tonemo sigurno isplivat će mulj,a vjerujem da ga ima i nije stvar u tome boli me briga koliki je ugovor sa adidasom sa security firmama i za prijateljske utakmice ali me nervira nerad što će sutra neko reći mora igrat Avdija Haso i Huso jer nemamo boljeg ,a moglo je biti i boljih..BosnaSTL je napisao/la:Za koju godinu kad mladi momci iz dijaspore prestanu igrat za nasu repku bicemo u rangu Lichtenstajna I Malte.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
Nase je da ih pitamo, i da pomognemo u sredjivanju papirologije. A nekakvo nagovaranje, no thanks....
Nase je da ih pitamo, i da pomognemo u sredjivanju papirologije. A nekakvo nagovaranje, no thanks....
Tebi svakako ne trebaju.calcio je napisao/la:Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
Ti ces prestat pratiti reprezentaciju kad konjska glava ode sa pozicije.
BIH ce za 10 godina biti u rangu Malte, Estonije, Kipra itd.... U nasoj ligi nema igraca za hljeba, dijasporci ulaze u drugu generaciju, njih sada nista ne veze za BiH i sve manje ce ih biti zainteresiranih za nasu reprezentaciju.
Kada cete prestat sa glupostima "BiH ce bit rang San Marina za x godina"? Nikad nismo bili taj nivo, niti cemo bit. Drugo, cemu panika zbog ovog morona? Ne tako davno smo doveli Hajrovica, Kolasinca, Bicakcica, evo uskoro cemo i Vrancica. Patriota ce uvijek bit, zadnji dokaz utakmice mlade repke protiv Austrije. Pa vi recite da dijaspora ne voli BiH. Evo Turci u Njemackoj su 3. ili 4. generacija, pa mnogi igraju za Tursku.
Nema tu puno price, imas nepismene seljake, izdajnike poput ovog Spermanovica, a imas patriote poput Pjanica i Kolasinca. I tako ce uvijek bit.
Nema tu puno price, imas nepismene seljake, izdajnike poput ovog Spermanovica, a imas patriote poput Pjanica i Kolasinca. I tako ce uvijek bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Momak ne lupaj.Mozambik je napisao/la:Tebi svakako ne trebaju.calcio je napisao/la:Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
BIH ce za 10 godina biti u rangu Malte, Estonije, Kipra itd.... U nasoj ligi nema igraca za hljeba, dijasporci ulaze u drugu generaciju, njih sada nista ne veze za BiH i sve manje ce ih biti zainteresiranih za nasu reprezentaciju.
Ti si vjerovatno jedan od onih fan boys-a koji je navijao za Ronalda kada smo igrali protiv njih.
Jos jedna stvar, istina jest da imamo mnogo problema, ali istovremeno nikad nismo bili u boljoj poziciji. Napredujemo na svim poljima i to je najvaznije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Genijalac šta je to savez trebo još uradit?Mozambik je napisao/la:Tebi svakako ne trebaju.calcio je napisao/la:Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
Nad tobom sunce najljepše sja
Momak je korektno objavio svoju odluku i nema mu se šta zamjeriti. Malo mi je čudno da za nečiju sportsku budućnost može biti bolje igrati za amatersku ekipu poput Liechtensteina nego za jednu od top 20 reprezentacija na svijetu. Ipak je možda i presudila ta procedura oko državljanstva, posebno građanskog, jer nije lako odbaciti državljanstvo tako bogate zemlje kao što je Liechtenstein.
Ne vjerujem da će nam ikada faliti igrača, ali budemo se morali oslanjati malo više i na domaće prvenstvo uz dijasporu. Zbog toga nam hitno treba reforma lige i smanjenje broja klubova. Uz kvalitetniju ligu ćemo lakše i do igrača iz dijaspore. Hrvati tako dovode igrače iz dijaspore, koji zaigraju za neki od domaćih klubova već godinama.
Ne vjerujem da će nam ikada faliti igrača, ali budemo se morali oslanjati malo više i na domaće prvenstvo uz dijasporu. Zbog toga nam hitno treba reforma lige i smanjenje broja klubova. Uz kvalitetniju ligu ćemo lakše i do igrača iz dijaspore. Hrvati tako dovode igrače iz dijaspore, koji zaigraju za neki od domaćih klubova već godinama.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
to se zove uljudno razgovaranje,iskazivanje poštovanja prema necijem rezultatu i upjehu kad ga posjetis u klubu u kojem igra gradu u kojem zivi pa popijes kafu,a ne ko naš selektor necu nikome na nogecalcio je napisao/la:Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
Njemu je jedino Jagodic mogao na noge.zgembo89 je napisao/la:to se zove uljudno razgovaranje,iskazivanje poštovanja prema necijem rezultatu i upjehu kad ga posjetis u klubu u kojem igra gradu u kojem zivi pa popijes kafu,a ne ko naš selektor necu nikome na nogecalcio je napisao/la:Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
Nase je da ih pitamo, i da pomognemo u sredjivanju papirologije. A nekakvo nagovaranje, no thanks....moramo shvatiti da vani nemaju momci izgradjen taj osjecaj patriotizma vec profesionalizma,a mi nemamo ovo drugo..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Savez je trebao vrbovati ovog igraca davno prije nego je dobio zvanican poziv u reprezentaciju Lihtenstajna i to za kvalifikacije,nemojte to zaboraviti.
Da li bi on tada odlucio isto mi to ne mozemo znati.Znaci,propust postoji i evidentan je.
Da li bi on tada odlucio isto mi to ne mozemo znati.Znaci,propust postoji i evidentan je.
- muhamedhulk
- Kontakt:
I tako dodje vrijeme da jedan igrac od 18 godina izabere amatersku reprezentaciju Lih ispred ucesnika zadnjeg SP, BiH. Znam da je upitno da li ce mali ikad odigrati utakmicu za prvi tim A. Madrida, ali se za nase momke iz dijaspore treba malo vise boriti, malo vise ih ubjediti da smo mi prava opcija za njih - a ne amaterska rep. Lih.
S druge strane, roditelji moraju da uce djecu patriotizmu, jer je puno i do roditelja...
Iskreno, ne znam kako ce da napreduje kroz reprezentaciju Lih; nece nikad otici ni na jedno prvenstvo, pobijedice svake prestupne godine (ako i tad), jedino moze biti njihov najbolji igrac u historiji
(ako se bas pokaze kvalitetom)...
Opet, posteno od njega da je fino rekao svoju odluku, koja je samo sportske prirode...sretno mu u Madridu i Lih, da bude najbolji strijelac u historiji reprezentacije
S druge strane, roditelji moraju da uce djecu patriotizmu, jer je puno i do roditelja...
Iskreno, ne znam kako ce da napreduje kroz reprezentaciju Lih; nece nikad otici ni na jedno prvenstvo, pobijedice svake prestupne godine (ako i tad), jedino moze biti njihov najbolji igrac u historiji
Opet, posteno od njega da je fino rekao svoju odluku, koja je samo sportske prirode...sretno mu u Madridu i Lih, da bude najbolji strijelac u historiji reprezentacije
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
LukavacBHF
- Kontakt:
Ljudi,možda je sve ovo dio igre. Vjerujem da malom nije svejedno, samo bi čovjek bez karaktera mogao reći:"Idem ja, 'ajd zdravo" a ljudi mu pružili sve,i njemu i njegovoj porodici. Znate i sami kroz šta je sve prolazio i prolazi Sulejmanović sa Fincima, te njegova porodica...jbg nije svejedno to.
Moje mišljenje je,da mali na ovaj način pokušava samo da skine pritisak sa sebe od njihove javnosti. Ko fol povrijeđen i ne može nastupiti za njih u Rusiji,ali opet "ko fol" igrat će u budućnosti,a nakon toga kada se prašina i sva ova medijska hajka (sa obje strane) slegne, odradi posao koji je dogovorio sa našim savezom. Sjetim se samo Begovića i njegovog obećanja na radiu da će igrati samo za Kanadu. Na taj način je sebi i svojoj porodici stvorio mir,a kasnije posao završio sa našim savezom.
Opet kažem, ovo je samo moje mišljenje i može biti sa nisam u pravu. Ako se varam onda smo stvarno dobili šamarčinu da nam zvoni u ušima narednih 5 godina (ne zbog igrača,nego zbog činjenice da su ljudi u savezu zaista nesposobni), ali opet zvonit će nama ali ne i onim nehljebarošima u savezu, oni će idalje raditi ono što najbolje znaju i umiju - biti mutavi.
Moje mišljenje je,da mali na ovaj način pokušava samo da skine pritisak sa sebe od njihove javnosti. Ko fol povrijeđen i ne može nastupiti za njih u Rusiji,ali opet "ko fol" igrat će u budućnosti,a nakon toga kada se prašina i sva ova medijska hajka (sa obje strane) slegne, odradi posao koji je dogovorio sa našim savezom. Sjetim se samo Begovića i njegovog obećanja na radiu da će igrati samo za Kanadu. Na taj način je sebi i svojoj porodici stvorio mir,a kasnije posao završio sa našim savezom.
Opet kažem, ovo je samo moje mišljenje i može biti sa nisam u pravu. Ako se varam onda smo stvarno dobili šamarčinu da nam zvoni u ušima narednih 5 godina (ne zbog igrača,nego zbog činjenice da su ljudi u savezu zaista nesposobni), ali opet zvonit će nama ali ne i onim nehljebarošima u savezu, oni će idalje raditi ono što najbolje znaju i umiju - biti mutavi.
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
Evo vidis termin na koji je savez pozvao igrace da dodju na onaj teferic klubovi nisu bili duzni da puste igrace,na tom terminu Salanovica nije bilo,Arslanagica i Tankovica..pinoglavi je napisao/la:Genijalac šta je to savez trebo još uradit?Mozambik je napisao/la:Tebi svakako ne trebaju.calcio je napisao/la:Koji ce nam q ti sto se neckaju. Radije jedan Kolasinac nego 10 takvih.
Zasto savez nakon toga nije otisao u Madrid i obavio razgovor s momkom za mene je to ruzno da momak dolazi kao A rep druge drzave i mi ga pitamo hej hoces igrat za nas
Da,sve ce nam reci utakmica protiv Rusije.Ako bude igrao to je to ,ako ne bude onda ipak nije odlucio.LukavacBHF je napisao/la:Ljudi,možda je sve ovo dio igre. Vjerujem da malom nije svejedno, samo bi čovjek bez karaktera mogao reći:"Idem ja, 'ajd zdravo" a ljudi mu pružili sve,i njemu i njegovoj porodici. Znate i sami kroz šta je sve prolazio i prolazi Sulejmanović sa Fincima, te njegova porodica...jbg nije svejedno to.
Nema igre,gotovo je..LukavacBHF je napisao/la:Ljudi,možda je sve ovo dio igre.
Opet kažem, ovo je samo moje mišljenje i može biti sa nisam u pravu. Ako se varam onda smo stvarno dobili šamarčinu da nam zvoni u ušima narednih 5 godina (ne zbog igrača,nego zbog činjenice da su ljudi u savezu zaista nesposobni)
-
LukavacBHF
- Kontakt:
Da li si se to opet dopisivao sa njim,pa imaš neke 100% tačne informacije?zgembo89 je napisao/la:Nema igre,gotovo je..LukavacBHF je napisao/la:Ljudi,možda je sve ovo dio igre.
Opet kažem, ovo je samo moje mišljenje i može biti sa nisam u pravu. Ako se varam onda smo stvarno dobili šamarčinu da nam zvoni u ušima narednih 5 godina (ne zbog igrača,nego zbog činjenice da su ljudi u savezu zaista nesposobni)
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
ma ne moze biti igra kad je snjima u Moskvi imaš intervju na jutub u kojem kaze kako se sve brzo desilo sa Liht. kako je došo do Atima te kako bi mu bilo drago da zaigra protiv Rusije..On je se izvino BH javnosti i navijačima kaze tako je za njega najbolje i to je toLukavacBHF je napisao/la:Da li si se to opet dopisivao sa njim,pa imaš neke 100% tačne informacije?zgembo89 je napisao/la:Nema igre,gotovo je..LukavacBHF je napisao/la:Ljudi,možda je sve ovo dio igre.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.