Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesu li se oćitovali multietnićari povodom izljeva bijesa , vjerski nastrojenog pojedinca multietnićara ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- svrakino1921
- Kontakt:
Lijep novac smo ćuknuli od prodaje juniora. 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mozda je kriza identiteta, prenijelo ga da navija za Zrinjski pa otišo na prodaju Sučića
Vidiš li kako se gospoda ponaša kada nešto treba pohvalit? Drago mi je da si izvuko to. Usporedi sad to s ovim opalaopala i reci mi da čovjek nije spreman za ludnice. Kad ti neko od rođenja usadi mržnju, i kroz čitav život samo učiš mrzit, dobiješ ovakvu pojavu poput opala. Dijete je znam, ali ako se na vrijeme ne krene liječit imat će velike problemeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 08:22tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 23:14![]()
![]()
![]()
Kako je lijepo biti navijač Zrinjskog iz Mostara.
Kakva muka s druge strane, kakvi nehumoristicni pokusaji da se prikrije muka. Gej, zidov, kapica, cep..kakve dosjetke
Svjedocimo vjerovatno najtezem periodu u kojem su se nasli navijaci vrapcickog velikana. Predvodi ih 16godisnji opala kojeg niko ne dozivljava 2 posto i koji je napisao 4 puta vise postova o Zrinjskom nego o svom voljenom velezu![]()
-
- Kontakt:
Nije kriza identiteta, 250 hiljada eura za juniora koji ima odigranih 7 min za prvi tim
Ovo sam postavio da pokazem kakva si ti gospodatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 22:05Mozda je kriza identiteta, prenijelo ga da navija za Zrinjski pa otišo na prodaju Sučića
Vidiš li kako se gospoda ponaša kada nešto treba pohvalit? Drago mi je da si izvuko to. Usporedi sad to s ovim opalaopala i reci mi da čovjek nije spreman za ludnice. Kad ti neko od rođenja usadi mržnju, i kroz čitav život samo učiš mrzit, dobiješ ovakvu pojavu poput opala. Dijete je znam, ali ako se na vrijeme ne krene liječit imat će velike problemeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 08:22tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 jan 2022, 23:14![]()
![]()
![]()
Kako je lijepo biti navijač Zrinjskog iz Mostara.
Kakva muka s druge strane, kakvi nehumoristicni pokusaji da se prikrije muka. Gej, zidov, kapica, cep..kakve dosjetke
Svjedocimo vjerovatno najtezem periodu u kojem su se nasli navijaci vrapcickog velikana. Predvodi ih 16godisnji opala kojeg niko ne dozivljava 2 posto i koji je napisao 4 puta vise postova o Zrinjskom nego o svom voljenom velezu![]()

Forza Velez
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
O krizi identita i prenosima najbolje znaju komšije, tj. mitomani i falsifikatori svega. Od večeras obilježavaju i sjećanje na holokaust.
Lakrdija bi bila upotpunjena da su obilježavanje izvršili u nekoj od brojnih ulica nazvanim po ustaškim zlotvorima.
Ali dođoše ljudi, mahnuše parama, pokupovaše sve i okrenuše ih na pravu stranu istorije
Pričajmo o krizama identiteta i prenosima
Lakrdija bi bila upotpunjena da su obilježavanje izvršili u nekoj od brojnih ulica nazvanim po ustaškim zlotvorima.
Ali dođoše ljudi, mahnuše parama, pokupovaše sve i okrenuše ih na pravu stranu istorije

Pričajmo o krizama identiteta i prenosima

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Antipolitika3
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jan 2022, 22:14Nije kriza identiteta, 250 hiljada eura za juniora koji ima odigranih 7 min za prvi tim

Zuka ce obozavat ovo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:

Dok drugi igraju sa fasistima sa Sirokog svako malo prijateljske,to su vasi veliki prijatelji kukasti kriz po tribinama nosili a veliki ste i prijatelji sa palestinskim narodom koji mrzi zidove,zna nas Khabiri sve to
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Prica se po gradu da vam sefica iz izraela zeli napravit Stamford Bridge, jel istina? Makete vec zavrseneAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 23:03
Dok drugi igraju sa fasistima sa Sirokog svako malo prijateljske,to su vasi veliki prijatelji kukasti kriz po tribinama nosili a veliki ste i prijatelji sa palestinskim narodom koji mrzi zidove,zna nas Khabiri sve to
-
- Kontakt:
Yebo Zuku, ko jaka licnostAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 22:59MostarskiSin je napisao/la: ↑27 jan 2022, 22:14Nije kriza identiteta, 250 hiljada eura za juniora koji ima odigranih 7 min za prvi tim![]()
![]()
![]()
Zuka ce obozavat ovo

- Antipolitika3
- Kontakt:
Cat4Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 23:06Prica se po gradu da vam sefica iz izraela zeli napravit Stamford Bridge, jel istina? Makete vec zavrseneAntipolitika3 je napisao/la: ↑27 jan 2022, 23:03
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sutra je pazarni dan, pa je ovoliko zatišje na ovoj temi
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Kajkutenjoyer, Olise, Zaboljesutra i 15 gostiju.