Generalno gledavsi i thiago i mailson su dva cirkusanta kojima je FB preci od treninga i igre.amazon je napisao/la:Tiago nije promasaj, o cemu vi ba?
jbt po 20 postova dnevno izbace....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Generalno gledavsi i thiago i mailson su dva cirkusanta kojima je FB preci od treninga i igre.amazon je napisao/la:Tiago nije promasaj, o cemu vi ba?
Jos onaj mini-Val sto je nabacio, kad stavi cickovo ulje izgleda ko strasilo za ptice.Euzebio je napisao/la:Generalno gledavsi i thiago i mailson su dva cirkusanta kojima je FB preci od treninga i igre.amazon je napisao/la:Tiago nije promasaj, o cemu vi ba?
Istina i je to, ali na stranu, dobar je igrac. Pogotovo sto se ne libi ici na dribling, ima tehnika, a najvaznije ima muda da krene.Euzebio je napisao/la:Generalno gledavsi i thiago i mailson su dva cirkusanta kojima je FB preci od treninga i igre.amazon je napisao/la:Tiago nije promasaj, o cemu vi ba?
Reci zelju? Mozda citaju pa ti ispuneRokoko87 je napisao/la:Tako je Aco, mada je takvih sve manje i manje.
Steva je ono krilo koje ne dribla puno, više voli vratiti loptu i sačekati nego se zaletiti pa izgubiti loptu.
Eh sad, treba nam jedno takvo kvalitetno lijevo krilo jer smo tu deficitarni, ali da bude eksplozivno.
Pozder je polivalentan igrac.Moze igrat na mjestu spica,poluspica a u njemackoj je znao jako dobro odigrati i klasicnu 10 kualeksandar_veliki je napisao/la:Antolovic je slobodan. Mada vam Vedran nije bio los. Golman je pola ekipe i ne kaze se djaba tako. Ne znam kakav je ovaj Pozder i sta mu je primarna opcija. Treba vam neko okomit, Tiago je bio takav dok Stevanovic nije.MocMahale444 je napisao/la:Jedino sto bi volio je da imamo nekog starijeg, iskusnog golmana koji ima dosta utakmica. Ostalo sve se moze nekako popuniti.
Samo da mu je lijeva noga primarna.MocMahale444 je napisao/la:Reci zelju? Mozda citaju pa ti ispuneRokoko87 je napisao/la:Tako je Aco, mada je takvih sve manje i manje.
Steva je ono krilo koje ne dribla puno, više voli vratiti loptu i sačekati nego se zaletiti pa izgubiti loptu.
Eh sad, treba nam jedno takvo kvalitetno lijevo krilo jer smo tu deficitarni, ali da bude eksplozivno.
Nikako, ocekujem da plane i stvarno se nadam da mu je ovo vrijeme bilo potrebno da se adaptira na nasu ligu.Rokoko87 je napisao/la:Samo da mu je lijeva noga primarna.MocMahale444 je napisao/la:Reci zelju? Mozda citaju pa ti ispuneRokoko87 je napisao/la:Tako je Aco, mada je takvih sve manje i manje.
A možda i Halvadžić nešto pokaže, ne smijemo ga zaboraviti.
Istina da su nepoznanica ali je i istina da se danas moze puno lakse moze doci do puno nekih podataka o igracu preko Wyscout-a.aleksandar_veliki je napisao/la:Ti igraci su nama nepoznanica. Dolazila su puno bolja imena i nisu opravdala ocekivanja. Moze biti veliko pojacanje, a moze i promasaj. Rijetki su igraci iz vana koji su dosli u PL i nisu je potcijenili. Na kraju su otisli kao popisani sto bi dobri Bosnjo rekao.Euzebio je napisao/la:Pozder je polivalentan igrac.Moze igrat na mjestu spica,poluspica a u njemackoj je znao jako dobro odigrati i klasicnu 10 kualeksandar_veliki je napisao/la: Antolovic je slobodan. Mada vam Vedran nije bio los. Golman je pola ekipe i ne kaze se djaba tako. Ne znam kakav je ovaj Pozder i sta mu je primarna opcija. Treba vam neko okomit, Tiago je bio takav dok Stevanovic nije.
Drugi timovi ce biti isto pod pritiskom, znam na sta mislis. Željo je golem i ako se ne pokaze mozda ga nece dugo cekati. Nadati se nego sta, moje neko misljenje. Grijesio ili ne niko me ubjediti nece da mali nije dobar igrac.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih da sam na vasem mjestu ocekivao mnogo od Halvadzica. Ne zato sto mislim da je los, nisam ga mnogo gledao da bih mogao suditi. Liga 12, vecinom zahtjevne utakmice, a vi pod pritiskom. Tesko za mladog igraca.
Aco,kloniraj se.I kod nas malo i forum k'o bombona.aleksandar_veliki je napisao/la:Pazi ovo. Ja ovdje dva sata i normalna se rasprava vodi. Cak ni Amazon nije pretjerao, a i vi ne tjerate vodu na svoj mlin. Problem je sto ja ne mogu 24 sata biti online. Zena, posao, kcerka...
Nije ovo do tebe.Vidis da ima jos dosta normalne raje koja voli uvijek neke stvari na normalan nacin prokomentarisati.Ovdje ljudi samo reaguju na divljanje jednog lika koji pise sa tri aktivna nicka i jos jednog kojeg ocigledno ne koristi par dana.aleksandar_veliki je napisao/la:Pazi ovo. Ja ovdje dva sata i normalna se rasprava vodi. Cak ni Amazon nije pretjerao, a i vi ne tjerate vodu na svoj mlin. Problem je sto ja ne mogu 24 sata biti online. Zena, posao, kcerka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.