Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobar je mali, navija od pretprosle sezone za Zelju.samoplavi je napisao/la:Dobar je fico. Dosao je tiho i od Admina kupio forum. Ovo nema nigdje![]()
![]()
Navratiću ja i na opšte da koju šarnemoHausMan je napisao/la:Prelud sificobahtic je napisao/la:
Ti si vjerovatno njegova domaćica, uhvatite za ručice i laganohttp://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8780
Ne postoji Zeljo od ove sezone ljepoto moja. Sta ima navijac na baterije od prosle godine.
Evo nasao sam te u bazi, ako ovo ti imas orginal, ja nikad necu rijec vise napisati.ficobahtic je napisao/la:Navratiću ja i na opšte da koju šarnemoHausMan je napisao/la:Prelud sificobahtic je napisao/la:
Ti si vjerovatno njegova domaćica, uhvatite za ručice i laganohttp://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8780
Ne postoji Zeljo od ove sezone ljepoto moja. Sta ima navijac na baterije od prosle godine.
![]()
Mosavipla pravila su takva na forumu nisam ih ja izmislio jbg, zato i jesu odvojene ove teme da ne bi navijači drugih klubova mogli pisati gluposti i uznemiravati prave navijače
Nemoj da te vidim ovdje vise!ficobahtic je napisao/la:Samo važeće članske dolaze u obzir
Hajd ti nadji na google godisnju karte Zelje prije 10 godina.ficobahtic je napisao/la:Samo važeće članske dolaze u obzir
Edit: Proguglaj još malo možda i nađeš još nešto
Još 20 minuta i očekujem da Aco ukloni trolove, spinere i lažne plave šljemove
Kad pokazes neku godisnju od prije 10,9,8,7,6,5 godina mozes se ovako ponasati, a do tada te ljubazno molim da odes s teme. Navijac na baterije.ficobahtic je napisao/la:Žao mi je niste dokazali da ste navijači Željezničara kojima je ova tema prvenstveno i namjenjena, zato vas najljubaznije prosim da se prebacite na temu opšte diskusije gdje je dozvoljeno pisati i navijačima drugih klubova!!!
Administracija, molim vas uklonite ovog domara i ostale spin majstore koji je tu samo po zadatku da šire neistine o FK Željezničar! Zaista mora to biti neka yebena bolest da se predstavljaš kao navijač drugog kluba!
Ne pravi se lud, cekam godisnju ili neku staru, staru kartu s utakmice Zelje, pa ces imati pravo da pises bilo sta. Do tada bih te fino zamolio da odes s teme i pustis samoplavi. Imas 5 minuta da uslikas nesto ili odlazi na opce diskusije.ficobahtic je napisao/la:Samoplavi, Domaćica prijavljeni
Edit: Zamolio bih i ostale navijače da se ne raspravljaju sa lažnim plavim šljemovima nego da svaki post odmah prijave administraciji
Zamolio bih lijepo sve one koji su se registrovali nakon datuma kada je većina raje prestala da piše da fino lijepo uslikaju i zakače sliku članske kartice FK Željezničar, sa papirićem preko na kojem piše nick pod kojim dotična osoba piše na ovom forumu! Svi nickovi nakon 10 februara 2016. Pretpostavljam da administracija foruma nema ništa protiv ovoga jer je i njima u cilju normalna priča na temi a na ovaj način ćemo da odvojimo sve one koji nisu navijači tima sa Grbavice i kojima je ovdje jedini cilj da spinuju raznim glupostima!!!
Rok za postavljanje fotografija ističe sutra u ponoć i nakon toga očekujem od administracije da zabrani pisanje na temi svima onima koji ne dokažu da su dio plave armije i za takve naredna tema za pisanje će biti opšte diskusije FKŽ!!!
LP do sutra u ponoć