FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 03 jun 2016, 23:29

Dobar je fico. Dosao je tiho i od Admina kupio forum. Ovo nema nigdje :tokralju: :tokralju: :tokralju:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 03 jun 2016, 23:31

samoplavi je napisao/la:Dobar je fico. Dosao je tiho i od Admina kupio forum. Ovo nema nigdje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Dobar je mali, navija od pretprosle sezone za Zelju.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 jun 2016, 23:33

HausMan je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:
Ti si vjerovatno njegova domaćica, uhvatite za ručice i lagano :arrow: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8780
Prelud si :urnebes: Ne postoji Zeljo od ove sezone ljepoto moja. Sta ima navijac na baterije od prosle godine. :lol:
Navratiću ja i na opšte da koju šarnemo :thumbup:

Mosavipla pravila su takva na forumu nisam ih ja izmislio jbg, zato i jesu odvojene ove teme da ne bi navijači drugih klubova mogli pisati gluposti i uznemiravati prave navijače ;)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 03 jun 2016, 23:35

HausMan je napisao/la:
Ti si vjerovatno njegova domaćica, uhvatite za ručice i lagano :arrow: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=8780
Prelud si :urnebes: Ne postoji Zeljo od ove sezone ljepoto moja. Sta ima navijac na baterije od prosle godine. :lol:
Navratiću ja i na opšte da koju šarnemo :thumbup:

Mosavipla pravila su takva na forumu nisam ih ja izmislio jbg, zato i jesu odvojene ove teme da ne bi navijači drugih klubova mogli pisati gluposti i uznemiravati prave navijače ;)
Evo nasao sam te u bazi, ako ovo ti imas orginal, ja nikad necu rijec vise napisati.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 04 jun 2016, 00:51, ukupno mijenjano 2 puta.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 jun 2016, 23:37

Samo važeće članske dolaze u obzir :salut:

Edit: Proguglaj još malo možda i nađeš još nešto :thumbup:

Još 20 minuta i očekujem da Aco ukloni trolove, spinere i lažne plave šljemove :!:
Zadnja izmjena: ficobahtic, dana/u 03 jun 2016, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 03 jun 2016, 23:38

ficobahtic je napisao/la:Samo važeće članske dolaze u obzir :salut:
Nemoj da te vidim ovdje vise!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 03 jun 2016, 23:43

ficobahtic je napisao/la:Samo važeće članske dolaze u obzir :salut:

Edit: Proguglaj još malo možda i nađeš još nešto :thumbup:

Još 20 minuta i očekujem da Aco ukloni trolove, spinere i lažne plave šljemove :!:
Hajd ti nadji na google godisnju karte Zelje prije 10 godina.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 04 jun 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 jun 2016, 23:44

Ne vidim u čemu je problem, što si zapjenio toliko? Postaviš ovu i nastaviš i dalje pisati na temi :thumbup:
slika
Samoplavi je već otišao, a domaćica ostala da opere sudove, haj neka :kafa:

Inače, Adnane dobro nam došao :thumbup:
Zadnja izmjena: ficobahtic, dana/u 03 jun 2016, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 03 jun 2016, 23:45

Reko sam ti da odes s teme, i ne pravis budalu od sebe. Bezveze da te brukam pred rajom. Prebaci se na opce diskusije.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 04 jun 2016, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 jun 2016, 00:01

Žao mi je niste dokazali da ste navijači Željezničara kojima je ova tema prvenstveno i namjenjena, zato vas najljubaznije prosim da se prebacite na temu opšte diskusije gdje je dozvoljeno pisati i navijačima drugih klubova!!!

Administracija, molim vas uklonite ovog domara i ostale spin majstore koji je tu samo po zadatku da šire neistine o FK Željezničar! Zaista mora to biti neka yebena bolest da se predstavljaš kao navijač drugog kluba!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 jun 2016, 00:04

ficobahtic je napisao/la:Žao mi je niste dokazali da ste navijači Željezničara kojima je ova tema prvenstveno i namjenjena, zato vas najljubaznije prosim da se prebacite na temu opšte diskusije gdje je dozvoljeno pisati i navijačima drugih klubova!!!

Administracija, molim vas uklonite ovog domara i ostale spin majstore koji je tu samo po zadatku da šire neistine o FK Željezničar! Zaista mora to biti neka yebena bolest da se predstavljaš kao navijač drugog kluba!
Kad pokazes neku godisnju od prije 10,9,8,7,6,5 godina mozes se ovako ponasati, a do tada te ljubazno molim da odes s teme. Navijac na baterije.

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 04 jun 2016, 00:06

ovdje niko nije normalan, nije normalan, nije normalan...

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 jun 2016, 00:09

Samoplavi, Domaćica prijavljeni :!:

Edit: Zamolio bih i ostale navijače da se ne raspravljaju sa lažnim plavim šljemovima nego da svaki post odmah prijave administraciji

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 jun 2016, 00:16

ficobahtic je napisao/la:Samoplavi, Domaćica prijavljeni :!:

Edit: Zamolio bih i ostale navijače da se ne raspravljaju sa lažnim plavim šljemovima nego da svaki post odmah prijave administraciji
Ne pravi se lud, cekam godisnju ili neku staru, staru kartu s utakmice Zelje, pa ces imati pravo da pises bilo sta. Do tada bih te fino zamolio da odes s teme i pustis samoplavi. Imas 5 minuta da uslikas nesto ili odlazi na opce diskusije.

slika

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 jun 2016, 00:22

Kad budes imao jednu ovako staru kartu, moci ces da trazis od drugih da ne pisu ovdje. Do tada razligu s teme. Kad se igrala ova utakmica ti si imao pola godine. Nijedan od vas strajkaca nema nista slicno a svi se dicite da ste veliki navijaci, i odredujete drugima sta ce pisati. Navijaci na baterije.

slika

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 jun 2016, 00:27

Zamolio bih lijepo sve one koji su se registrovali nakon datuma kada je većina raje prestala da piše da fino lijepo uslikaju i zakače sliku članske kartice FK Željezničar, sa papirićem preko na kojem piše nick pod kojim dotična osoba piše na ovom forumu! Svi nickovi nakon 10 februara 2016. Pretpostavljam da administracija foruma nema ništa protiv ovoga jer je i njima u cilju normalna priča na temi a na ovaj način ćemo da odvojimo sve one koji nisu navijači tima sa Grbavice i kojima je ovdje jedini cilj da spinuju raznim glupostima!!!

Rok za postavljanje fotografija ističe sutra u ponoć i nakon toga očekujem od administracije da zabrani pisanje na temi svima onima koji ne dokažu da su dio plave armije i za takve naredna tema za pisanje će biti opšte diskusije FKŽ!!!

LP do sutra u ponoć :bih:
:arrow: opšte diskusije

Ulaznice na tvoju žalost nisu nikakav dokaz, samo važeća članska karta FK Željezničar :!:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 jun 2016, 00:32

Ja kad sam isao na utakmice ti nisi znao gdje je grbavica, a ti si balo balavi dosao da odredujes ko ce gdje pisati. Reko sam ti da napustis temu odmah prebacis se na opce diskusije. A samoplavi ostaje, ja sam odredio tako. :urnebes: Pokazi da si isao na utakmice i onda imas pravo da zahtjevas nesto.balo ima jednu clansku i konta manga.veliki navijac Zelje.

slika

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 jun 2016, 00:37

Ovo što ti postavljaš meni djeluje kao da si navijač Rudara ili Čelika ali nisam siguran kojeg od njih, jer sigurno svako od tih navijača može uslikati ovakvu ulaznicu! Čekamo administraciju da te preusmjeri na odgovarajuću temu :arrow:

:kafa:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 04 jun 2016, 00:42

Ova uprava ima jos ovu polusezonu da vidimo sta ce uraditi s ovim instant trenerom, ako ne urade nista, a ne budemo medju prve tri ekipe, neka pakuju kofere s onim sibljem sto su odsjekli iza juga.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 jun 2016, 00:48

Post prijavljen!

Kome ti ba pišeš, nisi član FKŽ nisi dokazao svoju pripadnost plavoj armiji, nastavi navijati za Rudar i libo me taki za tvoje mišljenje!

Navijači ostalih klubova su vrlo rado viđeni gosti na našim opštim diskusijama, prostijim rječnikom razguli i tamo piskaraj :arrow:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, N3R3D, svemalim1 i 22 gosta.