FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uh, kako ste dosadni sa prijenosom. UTAKMICA između Želje i Sarajeva najvjerovatnije na Hayatu.
Nije još 100%.

1996
Danske - Kopenhagen
Bugarske - Litex
Češke - (Sparta, Banjik ili Jablonec)
Austrije - (Salburg, Austria ili Rapid)
Srbije - 99% Partizan
Izraela - (Maccabi Haifa ili Hapoel Tel Aviv)
Švedske - AIK Stockholm
Hrvatske - Dinamo ZG
Slovacke - Zilina
Norveske - Rosenborg
Poljske - (Wisla ili Lech)
Madjarske - (Debrecen ili Videoton)
Finske - HJK Helsinki
Bjelorusije - (Bate Borisov)
Vjerovatno ce ostala 3 nosioca biti prvaci neke od sljedecih zemalja
Irske - Bohemians Dublin
Litvanije - Ekranas Panavezjas
Kipra - Omonia Nicosia
Kazahstana - Aktobe
Azerbejdžana - ne zna se jos
Ma da je jos rano za ovoga al' brate **** treba imati dosta srece, pa izvuci prvaka Azerbejdzana,Kazhastana,Kipra,Litvanije,Irske i recimo Slovake i Fince, ostalo realno nemamo puno sansi, a aBd da Osim ostane za 2-3 godine bi imali strasan tim, a siguran sam da cemo se i sad pojacati ipak igramo LP, kad bi Zeba dosao uff strasan igrac i jos par igraca Osim to uklopi i udri.
Bugarske - Litex
Srbije - 99% Partizan
Švedske - AIK Stockholm
Hrvatske - Dinamo ZG
Slovacke - Zilina
Norveske - Rosenborg
Finske - HJK Helsinki
Irske - Bohemians Dublin
Kipra - Omonia Nicosia
Kazahstana - Aktobe
Ma da je jos rano za ovoga al' brate **** treba imati dosta srece, pa izvuci prvaka Azerbejdzana,Kazhastana,Kipra,Litvanije,Irske i recimo Slovake i Fince, ostalo realno nemamo puno sansi, a aBd da Osim ostane za 2-3 godine bi imali strasan tim, a siguran sam da cemo se i sad pojacati ipak igramo LP, kad bi Zeba dosao uff strasan igrac i jos par igraca Osim to uklopi i udri.
- Marseille84
- Kontakt:
Sa ovim boldiranim ne bi imali problemaFC BAYERN je napisao/la:Danske - Kopenhagen
Bugarske - Litex
Srbije - 99% Partizan
Švedske - AIK Stockholm
Hrvatske - Dinamo ZG
Slovacke - Zilina
Norveske - Rosenborg
Finske - HJK Helsinki
Irske - Bohemians Dublin
Kipra - Omonia Nicosia
Kazahstana - Aktobe

-
- Kontakt:
Licno moje misljenje je da ako bude Videoton prvak,rado bi ih vidio u Sarajevu i mislim sa par dobrih pojacanja da im se mozemo osvetiti i skinuti breme zvano Videoton
To sam i naveo ma da bi meni plasman u drugo kolo bilo dosta, jer ne treba zaboraviti da je Osim dosao prije godinu dana i da mnogi nisu vjerovali da cemo imati sanse za titulu i kup, mnogi su mislili da ce to biti tek sljedece godine al' vidi sta covjek uradi 

FC BAYERN je napisao/la:Danske - Kopenhagen
Bugarske - Litex
Srbije - 99% Partizan
Švedske - AIK Stockholm
Hrvatske - Dinamo ZG
Slovacke - Zilina
Norveske - Rosenborg
Finske - HJK Helsinki
Irske - Bohemians Dublin
Kipra - Omonia Nicosia
Kazahstana - Aktobe
Azerbejdžana - ne zna se jos![]()
Boldirane klubove prosli bi 100% s ovim trenutnim timom,dok je ovaj tim "ne zna se jos" među njima najpozeljniji

HSK Zrinjski Mostar
ja bi iskreno volio ceske ili poljske timove
, a mogu i slovaci...
blizu mi je sad sve iz olomouca...

blizu mi je sad sve iz olomouca...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Samo ovaj sto je pravio ovu listu upravo gledam Svedzane, Stockholm se nalazi na 15 mjestu tj. predzadnji su kako oni idu u LP, moguce je da ima jos greski al' neam vremena sad gledati.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ne igraju sezonu poput nas, razumiješ? Oni su prošle sezone bili prvaci, pa zato idu u CL, vidiš da su sad odigrali tek 11 kola.
Oni igraju sezonu poput Rusa zbog vremenskih (ne)prilika.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Od tih tu nabrojanih moze se sa dosta ekipa igrati nisu bauk a da se racuna da ako bi igrali LP sigurno bi se i pojacali jos treba napomenuti da Zeljo krece iz drugog pretkola, pa ima trece pa play off za LP, ja se nadam da mozemo proci ovo drugopretkola, ako ispadnemo u trecem idemo u play off za evropsku ligu gdje je sarajevo igralo prosle godine tako da se ja nadam da cemo odigrati 6 utakmica u evropi, sve ostalo bi bilo nevjerovatno ali za sezonu - dvije uz ovakav strucni stab mozda je ambiciozno ali ocekujem grupnu fazu evropske lige, jest da vzuci nestvarno za nase uslove u BIH ali ja se nadam 

Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Isto kao i FinciMonolog je napisao/la:Pa ne igraju sezonu poput nas, razumiješ? Oni su prošle sezone bili prvaci, pa zato idu u CL, vidiš da su sad odigrali tek 11 kola.![]()
-
- Kontakt:
imam argumente...vjerujem u ovu ekipu i ovaj strucni stab, kao navijac najveci adrenalin bi bio da putujemo tamo, za belaj me ne interesuje. Mislim da mozemo proci partizan i da im pokazemo da se i ovamo igra fudbal, i da imamo navijace koji im mogu parirat, i sam ti ne trebas tako pricat isto koda te strah nekih grobara koji ce doc. Bas zbog toga bi volio da oni dodju da pokazemo da imamo odlican klub i odlicne navijace!!!! ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!elninho_resTO je napisao/la:reci jedan dobar argument zasto partizan,prvo netreba nam belaja sa navijacima a bilo bi ih sigurno,drugo htjeli mi to priznat ili ne oni su za 2 nivoa bolja ekipa,kao zeljo za dvije godine ako ostane amar,mislim da nemamo sansi protiv njih a jos bi bilo i belaja pa bi imi i oni morali placat kazne-kome to treba,pored ovakvih ekipa kosto su ekranes,kurcevi,palveci ti probro partizan ti si lud,al eto mozda imas neke argumente???????umene zeljo je napisao/la:molim te boze partizan...!!!!!![]()
![]()
Zeba, kad se već spomenu, je u drugom timu Alanie Vladikavkaz. Šest stranaca može biti u konkurenciji, a on je višak.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Transfermarket ga procjenjuje 750 K€, sto je isto kao i BekricŽeljovac je napisao/la:Zeba, kad se već spomenu, je u drugom timu Alanie Vladikavkaz. Šest stranaca može biti u konkurenciji, a on je višak.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gdje bi sada mi bili da važi pravilo da igrac ne moze napustiti rodnu zemlju prije 28 godina, samo kad pomislim vratim se u realnost 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Barem da pravilo vrijedi do 24 godine , tad bi imali ligu koja bi davala svako malo jedan ili dva tima u evropskim natjecanjima!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Gdje bi sada mi bili da važi pravilo da igrac ne moze napustiti rodnu zemlju prije 28 godina, samo kad pomislim vratim se u realnost
HSK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Gdje bi Dzeko sad bio da vazi to praviloFk_zeljo_1921 je napisao/la:Gdje bi sada mi bili da važi pravilo da igrac ne moze napustiti rodnu zemlju prije 28 godina, samo kad pomislim vratim se u realnost

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
ewo OSIM gost na TVSA!
Trenutno korisnika/ca: Levin, rimljanin90 i 44 gosta.