Pa on je pravi lider ekipe kod njih, ima dosta iskustva, reputaciju i prihvaćen je unutar ekipe očigledno.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Što si se uhvatio ti Witsela, čovik je već treću sezonu u Dortmundu, lider je, iskusan i vazan igrač sve sto kapetan treba imati.
Spominjes Witsela a u Chelseau nedavno Thiago Silva DEBITIRA i nosi kapetansku traku alo!
Bruno Fernandes je nosio takoder za United traku jednom, prema tome na pogresnoj si adresi.
Ma ne znam, možda je problem što je meni za njemačke timove Bayern uvijek referentna vrijednost. Pa sve poredim s njima. Sjećam se 2008. kad je Van Bommel kao prvi nenijemac dobio šansu da bude kapiten Bayerna to su ozbiljne priče kružile o narušavanju Bayernovog identiteta. Pa kad se Bayern oslobodio tog pritiska poslije su često uz mnogo izostanaka kapitenske trake nosili neki stranci poput Riberya, ali ipak je to status legende kluba, ne znam Witsel mi nije taj nivo za kapitena.
Ne bih ja Dortmund poredio sa Čelzijem. Na stranu trolanje ipak je Dortmund i tradicija i sportski grad, nije recimo slučajno muzej Njemačke reprezentacije u Dortmundu. Dobro faliko je nekih legendi kluba i prvotimaca, a možda jednog dana i Witsel bude legenda, ali sad mi čudno izgleda sa kapitenskom trakom.agentzero7 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 00:16Što si se uhvatio ti Witsela, čovik je već treću sezonu u Dortmundu, lider je, iskusan i vazan igrač sve sto kapetan treba imati.
Spominjes Witsela a u Chelseau nedavno Thiago Silva DEBITIRA i nosi kapetansku traku alo!
Bruno Fernandes je nosio takoder za United traku jednom, prema tome na pogresnoj si adresi.
- kraljttbvb
- Kontakt:
- Iskusan
- Prgav
- Mudonja
- Vezni igrac, pa je za razliku od golmana uvijek jako blizu sudiji
- Tu je vec neko vrijeme, nije bas neki novajlija.
Meni je Witsel pravi Roy Keane

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
totalno je postalo nebitno ko je kapiten ekipe, a i nista gluplje nema nego kad golman nosi kapitensku....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Nije to bas tako glupo, golman ima daleko najbolji pregled citavog terena, ako je golman netko ko ce vikati, upućivati barem obranu na stanje na terenu itd itd, da ne govorim ako je lik karizmatican i ćunka kao Kahn, Buffon, Neuer onda zasto da ne bude golman kapetan.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne valja jer cesto bude daleko od situacije. Npr. kad se nesto desava pred suparnickim golom, on mora citav teren pretrcati da bi dosao do sudije i pokusao zastititi saigraca. Dok ovi igraci u polju su uvijek blizu sudijeagentzero7 je napisao/la: ↑05 nov 2020, 08:13
Nije to bas tako glupo, golman ima daleko najbolji pregled citavog terena, ako je golman netko ko ce vikati, upućivati barem obranu na stanje na terenu itd itd, da ne govorim ako je lik karizmatican i ćunka kao Kahn, Buffon, Neuer onda zasto da ne bude golman kapetan.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Nemoj me krivo shvatiti, apsolutno je i meni bolje kad je igrač kapetan a ne golman ali da je bas sad glupo toliko, meni i nije, sve ovisi o karakteru osobe.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dzaba, da im je kapiten i Kim Jong-un, oni ce skidati gace kad igraju protiv boljeg od sebe. Vole da ga primaju...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Konigsblau
- Kontakt:
Hoće za vrat sudiji..kraljttbvb je napisao/la: ↑05 nov 2020, 07:13- Iskusan
- Prgav
- Mudonja
- Vezni igrac, pa je za razliku od golmana uvijek jako blizu sudiji
- Tu je vec neko vrijeme, nije bas neki novajlija.
Meni je Witsel pravi Roy Keane![]()

Koje vrline kapitena ne mogu da vjerujem.
Wir leben dich Schalke 04!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odličan tjedan Bundesligaša. Ipak mislim da Gladbach neće proći, a RB vjerojatno mora dobiti Manču doma i Erdoganspor vani za prolazak.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Realniji scenarij je da ce Manchester izgubiti od RB i PSG i ispasti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Konigsblau
- Kontakt:
Gladbach ako ne dobije (a dobit će) Intera i ne zaslužuje prolazak..
Kad je Schalke to nabijao..

Kad je Schalke to nabijao..
Wir leben dich Schalke 04!
Ako se tko pita kako je Lewandowski ovo promašio...gledam utakmicu hehe 
Ali pazi ti kako se mirno dočekuje odluka je li regularan gol ili nije...u Italiji pak skaču oko suca ko majmunčine.

Ali pazi ti kako se mirno dočekuje odluka je li regularan gol ili nije...u Italiji pak skaču oko suca ko majmunčine.
Za sve koji nisu vidjeli.

Cist ofsajd sudeci po slici.
Lijepo vidjeti ovu ljudinu Reusa kako puni seljadiju.
Lijepo vidjeti ovu ljudinu Reusa kako puni seljadiju.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vidjeli smo.Šta reći.Ovo su tako mizerne stvari,ali eto.U Engleskoj je ove sezone već dosta takvih minimalnih bilo.Zaleđe je jbg.
Vino se Reus izvukao za gol
Vino se Reus izvukao za gol

Ko djecu ih izigrase kod faula jbt.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.