FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Grk1234
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Grk1234 » 16 feb 2016, 16:25

Po meni smo se poslije zeljeznicara i Zrinjskog najvise pojacali,sad hoce li sta dobro donijeti ovo gomilanje igraca vidjecemo,moje misljenje da gore od prosle polusezone ne moze.Realno i od one ekipe je izvucen maksimum,samo kad vidim ko nam je sve igrao....

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 16 feb 2016, 16:31

aleksandar_veliki je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Još jedna pobjeda. Aj Borac
Vi postajete ozbiljni :). Izgleda da ste sklopili dobru ekipu i siguran sam da vas svaki ljubitelj fudbala zeli u Ligi 12.
vidjecemo prvo kolo koliko je to ozbiljno .
danas pobijedili hrvatskog drugoligasa, u 2 najjace pripremne utakmice nismo zabiljezili pobjedu: poraz od horna 0-2 i nerijeseno sa koperom 2-2.

veliki je promet, za zaradu cemo da vidimo! tako bi se ukratko mogle rezimirati pripreme i prelazni rok.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 16 feb 2016, 17:20

aleksandar_veliki je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:Još jedna pobjeda. Aj Borac
Vi postajete ozbiljni :). Izgleda da ste sklopili dobru ekipu i siguran sam da vas svaki ljubitelj fudbala zeli u Ligi 12.
Ne postajemo već se vraćamo :D A to da smo ostvarili još jednu pobjedu, pa šta reći, odlicno, ali nista pripremne utakmice ne znače bar što se rezultata tiče, tu je bitnije da se vidi ko na kojim pozicijama bolje igra, da osjete živu igru, da ne budu samo u teretani i trcanje oko čunjeva.
Grk1234 je napisao/la:(...) moje misljenje da gore od prosle polusezone ne moze.Realno i od one ekipe je izvucen maksimum,samo kad vidim ko nam je sve igrao....
Sto jest', jest', imali nekih nasih omladinaca koji su dospjeli tu preko štele, ostali iz krupe, рizdića i područnih liga. Bilo je dobrih, tipa Ruzića i Tonija Jovića, ali ostalo za baciti. Čak bih bio zadovoljniji da su više tih prošlogodišnjih zamijenili, u našem slučaju bolje što više novih igrača jer garant će bolje igrati od onih kločeva, koliko god bili uigrani (a uigrani će biti, u to ne sumnjam ;) ).
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 17 feb 2016, 21:25

3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan Savic :D Fino, fino. AJ BORAC!
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 17 feb 2016, 21:43

PiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan Savic :D Fino, fino. AJ BORAC!
ako padnu Tuzlaci u prvom kolu - opet smo u igri :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2016, 21:48

delko je napisao/la:
PiromanBL je napisao/la:3:0 protiv BSK-a, sva tri gola dao Stefan Savic :D Fino, fino. AJ BORAC!
ako,ako :kafa:
potpisali ste Kisu...sasvim dobro pojacanje...izuzetno zahvalan igrac..brz i prodoran...ima i odlican sut
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 18 feb 2016, 06:15

delko je napisao/la:
A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija ;)
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 18 feb 2016, 12:48

Ludilo žrijeb. Tu smo negdje, lapo lapo. Aj Borac

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 19 feb 2016, 01:14

Ma mozemo proci, u kupu se svasta desava, tako da... A i imamo dosta jacu ekipu od jesenas, ne vjerujem, cak i da ne prodjemo, da cemo ubjedljivo gubiti. Aj BORAC!
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 feb 2016, 12:38

PiromanBL je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija ;)

Vi haman ne znate da nam je jedini poraz nanijelo Sarajevo i to uz pomoć sudije ;)

Vi ste dobili koliko 5-6 najmanje pojačanja uz Kisu,koliko ste se uigrali koliko ste spremni za momke iz Tuzle vidjećemo 27og :wave:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 19 feb 2016, 13:53

Gorki je napisao/la:

Vi haman ne znate da nam je jedini poraz nanijelo Sarajevo i to uz pomoć sudije ;)

Vi ste dobili koliko 5-6 najmanje pojačanja uz Kisu,koliko ste se uigrali koliko ste spremni za momke iz Tuzle vidjećemo 27og :wave:
Sto se tice sudija, Ahmetovic je bio metar u ofsajdu kod onog izjednacujuceg gola Borcu. Valjda nece opet navlaciti za vas.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 19 feb 2016, 19:10

Gorki je napisao/la:

mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 feb 2016, 19:22

BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 feb 2016, 19:34

BTX je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno
Ma sa pionirima ste nas pobjedili. ...hajde Ne zagadjuj ljudima temu.
Razumijem da par postova razmjene navijaci Borca i Slobode.ali sta ti pametujes tu.idi prosipaj javasluk na temi Zrinjskog.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 19 feb 2016, 19:36

Gorki je napisao/la:
BTX je napisao/la: mozda bi ti ovo neki i povjerovao da ste imali vise od 1 suta prema golu Sarajeva koje je igralo sa rezervama pa su poslije i akademci usli, borac je bio pokraden od slobode tada tako da ne znam o cemu ti pricas momak ali najlakse je eto kriviti semafor, sudije, crijepove, fasade i slicno

[youtube][/youtube]
mogu i ja ovo isto napraviti, 95% od ovoga nije tacno

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 19 feb 2016, 19:39

Agamemnon je napisao/la:
Gorki je napisao/la: A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija ;)

Ma sa pionirima ste nas pobjedili. ...hajde Ne zagadjuj ljudima temu.
Razumijem da par postova razmjene navijaci Borca i Slobode.ali sta ti pametujes tu.idi prosipaj javasluk na temi Zrinjskog.

ne zagadjuj ljudima temu a vazda prvi sve pocinjes, patis od malogradjanstva opasno a i licemjeran si uvijek. vazda kukas nakon sto ti sve pocnes, ne valja ti to

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 feb 2016, 19:41

BTX je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

[youtube][/youtube]
mogu i ja ovo isto napraviti, 95% od ovoga nije tacno
Ma ti nisi normalan.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 19 feb 2016, 19:46

PiromanBL je napisao/la:
delko je napisao/la:
A sto ne bi pali? Po meni sasvim moguca solucija ;)
solucija teoretski moguća al realno .....daleko od mogučnosti,dolazi vam budući prvak BiH,ekipa jaka,moćna teko da ako bod izvučete udarajte se nogom u zicugu..sportski pozzz svima u BL
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 19 feb 2016, 19:49

Opet oni po nasoj temi. Al aj, i ne smeta toliko, ali gledajte... Imate jaku ekipu (obracam se Fukarama), ali da bi nas dobili trebacete, bome,i da se porodite. Neka ti primjer bude nase gostovanje vama u 2. kolu, remi i to na kakav nacin. Da je bilo regularno, ostali biste vi bez i tog jednog boda
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 19 feb 2016, 19:51

@VelikiKemo remi bi mozda bio najrealniji, ali mnogo vise logike i sansi bi bilo za nasu pobjedu nego Slobodinu. Takodje, sportski pozdrav iz BL i sretno Tuzlacima u osvajanju titule.
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.