FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
sve sto kazete stoji, al hajmo realno sagledat stvari, da li mislite da je nekom roditelju do Slobode a sutra dijetu nema paraa za školu ili fax..dajte molim vas...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- nazrnusoli
- Kontakt:
Majke ti jel ti Vidovita Džemila tetka moždaseven je napisao/la:hoće li Sloboda uspjeti izboriti opstanak u 1. ligi FBIH

Naravno, zato sam i naveo primjer pasa lutalica. U ovom gradu postoje dosta veći problemi od Slobode. Zato je nerealno očekivati da se iz budžeta pokriju dugovi Slobode. Ja sam prvi protiv toga da se milioni koji mogu drastično poboljšati kvalitet života u Tuzli daju sumnjivim likovima koji su zaradili milione na Slobodi, a kojima je Sloboda navodno dužna.realancojk je napisao/la:sve sto kazete stoji, al hajmo realno sagledat stvari, da li mislite da je nekom roditelju do Slobode a sutra dijetu nema paraa za školu ili fax..dajte molim vas...
Ono što se može uraditi je da se naprave veliki protesti i da se traži da se iznesu svi podaci o poslovanju kluba u proteklom periodu pa da vidimo ko je kakve ugovore potpisivao, gdje su pare od transfera Husejinovića...
Ako interes javnosti bude veliki, morat će dizati tužbe protiv navedenih zbog nesavjesnog poslovanja.
Problem je što ovdje niko nikog ne poziva na odgovornost. Zašto su dugovi toliki? Ko ih je napravio?
Zašto bi ovako dizali tužbe kad narod baš briga. Šta god da se radi, nema reakcije javnosti.
Dok se ne promijeni svijest, narod neće imati da da pare djetetu za školu ili fakultet. Bila u pitanju Sloboda, psi lutalice, privatna ložišta ili nešto četvrto.
To svakako treba ali evo Muharemagic je rekao da ce prezentirati javnosti taj finansijski izvjestaj. Mi od protesta nemamo nista, opstina lovu nece dati ja sam jos uvijek za gore navedeni prijedlog, ziro racun broj humanitarni skupimo se od mjesne zajednice do mjesne zajednice od vrata do vrata pa ko koliko moze jer ljudi ako ne krenemo mi ko ce.
KAda se zavrsi akcija pisati ko je koliko dao u marku i poslati svim medijima spisak koliko je ko dao, pa bila ona marka marka. To je jedina nada, a kako probisvjet kaze i ove sto im je Sloboda dala sada poznate licnosti otici kucati i kod njih moliti neka daju koliko mogu, javnosti sve prezentirati to je jedini nacin.
Kako sam cuo "Amerikanac" vjerovatno novi predsjednik.
KAda se zavrsi akcija pisati ko je koliko dao u marku i poslati svim medijima spisak koliko je ko dao, pa bila ona marka marka. To je jedina nada, a kako probisvjet kaze i ove sto im je Sloboda dala sada poznate licnosti otici kucati i kod njih moliti neka daju koliko mogu, javnosti sve prezentirati to je jedini nacin.
Kako sam cuo "Amerikanac" vjerovatno novi predsjednik.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Navijači Marsonije, Legija, već duže vrijeme transparentima po Slavonskom Brodu jasno poručuju što misle o Draganu Mariću i njegovom vođenju nogometnog trećeligaša Marsonije. Njihova nastojanja da maknu Marića iz kluba ostvarila su se - na sjednici Izvršnog odbora brodskog trećeligaša prije nekoliko dana Marić je dao ostavku na mjesto predsjednika, a Marsonia je jučer postala prvi klub u Hrvatskoj čije su vođenje preuzeli - navijači. Marić je predao ključeve i pečat kluba njegovim novim vlasnicima, a prvo okupljanje brodskih nogometaša i novog klupskog vodstva bilo je u dvorani Vijuš, gdje je Legija ovacijama i pjesmom dočekala igrače.
- Primopredaja je obavljena u mirnom tonu, sada nam preostaje zasukati rukave i raditi. Račun kluba je blokiran, u velikom smo minusu, svjesni smo da je pred nama težak posao - poručio je vođa brodskih navijača i novi sportski direktor Marsonije Dalibor Jurišić

Samo da se nadovežem na priču , evo jedan primjer od jučer da se može...pozz.
- Primopredaja je obavljena u mirnom tonu, sada nam preostaje zasukati rukave i raditi. Račun kluba je blokiran, u velikom smo minusu, svjesni smo da je pred nama težak posao - poručio je vođa brodskih navijača i novi sportski direktor Marsonije Dalibor Jurišić

Samo da se nadovežem na priču , evo jedan primjer od jučer da se može...pozz.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Probisvjet
- Kontakt:
Roditelj sam. Roditelju ako je imalo normalan, itekako je bitna stavka sport. Sada ne bih ko koliko moze dati, neka da koliko ko moze. Djeca, omladina, pa i mi stari moramo imati dostupan sport. Sport ne mozemo mijenjati skolom, fakultetom, poslom... Sport nam je potreba, on je nezamjenjiv. Tako je svugdje u svijetu i ne moze se pravdati da za to nema para. Kako ima za duhan, alkohol, drogu, benzin, naftu... Par markica se uvijek moze izdvojiti.realancojk je napisao/la:sve sto kazete stoji, al hajmo realno sagledat stvari, da li mislite da je nekom roditelju do Slobode a sutra dijetu nema paraa za školu ili fax..dajte molim vas...
Treba otvoriti racun i vidjecete. Tel. poziv kao donaciju. Siguran sam.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
haj vi meni recite cime ste vi "navijaci" probali, pokusali ili bilo sta uraditi da se ova situacija promjeni barem malo ?
Realno dosta ste vi samo ovdje samo krivi, da si vi skupite vas 3.000 pa prvo pokusali na jedan normalan nacin nesto izvesti i traziti i zajthevati, ako te ne upali brate degenek nema druuge, batina je iz raja izasla, oni vide da im niko ne smeta rade sta hoce a to ste im vi dozvolili ...
Vidjeli ste nas protiv SIrokog Brijega, znaci utakmicu ne pobjedis jednu odmah u teren i demoliras sve i nikad se oo vise nece ponoviti doslo im je iz guzice u glavu skim imaju posla tako ste i vi davno trebali ...
Ako vi Slobodu ne spasite taj klub u roku godine dana nece vise postojati ..
Realno dosta ste vi samo ovdje samo krivi, da si vi skupite vas 3.000 pa prvo pokusali na jedan normalan nacin nesto izvesti i traziti i zajthevati, ako te ne upali brate degenek nema druuge, batina je iz raja izasla, oni vide da im niko ne smeta rade sta hoce a to ste im vi dozvolili ...
Vidjeli ste nas protiv SIrokog Brijega, znaci utakmicu ne pobjedis jednu odmah u teren i demoliras sve i nikad se oo vise nece ponoviti doslo im je iz guzice u glavu skim imaju posla tako ste i vi davno trebali ...
Ako vi Slobodu ne spasite taj klub u roku godine dana nece vise postojati ..
Probisvjete i svi ostali ko hoce, hocete da se danas nadjemo i da krenemo dogovarati kako sta ? Jer vremena nema za cekanje.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Evo moj prijedlog.
Odmah u petak kada se imenuje novi predsjednik neka mu vođe fukara predlože da se otvori izdvojeni transakcijski račun u sklopu škole fudbala na kojem bi bio potpisnik samo predsjednik. Na taj račun bi mi navijači uplaćivali novac koje bi predsjednik preusmjeravao za plate igračima.
A navijači neka se organizuju da račun bude javno objavljen da svako može uplatiti. Ja bih godišnje uplaćivao na taj račun 100 KM + ulaznice što redovno plaćam. Uz malo online marketinga možemo skupiti ogroman budžet za klub.
Odmah u petak kada se imenuje novi predsjednik neka mu vođe fukara predlože da se otvori izdvojeni transakcijski račun u sklopu škole fudbala na kojem bi bio potpisnik samo predsjednik. Na taj račun bi mi navijači uplaćivali novac koje bi predsjednik preusmjeravao za plate igračima.
A navijači neka se organizuju da račun bude javno objavljen da svako može uplatiti. Ja bih godišnje uplaćivao na taj račun 100 KM + ulaznice što redovno plaćam. Uz malo online marketinga možemo skupiti ogroman budžet za klub.
djulba je napisao/la:Evo moj prijedlog.
Slazemo se djulba s tobom imao sam isti prijedlog, samo sto si ti to lijepse modifikovao. Morao ostati i onaj telefon dodati skupljati sve na taj racun uplatiti .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Djaba organizujete kada znate da od toga nece biti nista,imate moju podrsku ali znamo svi kako izgleda situacija u gradu kada treba nesto odradit za Slobodu..
Otisao je Kovacevic da vidimo ko ce sad doci mozda Zahirovic ili Sabovici opet

Otisao je Kovacevic da vidimo ko ce sad doci mozda Zahirovic ili Sabovici opet

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma ja kazem treba da se krene sto prije.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je cim se imenuje predsjednik odmah organizovati pomoc. Sto se mene tice 100KM godisnje + karte za utakmice.djulba je napisao/la:Evo moj prijedlog.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemojte bit negativci,dobra je ovo ideja,treba pokusat pa sta bude jbg,ako i ovaj put ne uspije onda cemo svi dic ruke,al hvala boguu da se jos ima voljee.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Zašto ne bi bilo kao košarkaški klub, one karte 10 KM simbolično hvala pomogli ste klubu i tako to
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Niko nije pokazao barem do sad da bude novi predsjednik FK Sloboda !!
Sto li me ovo ne cudi,blizi se gasenje nazalost
Sto li me ovo ne cudi,blizi se gasenje nazalost

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Naime, prema riječima predsjednika Skupštine Mirsada Muharemagića Sloboda bi u ovoj sedmici mogla dobiti v.d. predsjednika ili neki Odbor za hitnost, pošto Kovačevićev Upravni odbor više ne postoji, jer su svi digli ruke od njega.
Glavni kanidat za to mjesto je dosadašnji član UO Azmir Husić u javnosti poznatiji kao Amerikanac koji je bio jedan od glavnih saradnika Mreseda Kovačevića.
31.01.2013. godine (četvrtak)
FK "Sloboda" Tuzla - FK "Budućnost" Banovići
02.02.2013. godine (subota)
FK "Sloboda" Tuzla - FK "Rudar" Ugljevik
Utakmice su na pomocnom.
Glavni kanidat za to mjesto je dosadašnji član UO Azmir Husić u javnosti poznatiji kao Amerikanac koji je bio jedan od glavnih saradnika Mreseda Kovačevića.
31.01.2013. godine (četvrtak)
FK "Sloboda" Tuzla - FK "Budućnost" Banovići
02.02.2013. godine (subota)
FK "Sloboda" Tuzla - FK "Rudar" Ugljevik
Utakmice su na pomocnom.
Ček jel to taj amerikanac koji je predsjednik S.Hana ili ima još neki
.

to je tajZodiac je napisao/la:Ček jel to taj amerikanac koji je predsjednik S.Hana ili ima još neki.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Kod nas u Srebreniku je bila ta akcija prije možda dva mjeseca..otvorio se račun na koji su navijači uplaćivali novac..Imena i iznos uplaćenog novca se prikazivao na fb grupi kluba..tako da bude javno i svima dostupno..Za mjesec dana se skupilo mizerni 400km..Vjerujem da bi kod vas bilo više novca,veći grad i sve to...al nevjerujem da bi se mogla skupit neka veća svota novca..djulba je napisao/la:Evo moj prijedlog.
OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.