AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Utego je Fonseka odbranu ono vala bas....a kreacija bas se vidi njegov rukopis tika take....eeee svasta ni jedne jedine akcije ko da ne treniraju....
Zadnja izmjena: memaga, dana/u 31 avg 2024, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
KAE Ibra Kardinali hoce da trosimo ja kazem ne hahahahahha. I onda nam dovede Emersona xd
I koliko god Pioli bio los u defanzivi prosle godine, nisu nas ovako samarali
Ma kakav excel i scouting, ovo je biznis kod njih, dogovori s agentima i tako to.
KAE Ibra Kardinali hoce da trosimo ja kazem ne hahahahahha. I onda nam dovede Emersona xd
I koliko god Pioli bio los u defanzivi prosle godine, nisu nas ovako samarali
Ma kakav excel i scouting, ovo je biznis kod njih, dogovori s agentima i tako to.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Otrese Dia Strahinju ko slinu 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I sad kao Theo i Rafa treba da ga vade, nek mu uceraju, sam je sebi skocio u stomak....
A nije da ih nisam kudio citavu godinu i vise od toga, valjda je sad jasnije ...
A nije da ih nisam kudio citavu godinu i vise od toga, valjda je sad jasnije ...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Prošle godine smo primili 50 golova, ove sezone ćemo primiti 80. Fonseca nek pakuje kofere odmah večeras poslije utakmice, ako želimo da ova sezona ne bude totalni debakl i fijasko.
- LegendKiller
- Kontakt:
Vraćaj Piolia izgidosmo 

- muha milanez
- Kontakt:
Rafaaaaaaa 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma ja samo ti njeg klupiraj, kakve neznalice Rafaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, oprosti im

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 31 avg 2024, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bravo Rafa majstore pokaži levatima kako se igra 
Kako kazu pojedini polako tek je krenula sezona, hahahahah 3 kolo mi u zaostatku 8 bodova....ma jasta polako, samo pozitiva....
Dobar Abraham, bez ijednog treninga fino se uklopi
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ljepota kad metilje ne gledas. Fonseca uber majstor,
Najveci problem je ono smece Gaizidis,tak otako je usao u klub, mi smo doslovno otisli u qurac krasni.
Kurate srece je i Gabbia, najbolji stoper koji iole ima mozga.
Najveci problem je ono smece Gaizidis,tak otako je usao u klub, mi smo doslovno otisli u qurac krasni.
Kurate srece je i Gabbia, najbolji stoper koji iole ima mozga.
Gazidis nije vec ja msm godinu il dvije u klubu, Furlani ga je zamijenio ja mislim
A uostalom i scudetto smo osvojili dok je Gazidis bio tu, tako da ne vidim razlog da se on proziva.
A uostalom i scudetto smo osvojili dok je Gazidis bio tu, tako da ne vidim razlog da se on proziva.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 31 avg 2024, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dugo vremena nisam gledao sporijeg i lošijeg beka u odbrani, bez ikakvog učešća u napadu od ovog Royala. Koji je ono komad suhe govedine.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- muha milanez
- Kontakt:
Jesu ga i doveli, brži sam ja od njega 

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- muha milanez
- Kontakt:
Yebo ga onaj ko ga dovede u Milan
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Odlican rezultat, izvukli smo bod...
Bod po bod, mic po mic. 2 od 9, lose da je i losije ne bi bilo nezasluzeno. Pauza im dolazi u najboljem trenutku, ako se ne dozovu na vrijeme, ode ovo sve u kur.ac, ni LP sljedece sezone onda nece igrati.
Svaka utakmica mi primamo po 2 gola, ko fol pojacali smo se? Onom degeneriku oteti laptop sto prije...
PS: dobar si ti bio celo, sa kakvim igracima si gurao
Svaka utakmica mi primamo po 2 gola, ko fol pojacali smo se? Onom degeneriku oteti laptop sto prije...
PS: dobar si ti bio celo, sa kakvim igracima si gurao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.