Mislim ja sam zadnji koji bi stao u odbranu Bayerna, ali nemoj molim te srat !CollegeGunner je napisao/la:Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Inace, ravnopravan duel, i jedni i drugi imali svoje sanse. Sreca presudila.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ne znam zbog cega dovodite Pizzara.
Covjek je na samom zalasku karijere i mislim da ne moze donijeti prevagu u Evropi protiv kvalitetnijih protivnika. Bayernu je potreban kvalitetan lijevi bek i centralni vezni igrac kvaliteta Schweinsteigera i onda ekipa ne bi imala slabu tacku.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- CollegeGunner
- Kontakt:
To nesto nije tacno? Nepravedan prvi gol presudio tekmu.HzBvB je napisao/la:Mislim ja sam zadnji koji bi stao u odbranu Bayerna, ali nemoj molim te srat !CollegeGunner je napisao/la:Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- anton 1983
- Kontakt:
Jer si moraš izabrati igrač koji valja, a da HOĆE sjediti na klupi. Ne treb ati igrač za prevagu nego da kao joker sedmica za dom bude dobar. znači ne smiješ na klupi imati ŠPEK igrača koji će ti raditi probleme zato kaj ne igra ili odigra sve skup 10 tekmi u sezoni. Znači kao neka zamjena za Gomeza Pizarro nije loš izbor.amerosm je napisao/la:Ne znam zbog cega dovodite Pizzara.![]()
Covjek je na samom zalasku karijere i mislim da ne moze donijeti prevagu u Evropi protiv kvalitetnijih protivnika. Bayernu je potreban kvalitetan lijevi bek i centralni vezni igrac kvaliteta Schweinsteigera i onda ekipa ne bi imala slabu tacku.
Gle i ja bih htio Lavezzia, ali dati 30 milja za igrača da ti sjedi na klupi i da još uz to bude nezadovoljan nema smisla.
za beka se slažem, ali za igrača pored Schweinia ne. Ak već idemo po nekaj veznoga onda to mora biti nešto tipa kaka, hazard Gotze i te kompanija...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Sto se tice napadaca Pizzaro bi se super uklopio ipak je odigrao nekoliko sjajnih sezona za nas...tako da bih bio poprilicno zadovoljan ukoliko on dodje tamam bi se onda i Petersen mogao poslati na posudbu negdje.
Eh sto se tice beka mislim da u proslosti nije bilo tako tanko sto se tice bekova,ja sad vidim 1 max 2 koji bi dosli u pitanje za nas.
E sad citam da smo zainteresovani za Hazzarda i Gaitana,pa valjda sta bude makar od jednog iako cisto sumnjam jer su poprilicno skupi!!!
Eh sto se tice beka mislim da u proslosti nije bilo tako tanko sto se tice bekova,ja sad vidim 1 max 2 koji bi dosli u pitanje za nas.
E sad citam da smo zainteresovani za Hazzarda i Gaitana,pa valjda sta bude makar od jednog iako cisto sumnjam jer su poprilicno skupi!!!
eto sad se mozes pusit sto je sreca presudila. nemoj uprazno srat,i da je ponisten taj go uvalili bi kad tad ga opet!!! stvarno ima pacijenata na forumu!CollegeGunner je napisao/la:Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Stern des Südens
- CollegeGunner
- Kontakt:
Pa sta mene briga kad ne navijam ni za jedne ni za druge. Samo kazem onako kako jeste. Moguce da biste dali go ali isto tako je moguce i da bi Marseille pogodio. I oni su imali nekih sansi, jelde?
U drugom poluvremenu su se morali otvoriti i omogucili Bayernu vise prostora. Znamo sta je dalje bilo.
Pa nije ovo Bundesliga da dajete 7 golova sa lakocom.
U drugom poluvremenu su se morali otvoriti i omogucili Bayernu vise prostora. Znamo sta je dalje bilo.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije ni Basel Bundesliga pa je primio 7 golova.CollegeGunner je napisao/la:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulele
i tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- roy_makaay
- Kontakt:
Realni navijaju za Real,mi navijamo za Bayern,a odbrana nam se strašno popravila kako Boateng i Badstuber igraju štopere a Lahm desno.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- bavaraccccc
- Kontakt:
Znas sta sam mislio reci sa realnoscu ,upravu si popravila se ali ocigledno nedovoljno jer kada ti ekipa poput marseilla, gladbacha i slicnih uz duzno postovanje naprave toliko prilika zamisli sta ce tek onda real da uradi!roy_makaay je napisao/la:Realni navijaju za Real,mi navijamo za Bayern,a odbrana nam se strašno popravila kako Boateng i Badstuber igraju štopere a Lahm desno.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- roy_makaay
- Kontakt:
Ne znam gdje si ti vidio tolike prilike ali sinoć je Marsej imao 3 prilike,jednu nakon prekida gdje svaka odbrana može kiksat i 2 greške Boatenga koje su ove sezone rijetkost.Odbrana je duplo sigurnija nego one sezone kad smo igrali finale s Demichelisom i Buytenom nazad.U utakmici protiv Reala nema favorita jer se nikad ne zna u tim utakmicama,tu dnevna forma il' što bi Švabe rekle "tagesform" odlučuje.bavaraccccc je napisao/la:Znas sta sam mislio reci sa realnoscu ,upravu si popravila se ali ocigledno nedovoljno jer kada ti ekipa poput marseilla, gladbacha i slicnih uz duzno postovanje naprave toliko prilika zamisli sta ce tek onda real da uradi!roy_makaay je napisao/la:Realni navijaju za Real,mi navijamo za Bayern,a odbrana nam se strašno popravila kako Boateng i Badstuber igraju štopere a Lahm desno.bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- anton 1983
- Kontakt:
pa gle oni su definitivno favoriti ako to misliš, no ako se stvari poklope, ko zna morti se skrumpamo i prođemo...bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Mislilš nije ovo EPLCollegeGunner je napisao/la:Pa sta mene briga kad ne navijam ni za jedne ni za druge. Samo kazem onako kako jeste. Moguce da biste dali go ali isto tako je moguce i da bi Marseille pogodio. I oni su imali nekih sansi, jelde?

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Eto neko realan...bavaraccccc je napisao/la:Ljudi moji budite realni,mislim i ja bih volio da Bayern prode Reala ali trenutno smo slabiji od njih,Real ima kompaktniju ekipu, u nas dosta "puse" imali smo dosta srece protiv Marseja pa da je Marsej pogodio prve 2 sanse ne bi bilo tako veselo u nasem taboru,ekipe protiv kojih igramo nam stvaraju jako dosta sansi i problema i to ekipe koje su u krizi i koje su daleko ispod Reala,nas napad svaka cast,njihova obrana sasvim solidna,njihov napad boli glava,nasa odbrana kukulelei tu bi moglo da prevagne tu je upravo ono 20 posto vise sanse za Real!
Bayern je imao i sreće pri postizanju golova jer je među stativama Marseillea stajao indisponirani Andrade, koji nije kvalitetno zamijenio Mandandu. Ipak, da ne bacam mrlju na pobjedu Bavaraca, očekujem da na AA neće biti problema, te da će i tu posao biti odrađen rutinski. Mogao bi Jupp čak i odmoriti neke igrače i dati im minutažu u Bundeski, mada, opet kažem, činjenica je da ni Francuzi nisu za podcijeniti.
Imal gdje sazetak utakmice da vidim sta je to bilo sinoc... Nisam bio u prilici da gledam. 

Ovo sam čekao i u ovom uživam.....
Joj kako je ovo dobro......Kažu Bayern je imao sreće...Pa to je što želim ćuti......Dusel se vratio....Bayern Dusel.....A s Duselom i kompaktnošću se osvajaju titule....
Znači imamo ovo, a kad dodamo još ono iz utakmica kada smo lepršavom igrom rasturali protivnike onda smo prejaki....
A vidim da nekima treba i osnovna pravila oko igranja rukom objasnit.....Znači kad je namjerno igranje, a kad nije.....
Znači treba da diskutujemo o fudbalu, a neki osnovna pravila ne znaju....Uff valja se sad nekima na bukvar vratit
I to onaj nogometni....

Znači imamo ovo, a kad dodamo još ono iz utakmica kada smo lepršavom igrom rasturali protivnike onda smo prejaki....

A vidim da nekima treba i osnovna pravila oko igranja rukom objasnit.....Znači kad je namjerno igranje, a kad nije.....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sinoć sam bio jedan od dvojice Bavaraca u Zetri.
Molim drugog da se javi ovdje

24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
jest sinoc onaj prvi gol bayern bio sretan, nema sta,golman marseja je levatski primio gol, ono se jednostavno moralo odbraniti. gomez je car, nadavao se golova frajer, a skoro svaki sto je dao ili je na tanjiru mu prilika pripremljena, ili odbijanac, ili mali ofsajd, ili ovako golmanova greska, al zato mi je nesto i simpatican, mislim da da je prekucao inzagija s onim svojim golovima gomezusama
nije bayern sinoc pokazao sta sve zna, nije sad ova pobjeda protiv marseja mozda neko ni mjerilo je taj marsej je u katastrofalnom nizu poraza vec mjesec dana i derao ih je svako, cak i nizeligasi u kupu, al nije ni lako sinoc bilo pobijediti jer liga prvaka je opet nesto drugo, al siguran sam da bayern nije odigrao ni blizu 100 posto mogucnosti, kad budete igrali protiv reala pokazat ce bayern puno vise sigurno
mante price da ja potcjenjujem reala, gledam dosta utakmica reala i vidim kako cesto zapadaju u neke krize u igri kad protivnik se dobro brani ili ih stisne. real je koliko sma ja primijetio nekako i u silaznoj putanji, nema one igre s pocetka sezone kad su zaista mljeli protivnike, ovako i sad ponekad demontiraju neke slabije ekipe, al u spanskoj ligi pokazuju slabosti, dva remija i dvije sto su pobijedili spasavale su ih ili sudije u zadnjim minutama, ili su imali srece jer su protivnici masali nevjerovatne prilike
opet vam kazem, ima bayern finu sansu da izbori to finale ne trba nista sad podviajti rep i bojati se reala
i opet kazem nesto sto bi vam jako moglo ici na ruku je situacija u spanskom prvenstvu, real je prokockao prakticno osvojenu titulu i sad se doveo u nezgodnu situaciju, imaju teske utakmice u naredna tri kola pa onda gostovanje u el classicu. taj el el classico ce se igrati bas izmedju dvije utakmice protiv bayerna.
taj datum el clasica sad lezi bayernu ko budali samar, situacija u prvenstvu ce biti vjerovatno takva da to real nece smjeti izgubiti, i onda ce biti vode u usima, mislim da nece se moci ni maximalno spremiti za bayerna niti cde biti cisti u glavama kad budu igrali s vama. pogledajte i vidite s kim bayern igra izmedju ta dva polufinala, ako je kod vas neka laka utakmica u bundesligi to ce vam biti velika prednost
real jeste jak niko to ne spori, al nikako toliko jak da izaziva strahopostovanje kao sto neki namecu tu tezu, a bit ce im vrlo gutavo kad dodje to polufinale, jer po rasporedu real u utorak ide u minhen bayernu, pa onda odma u subotu gostuje u el classicu, pa onda u srijedu ceka bayerna, dake tri paklene utakmice u 8 dana, to ce ih i kostati i bayern bi to lako mogo iskoristiti
nije bayern sinoc pokazao sta sve zna, nije sad ova pobjeda protiv marseja mozda neko ni mjerilo je taj marsej je u katastrofalnom nizu poraza vec mjesec dana i derao ih je svako, cak i nizeligasi u kupu, al nije ni lako sinoc bilo pobijediti jer liga prvaka je opet nesto drugo, al siguran sam da bayern nije odigrao ni blizu 100 posto mogucnosti, kad budete igrali protiv reala pokazat ce bayern puno vise sigurno
mante price da ja potcjenjujem reala, gledam dosta utakmica reala i vidim kako cesto zapadaju u neke krize u igri kad protivnik se dobro brani ili ih stisne. real je koliko sma ja primijetio nekako i u silaznoj putanji, nema one igre s pocetka sezone kad su zaista mljeli protivnike, ovako i sad ponekad demontiraju neke slabije ekipe, al u spanskoj ligi pokazuju slabosti, dva remija i dvije sto su pobijedili spasavale su ih ili sudije u zadnjim minutama, ili su imali srece jer su protivnici masali nevjerovatne prilike
opet vam kazem, ima bayern finu sansu da izbori to finale ne trba nista sad podviajti rep i bojati se reala
i opet kazem nesto sto bi vam jako moglo ici na ruku je situacija u spanskom prvenstvu, real je prokockao prakticno osvojenu titulu i sad se doveo u nezgodnu situaciju, imaju teske utakmice u naredna tri kola pa onda gostovanje u el classicu. taj el el classico ce se igrati bas izmedju dvije utakmice protiv bayerna.
taj datum el clasica sad lezi bayernu ko budali samar, situacija u prvenstvu ce biti vjerovatno takva da to real nece smjeti izgubiti, i onda ce biti vode u usima, mislim da nece se moci ni maximalno spremiti za bayerna niti cde biti cisti u glavama kad budu igrali s vama. pogledajte i vidite s kim bayern igra izmedju ta dva polufinala, ako je kod vas neka laka utakmica u bundesligi to ce vam biti velika prednost
real jeste jak niko to ne spori, al nikako toliko jak da izaziva strahopostovanje kao sto neki namecu tu tezu, a bit ce im vrlo gutavo kad dodje to polufinale, jer po rasporedu real u utorak ide u minhen bayernu, pa onda odma u subotu gostuje u el classicu, pa onda u srijedu ceka bayerna, dake tri paklene utakmice u 8 dana, to ce ih i kostati i bayern bi to lako mogo iskoristiti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Tu sam!!!gorstak je napisao/la:Sinoć sam bio jedan od dvojice Bavaraca u Zetri.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.