? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Zato samo vas pred kamerama razgulimo u BL. A ovim malim ide sadaka, neka ih, da im se neko ne povrijedi bezze.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Nisam cuo da se i iz tvog kluba zale, a igrali smo i sa vama u kupu, a niste pobjedili...? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Sram i stid da nas bude, bezobrazluk.bistrikboy je napisao/la:Jes' vidio kako smo namazani...? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Necemo smarati ostaleŽeljovac je napisao/la:Hajde da ne smaramo ostale, samo ću kratko reći da igrač koji propadne, isto k'o da je zaboravio igrati. A vjerovatno dosta i zaboravi. Mirso ne mora igrati i toliko je toga prošao u karijeri da je pravo čudo da nalazi motiv, a ne da je sretan što je u ovoj ekipi. Slažem se da bi Rovčanin sada treba da promijeni pristup, jer mu ovo očito šteti šansama da se vrati. A vraća se upravo zbog povrede, što nisi ni spomenuo. I nismo svi jednako subjektivni, a ni po istim pitanjima. Ja u Rovčaninu samo vidim ekstra potencijal i zato ga podržavam, dok ga vas nekoliko doslovno pokopavate bez pravog razloga. Nešto što ja čak ni Lazaru nisam radio, a imao sam sve razloge svijeta.
E **** ne moze i jare i pare sta bi bilo da su nas ugostili njima nebi dali koliko dajemo drugim ekipa oni bi sigurno bili zadovoljni i sa sicom, jer jebga taka je kriza dosla u nas fudbal? 2 - ? je napisao/la:" " $ ? $, ? вас " " "
Eto mi moramo pare davat osrednjim ekipama Rudara i Veleza da ih pobjedimo a "prejaki" Borac u najvaznijoj utakmici u historiji kluba nas ne moze dobit u sred Sehera. Haj ba skoncentrisi se!? 2 - ? je napisao/la:& " гостовања " се " $ $ " ? не ? на " " $ она $ $. % " " сте у тој ", & " " $ - $ " " па " $ " " ?
Mozda smo i vama platili da dvije utakmice protiv nas izgubite i da odigrate jednu nerijeseno ???? I cime je to placeno????Arapskim petro dolarima... Ah ti prokleti Arapi svugdje se umijesaju....Arapi, **** i Masoni... Jadni vi sa teorijom zavjere...? 2 - ? je napisao/la:" " $ ? $, ? вас " " "
**** titulu mogli smo stadion napravit za ove pare.19TM87 je napisao/la:po 100.000 dali za pobjedu u mostaru, prjedoru, sirokom, za nerjeseno u banja luci, sloboda trazila 150.000 mi davali 100.000 pa smo zato izgubili, sad pregovaramo sa sarajevom za 150.000 da nam pusti derby jer smo platili slaviji 50.000 da pusti sarajeva kako bi sarajevo nas moglo pustiti
popizdit ceeeharry_90 je napisao/la:Sretno u derbiju protiv sarajevajos kad bi ih uzeli,popizdili bi
Pridruzujem se cestitkama i zeljama.harry_90 je napisao/la:Sretno u derbiju protiv sarajevajos kad bi ih uzeli,popizdili bi
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, WeekendOffender i 40 gostiju.