AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2013, 19:43

Ljajic je cisti prosjek od igraca i niko me nece uvjeriti u suprotno. Cesto sam gledao Fiorentinu prosle sezone i jedino sto mi je upalo u oci je njegova sebicnost, koja bas i nije najpozeljnija osobina za poziciju koju bi on igrao ovdje. Solidan igrac, dobro bi pojacao Atletico koji se interesuje za njega, ali kalibra za Milan nije.

Za ISTE pare mozemo dovesti jednog Eriksena koji je bog otac za njega i koji je kao veznjak prijeko potreban ovoj ekipi, a za playmakera cemo imati Hondu koji je takodjer miljama ispred njega.
Cast njemu, ali ga ne vidim u ovoj ekipi. ;)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

adi25
Kontakt:

Post Postao/la adi25 » 23 avg 2013, 19:45

hahah malo je reci da si smjesan....Po tvojoj nekoj logici WC su u vecini ekipa Starog kontinenta pa oni igraju na visokom nivou...Neka ti vodilja bude Borusija D,do prije 2 godine sve zivi anonimusi,pa ponizise Real Madrid,neka ti vodilja bude ova Fiorentina o kojoj pricamo,pa sa "WC" igracima zamalo ligu prvaka da dohvati a sezona prije malo falilo Seria B....tako da sve nije u tim igracima WC kako ih ti nazivas,nigdje logike...ne znam svako ima svoje to neko razmisljanje,ali po meni razmisljas pamecu nekog 12.godisnjaka koji se lozi na ZVUCNA IMENA...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 avg 2013, 19:53

baltazar1 je napisao/la:
adi25 je napisao/la:pa BOG te vidio lik je zabio u protekloj sezoni 10 ak golova,i meni se cini isto toliko asist...koji ces dr dokaz,sta treba da uradi,da bi tebe sturcnjaka iz fotelje zadivio,mozda da osvoji nagradu france futbolla ili zlatnu kopacku
stručnjak smanji doživljaje i polahko...eto kupi ga ti i uživaj, za mene Ljajić nije nešto posebno što bi Milan trebao

jasno je da bi popravio naš prosjek ali mi ne želimo prosjek nego WC igrače ;)

Kokad smo mi puni WC transfera prethodnih sezona pa da nam je jedan Ljajic los.
Jah nebuloza ovih...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 avg 2013, 19:56

Zaboravljate da, ako već planiramo neka pojačanjo, neko onda mora otići. Dobro, Traore je riješen i ostavlja se prostor za jednog veznjaka. No, ukoliko želimo još nekog u sredini, te štopera, poznavajući Ćelu još dvojica idu pa-pa. Volio bih kada bi to bili Boateng/Nocerino i Zaccardo/Bonera/Antonini.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 avg 2013, 20:06

Dajte ljudi malo se uozbiljite, Ljajić je odličan fudbaler , već naviknut na Serie A . Eriksen je također odličan fudbaler ali on nema iskustva u Serie A , pa niko ne zna kako će se i da li će se adaptirati.

Što se mene tiče, bit' će mi drago ako dođe Ljajić a ništa manje drago ako dođe Eriksen. Kao što nemam ništa protiv dolazka Sakhoa ili Astoria.

Kao što neko gore reče , Traore je napravio mjesto za jednog veznog igrača a Zaccardo ili Antonini će ustupiti mjesto novom defanzivcu. Naravno , prije toga da ako Bog da naši momci uspješno završe priču oko plasmana u Ligu prvaka.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 avg 2013, 20:25

Ne znam sto uopste poredite Ljajica i Eriksena. Po meni su to dva razlicita tipa igraca i nisu jedan drugom alternativa. Ljajic je alternativa Niangu i ako mene pitate puno bolji i korisniji igrac pogotovo za 4-3-1-2 formaciju. Eventualni dolazak Ljajica bi znacio odlazak Nianga ili na pozajmicu ili pola njegovog ugovora za drugu polovicu ugovora Polia.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2013, 20:54

Pa i nije mi neki fazon davati 10 miliona za nekoga ko bi sjedio na klupi, pogotovo jer smo na napadackoj poziciji i vise nego popunjeni.
On bi jedino mogao igrati ofanzivnog veznog, ali tu je namjenjen Honda koji je par klasa bolji od njega tako da stvarno ne vidim razloga za njegov dolazak.

Antonini's agent: "If Antonini is interested in joining Torino? Yes. He wants to play 30 games per season, but it's not possible at Milan."
Eh evo ga, evo ga. :mrgreen: Rijesili smo se jednog veznjaka, sada ide i jedan iz odbrane sto znaci da mozemo ocekivati neka pojacanja. :P

edit : pffffff, prebrzo sam se izlanuo :oops:
Birsa's agent: "Birsa will not join Brescia. He will stay at Milan, and he's very excited to wear the Milan shirt."

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 21:59

Sky: -Eriksen će u srijedu pratiti utakmicu Milana i PSV-a na San Siru!

aaaaaaaaaaaaaaaa dai dai dai daiiiii
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 avg 2013, 22:23

To znači samo jedno , da je ćelo već "kaparisao" mladog maestra. Te da se čeka samo plasman Milana u LP-a , ako bude sve po planu ,a nadam se hoće već od Četvrtka bi mogli dobiti novog playmakera. Nakon pune 4 godine Kaka bi' trebao dobiti svog legitimnog nasljednika. :D
-Rui Costa-

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 avg 2013, 22:57

veceras dvije asistencije i gol....daj ga celo vise dovedi majku mu stara :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 avg 2013, 23:13

Eh kad se sastanu Balo, Honda i on, pa ti ne znas kojem bi dao da izvodi slobodni udarac. Slatke muke. :D

FORZA MILAN !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 avg 2013, 23:16

Zamislite predje lik u Juve :D
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 avg 2013, 23:18

ma koliko god se ovdje neki bunili Ljajic je igracina za ove nase degenerike. da dodje u Milan bio bi jedan od 3 najbolji igraca u Milanu, momak ima potencijala i previse, do sad je se dokazao, ja ne znam u sta vi gledate, eto nek vama igraju Nocerino, traore i slicni, oni su klasa. pun mi k...c vise i Eriksena.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 avg 2013, 23:20

Ne se'rite .. Ljajic-Honda-Eriksen-Sakho su sve igrači koji bi bili POJAČANJE za Milan !

Za Ljajića ko tvrdi da je loš igrač taj stvarno nema pojma o fudbalu. Pa veću je ulogu u prošloj sezoni imao on nego Jovetić. Može igrati i kao krilo i kao playmaker. Svakako igrač o kojem treba voditi računa, pritome je mlad i veoma jeftino može doći. Sjajan upgrade uodnosu na Robinha ..

Honda je malo bolji od Boatenga, sjajan je kreativac a njegovu ljevicu necu ni da spominjem 8-)

Eriksen, bio bi najbolji playmaker u Serie A za jednu sezonu no word. Jedan od 5 najtalentovanijih mladih igrača sigurno !

Sakho je malo poglup ali siguran sam da nije nista gori od Mexesa-Zapate. Visok je, jak i mi svi znamo da se VEĆINA igrača koji dođu u Milan preporode. Tako da zašto ne pokušati sa njim. Bio je kapiten mlade Francuske repke kao i PSG-a.

Mislim da nema mjesta svima trenutno u Milanu. Najviše bih volio kad bi nam sad stigli Eriksen i Sakho a Honda i Ljajic u januaru za džaba obojica.. 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 avg 2013, 00:59

:(

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 avg 2013, 01:02

Eriksena, Polia, Astoria a i Sakhu prije nego sto se PSG opario sam uvijek dovodio na FM u Milan. Tako da sam za njihove dolaske 100% :lol:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 24 avg 2013, 01:05

_forzamilan_ je napisao/la::(

[youtube][/youtube]
:lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 24 avg 2013, 01:16

rope11 je napisao/la: ali tu je namjenjen Honda koji je par klasa bolji od njega tako da stvarno ne vidim razloga za njegov dolazak.

Sad jos reci da se zajebavas pa da zaboravimo ovaj upis.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 avg 2013, 10:25

Ljaja je bolji od Honde , a Japanac od Boatenga.
Što se tiče Eriksena on je priča za sebe, naravno samo ne znamo koliko brzo će se on adaptirati na calcio , pod uslovom da uopšte dođe u Milan.

Edit: Večeras ovi naši trebaju biti oprezni , nikad nije lako igrati protiv Verone na njihovom terenu. Ovi koji su malo više upoznati sa historijom Milana sigurno znaju , da smo 1973 odnosno 1990 titulu prvaka izgubili upravo porazima od Verone u zadnjim utakmicama šampionata.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 avg 2013, 10:37

Nebi ja uporedjivao Ljaju ni sa Hondom, on moze odigrati kao trequartista al je njegova primarna pozicija drugi napadac ili krilni napadac, dok je Honda klasicni veznjak koji moze odigrati na vise pozicija u veznom redu, ali po potrebi i kao krilo. Cinjenica je da su obojica dobri igraci.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.