Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Smorište ljudi, smorište...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal neko podatak koji je najskuplji igrac koji propusta EURO? Mislim da Dzeko kotira jako lijepo na toj listi.
-
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Recimo da je Edin u pravu, no zasto Edin nakon Francuske nije rekao da nas je Spahina glupost kostala Evropskog prvenstva. Zasto se to niko ne upita?MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je u pravu.
Lulic amater je i krivac za dodatna 3 gola... Absolutno on i samo on. Evo da je Lulic bio nadigran, pogrijesio na terenu pa da smo primili gol. Ne .. nego je Lulic dobio crveni radi dugog jezika. I to je ono sto se nemoze oprostit.
Koja budala dobija crveni karton radi prigovora na ovako vaznoj utakmici????
Samo totalni amater koji nema nikakvog razloga da ikako bude u reprezentaciji.
Edin je bio 1000% u pravu i neka je to rekao.
Jednostavno.
Ono sto je Spahic uradio je greska u jeku borbe za loptu pred golom. Spahic je odbranbeni igrac i odbrani se desi i autogol i penal i zuti i crveni - to im je sastavni dio posla koji oni pokusaju smanjiti na minimum ali se desava. Lulic sa druge strane je dobio ne jedan, nego DVA zuta kartona SAMO JEZIKOM - ne igrom i ne jeku borbe za loptu nego u jeku rasprave sa sudijom (sto uopste nije njegov posao). I tu je ogromna razlika. Spahicev faul je prouzrokovao penal u jeku borbe za loptu - a Lulic je lajao sudiji i bio iskljucen - zato Dzeko nije kritikovao Spahica (bar ne javno) i zato jeste kritikovao Lulica javno (sto i treba).
PS... neko gore pitao pa zasto je Edin dobio zuti i zasto nije to isto kao Lulicev zuti - Nije isto. Edin ga jeste dobio ali nas to nije nista kostalo. Dobio ga je kad nije vise ni bitno i na kraju svega. Kad smo ostali sa 10 igraca i kad smo vec izgubili tekmu. Uz to dobio je zuti u posljednjoj utakmici baraza - nije ga dobio ranije i nije dobio drugi zuti i bio iskljucen - dok Lulic jeste. Tu je velika razlika izmedju sta je Lulic uradio i sta je Dzeko uradio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
PO transfermarku Vidic najskuplji , Dzeko drugi koliko sam ja pofatao...Donnie Darko je napisao/la:Imal neko podatak koji je najskuplji igrac koji propusta EURO? Mislim da Dzeko kotira jako lijepo na toj listi.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Pogledao sam opet utakmicu...
Edin Dzeko je igracina.
Kod 2-6, on se bori za loptu, pobjedi duel protiv 4 cigana, Pepeu kroz noge gurne loptu, nadje slobodnog igraca...koji mu je odmah vrati, izdribla opet Portugalca...
Sve kod 2-6...
Edin Dzeko ce na vrhuncu svoje karijere (za 3-4 godine) biti top 3 napadaca na svijetu...
Nikada u zivotu se nisam usudio da ovo kazem o ijednom igracu, ali mi trebamo biti ponosni sto je ovaj momak nas.
Edin Dzeko je igracina.
Kod 2-6, on se bori za loptu, pobjedi duel protiv 4 cigana, Pepeu kroz noge gurne loptu, nadje slobodnog igraca...koji mu je odmah vrati, izdribla opet Portugalca...
Sve kod 2-6...
Edin Dzeko ce na vrhuncu svoje karijere (za 3-4 godine) biti top 3 napadaca na svijetu...
Nikada u zivotu se nisam usudio da ovo kazem o ijednom igracu, ali mi trebamo biti ponosni sto je ovaj momak nas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Klasa,legenda.
Pepe i on ono mi je najjače bilo i ona provokacija s navijanjem ,tu se vidjelo kako se osjećao kako mu je puko film
Eh da imamo par Edina ,kapa dole,hvala mu za sve ,uvijek BIH-a nosi u srcu.
Ostali mnogo još trenbaju radit i učit da bi bila ovakva klasa!
Pepe i on ono mi je najjače bilo i ona provokacija s navijanjem ,tu se vidjelo kako se osjećao kako mu je puko film

Eh da imamo par Edina ,kapa dole,hvala mu za sve ,uvijek BIH-a nosi u srcu.
Ostali mnogo još trenbaju radit i učit da bi bila ovakva klasa!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Edo je legenda,borio se kao lav.Bojao sam se da će nakon potpisa za Man City,biti ufuraniji,sa manje zalaganja u reprezentaciji...ali prevario sam se.
Bez premca,najbolji naš igrač.Samo kada bi se drugi ugledali na njega,da se samo zalažu kao on i Papac,bilo bi puno bolje.
Bez premca,najbolji naš igrač.Samo kada bi se drugi ugledali na njega,da se samo zalažu kao on i Papac,bilo bi puno bolje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Pepe drhti ko kurbanMarseille84 je napisao/la:rogeRF je napisao/la:@Goalgetter, i ja sad to procita. Edin je sve objasnio, nema potrebe dalje.
P.S. Ima li neko link od slike kada Edin dize prst na Pepea? Vidio sam da ima na sax-u, ali mi smeta sto pise ono sarajevoxforum... Hvala

- Goalgetter
- Kontakt:
Preduhitrio si me. 
Ipak vrijedi ponoviti.
He's got the best goals-per-minute ratio in the Premier League.

Ipak vrijedi ponoviti.
Iako nije "zabio", trudio se u obije tekme. Dao sve od sebe. Dzeki kaoa do podaSamoZeljo je napisao/la:Preduhitrio si me.
Ipak vrijedi ponoviti.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pepe ga nije ni pogledao
decko haldno bas, a ok Dzeko je nas...sad je ovo fino za nas, a zamislite sta bi bilo za masu da C.Ronaldo mase prstom prema npr. Jahicu i da posle publici uho
mozda bi i mahao da je 6-2 bilo za nas, ovo je bio trenutak nemoci, Dzeko se borio, trcao, nosao po 2 na ledjima...dopizdilo mu
sredina nam je poderana razbijena u svim fazama offf i deff..jaci ljudi, bilo nas je 5 ali cinilo se koda nas je manje dok sematski njihova je bila sastavljena od 3 ali u q...bekovi su uvijek tu negdje bili kao i sam C.Ronaldo i Nani.

Samo da ostane ovakav, ne opusti se, po mogućnosti još malo napreduje.
Nema dalje.
Hvala ti Edine za svaki trenutak koji si nam podario!!!!!!
Nema dalje.
Hvala ti Edine za svaki trenutak koji si nam podario!!!!!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Sutra je prilika da Dzeko iskali sav bijes na golmanu Newcastla, a i trebalo bi mu to da se malo psihicki oporavi. Jedini se borio protiv cijelog Portugala, ali nista nije mogao sam da uradi. Jedina dobra lopta na cijeloj utakmici koja je isla u 16-erac Portugala Dzeko ju je uhvatio i pogodio precku.
DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Ma ja mislim da ce biti na klupiHarrison je napisao/la:Sutra je prilika da Dzeko iskali sav bijes na golmanu Newcastla, a i trebalo bi mu to da se malo psihicki oporavi. Jedini se borio protiv cijelog Portugala, ali nista nije mogao sam da uradi. Jedina dobra lopta na cijeloj utakmici koja je isla u 16-erac Portugala Dzeko ju je uhvatio i pogodio precku.

Dzeko pape te slomio pustajuci te da igras sam protiv kompletne odbrane Portugala.fala bogu nisi se povrjedio ali zato sto si se slomio boreci se sam neces igrat protiv Njukastla mozda nekih 15 minuta zavisi od rezultata.
ja bas mislim da ce igrat, da mu malo vrati samopouzdanje...pa makar usao sa klupeaziz je napisao/la:Ma ja mislim da ce biti na klupi
...
Profesor je napisao/la:Pepe drhti ko kurbanMarseille84 je napisao/la:rogeRF je napisao/la:@Goalgetter, i ja sad to procita. Edin je sve objasnio, nema potrebe dalje.
P.S. Ima li neko link od slike kada Edin dize prst na Pepea? Vidio sam da ima na sax-u, ali mi smeta sto pise ono sarajevoxforum... Hvala
Pepe samo ispoljava mentalnu nadmoc i takticku zrelost nad Edinom ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Da je neki pindjulic dosao,vidio bi onda Pepetovu nadmoc i zrelost.On i smije samo na malecke,ali kad mu se kolos pred ocima pojavio onda se smanjio,kao mali misic.Bar znamoo svi sta Pepe radi u Realu.kimbo je napisao/la:
Pepe samo ispoljava mentalnu nadmoc i takticku zrelost nad Edinom ...
Dzeko je najbolji na planeti!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
ti to ono objektivnoPasodzigera je napisao/la:Da je neki pindjulic dosao,vidio bi onda Pepetovu nadmoc i zrelost.On i smije samo na malecke,ali kad mu se kolos pred ocima pojavio onda se smanjio,kao mali misic.Bar znamoo svi sta Pepe radi u Realu.
Dzeko je najbolji na planeti!

...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kakarut i 29 gostiju.