Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la VanBasten » 17 nov 2011, 01:07

Smorište ljudi, smorište...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 nov 2011, 01:18

Imal neko podatak koji je najskuplji igrac koji propusta EURO? Mislim da Dzeko kotira jako lijepo na toj listi.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2011, 01:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Edin je u pravu.

Lulic amater je i krivac za dodatna 3 gola... Absolutno on i samo on. Evo da je Lulic bio nadigran, pogrijesio na terenu pa da smo primili gol. Ne .. nego je Lulic dobio crveni radi dugog jezika. I to je ono sto se nemoze oprostit.

Koja budala dobija crveni karton radi prigovora na ovako vaznoj utakmici????

Samo totalni amater koji nema nikakvog razloga da ikako bude u reprezentaciji.

Edin je bio 1000% u pravu i neka je to rekao.
Recimo da je Edin u pravu, no zasto Edin nakon Francuske nije rekao da nas je Spahina glupost kostala Evropskog prvenstva. Zasto se to niko ne upita?

Jednostavno.

Ono sto je Spahic uradio je greska u jeku borbe za loptu pred golom. Spahic je odbranbeni igrac i odbrani se desi i autogol i penal i zuti i crveni - to im je sastavni dio posla koji oni pokusaju smanjiti na minimum ali se desava. Lulic sa druge strane je dobio ne jedan, nego DVA zuta kartona SAMO JEZIKOM - ne igrom i ne jeku borbe za loptu nego u jeku rasprave sa sudijom (sto uopste nije njegov posao). I tu je ogromna razlika. Spahicev faul je prouzrokovao penal u jeku borbe za loptu - a Lulic je lajao sudiji i bio iskljucen - zato Dzeko nije kritikovao Spahica (bar ne javno) i zato jeste kritikovao Lulica javno (sto i treba).

PS... neko gore pitao pa zasto je Edin dobio zuti i zasto nije to isto kao Lulicev zuti - Nije isto. Edin ga jeste dobio ali nas to nije nista kostalo. Dobio ga je kad nije vise ni bitno i na kraju svega. Kad smo ostali sa 10 igraca i kad smo vec izgubili tekmu. Uz to dobio je zuti u posljednjoj utakmici baraza - nije ga dobio ranije i nije dobio drugi zuti i bio iskljucen - dok Lulic jeste. Tu je velika razlika izmedju sta je Lulic uradio i sta je Dzeko uradio.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 17 nov 2011, 01:32

Donnie Darko je napisao/la:Imal neko podatak koji je najskuplji igrac koji propusta EURO? Mislim da Dzeko kotira jako lijepo na toj listi.
PO transfermarku Vidic najskuplji , Dzeko drugi koliko sam ja pofatao...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 nov 2011, 05:15

Pogledao sam opet utakmicu...

Edin Dzeko je igracina.

Kod 2-6, on se bori za loptu, pobjedi duel protiv 4 cigana, Pepeu kroz noge gurne loptu, nadje slobodnog igraca...koji mu je odmah vrati, izdribla opet Portugalca...

Sve kod 2-6...

Edin Dzeko ce na vrhuncu svoje karijere (za 3-4 godine) biti top 3 napadaca na svijetu...

Nikada u zivotu se nisam usudio da ovo kazem o ijednom igracu, ali mi trebamo biti ponosni sto je ovaj momak nas.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 17 nov 2011, 07:59

Klasa,legenda.
Pepe i on ono mi je najjače bilo i ona provokacija s navijanjem ,tu se vidjelo kako se osjećao kako mu je puko film ;)

Eh da imamo par Edina ,kapa dole,hvala mu za sve ,uvijek BIH-a nosi u srcu.

Ostali mnogo još trenbaju radit i učit da bi bila ovakva klasa!
Fi hajati.
GO Bosno.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 nov 2011, 09:17

Edo je legenda,borio se kao lav.Bojao sam se da će nakon potpisa za Man City,biti ufuraniji,sa manje zalaganja u reprezentaciji...ali prevario sam se.
Bez premca,najbolji naš igrač.Samo kada bi se drugi ugledali na njega,da se samo zalažu kao on i Papac,bilo bi puno bolje.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 17 nov 2011, 13:09

Marseille84 je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:@Goalgetter, i ja sad to procita. Edin je sve objasnio, nema potrebe dalje.
P.S. Ima li neko link od slike kada Edin dize prst na Pepea? Vidio sam da ima na sax-u, ali mi smeta sto pise ono sarajevoxforum... Hvala ;)
slika
Pepe drhti ko kurban :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 nov 2011, 16:48

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 nov 2011, 17:08

Preduhitrio si me. :)
Ipak vrijedi ponoviti.
He's got the best goals-per-minute ratio in the Premier League.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 17 nov 2011, 20:44

SamoZeljo je napisao/la:Preduhitrio si me. :)
Ipak vrijedi ponoviti.
He's got the best goals-per-minute ratio in the Premier League.
Iako nije "zabio", trudio se u obije tekme. Dao sve od sebe. Dzeki kaoa do poda :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 18 nov 2011, 00:31

Pepe ga nije ni pogledao :mrgreen: decko haldno bas, a ok Dzeko je nas...sad je ovo fino za nas, a zamislite sta bi bilo za masu da C.Ronaldo mase prstom prema npr. Jahicu i da posle publici uho :lol: :lol: :lol: mozda bi i mahao da je 6-2 bilo za nas, ovo je bio trenutak nemoci, Dzeko se borio, trcao, nosao po 2 na ledjima...dopizdilo mu :mrgreen: sredina nam je poderana razbijena u svim fazama offf i deff..jaci ljudi, bilo nas je 5 ali cinilo se koda nas je manje dok sematski njihova je bila sastavljena od 3 ali u q...bekovi su uvijek tu negdje bili kao i sam C.Ronaldo i Nani.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 18 nov 2011, 11:55

Samo da ostane ovakav, ne opusti se, po mogućnosti još malo napreduje.
Nema dalje.
Hvala ti Edine za svaki trenutak koji si nam podario!!!!!!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 18 nov 2011, 12:08

Sutra je prilika da Dzeko iskali sav bijes na golmanu Newcastla, a i trebalo bi mu to da se malo psihicki oporavi. Jedini se borio protiv cijelog Portugala, ali nista nije mogao sam da uradi. Jedina dobra lopta na cijeloj utakmici koja je isla u 16-erac Portugala Dzeko ju je uhvatio i pogodio precku.

DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 18 nov 2011, 13:00

Harrison je napisao/la:Sutra je prilika da Dzeko iskali sav bijes na golmanu Newcastla, a i trebalo bi mu to da se malo psihicki oporavi. Jedini se borio protiv cijelog Portugala, ali nista nije mogao sam da uradi. Jedina dobra lopta na cijeloj utakmici koja je isla u 16-erac Portugala Dzeko ju je uhvatio i pogodio precku.

DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Ma ja mislim da ce biti na klupi :(

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 nov 2011, 13:36

Dzeko pape te slomio pustajuci te da igras sam protiv kompletne odbrane Portugala.fala bogu nisi se povrjedio ali zato sto si se slomio boreci se sam neces igrat protiv Njukastla mozda nekih 15 minuta zavisi od rezultata.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 18 nov 2011, 13:39

aziz je napisao/la:Ma ja mislim da ce biti na klupi :(
ja bas mislim da ce igrat, da mu malo vrati samopouzdanje...pa makar usao sa klupe
...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 nov 2011, 15:37

Profesor je napisao/la:
Marseille84 je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:@Goalgetter, i ja sad to procita. Edin je sve objasnio, nema potrebe dalje.
P.S. Ima li neko link od slike kada Edin dize prst na Pepea? Vidio sam da ima na sax-u, ali mi smeta sto pise ono sarajevoxforum... Hvala ;)
slika
Pepe drhti ko kurban :mrgreen:

Pepe samo ispoljava mentalnu nadmoc i takticku zrelost nad Edinom ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 nov 2011, 15:49

kimbo je napisao/la:

Pepe samo ispoljava mentalnu nadmoc i takticku zrelost nad Edinom ...
Da je neki pindjulic dosao,vidio bi onda Pepetovu nadmoc i zrelost.On i smije samo na malecke,ali kad mu se kolos pred ocima pojavio onda se smanjio,kao mali misic.Bar znamoo svi sta Pepe radi u Realu.

Dzeko je najbolji na planeti!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 18 nov 2011, 15:52

Pasodzigera je napisao/la:Da je neki pindjulic dosao,vidio bi onda Pepetovu nadmoc i zrelost.On i smije samo na malecke,ali kad mu se kolos pred ocima pojavio onda se smanjio,kao mali misic.Bar znamoo svi sta Pepe radi u Realu.

Dzeko je najbolji na planeti!
ti to ono objektivno :D
...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kakarut i 29 gostiju.