Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
hvala bogu onaj ovan je otisao
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Cara ,konchesky i kuyt su isprdili svoje.. Ne znam stopera koji vise panici od Carre i losiji u skoku i sporije trci, Ne poznajem lijevog beka koji je robotizovan kao konchesky i cijelu tekmu igra kako treba i od jednom na djecije fore ga prodje lopta i primimo gol. Siguran sam da King Kenny ima bolju ball control sa svojim pe**som nego kajt sa obje noge. Ne mozemo sa njima u evropu vjerujte mi staro je to gvozde nekad je bilo dobro al sad je samo hrdjavo i smeta.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- Liverpool8
- Kontakt:
..................Reina................
Johnson...Agger...Skrtel....Fabio
Meireles Gerrard
Babel........Joe............Jova
Torres
ili
Reina
Glen Agger Skrtel Fabio
Lucas Meireles
Babel Stevie Jova
Torres
To bih ja volio vidjet.
Johnson...Agger...Skrtel....Fabio
Meireles Gerrard
Babel........Joe............Jova
Torres
ili
Reina
Glen Agger Skrtel Fabio
Lucas Meireles
Babel Stevie Jova
Torres
To bih ja volio vidjet.
Gareth Bale pod hitno mora na DNK, jer po frizuri i ušima nevjerovatno sliči Kingu 
Neka Kennyija do kraja života. Usput, za one koji ne znaju ima procenat pobjeda 61 %
Kenny se trenutno vraća iz Dubaija, gdje ga je Henry poslao na odmor. Koje li slučajnosti, u isto vrijeme ga je poslao u Dubai kada je i Carrol otišao na odmor u Dubai. Bili su u istom hotelu
Nešta se tu opasno i lijepo muti
Ja mislim da će sada Wilson da igra mnogo češće, a da će Skrtel na klupu

Neka Kennyija do kraja života. Usput, za one koji ne znaju ima procenat pobjeda 61 %

Kenny se trenutno vraća iz Dubaija, gdje ga je Henry poslao na odmor. Koje li slučajnosti, u isto vrijeme ga je poslao u Dubai kada je i Carrol otišao na odmor u Dubai. Bili su u istom hotelu

Nešta se tu opasno i lijepo muti

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Bice zanimljivo vidjeti kako ce Kenny postaviti formaciju.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne, nego cemo igrati kao za vrijeme Beniteza.
................Reina.............
Glen..Carra.Skrtel..Konchesky
........Lucas..Meireles.........
Kuyt.........................Cole
.................Gerrard.........
..........Torres..................
4-4-2.

Ali mislim da ce biti tako

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Ne mislim. Wilson je iz Rangersa, a King iz CelticaRizah je napisao/la:Gareth Bale pod hitno mora na DNK, jer po frizuri i ušima nevjerovatno sliči Kingu
Neka Kennyija do kraja života. Usput, za one koji ne znaju ima procenat pobjeda 61 %![]()
Kenny se trenutno vraća iz Dubaija, gdje ga je Henry poslao na odmor. Koje li slučajnosti, u isto vrijeme ga je poslao u Dubai kada je i Carrol otišao na odmor u Dubai. Bili su u istom hotelu![]()
Nešta se tu opasno i lijepo muti![]()

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Konchesky je van terena najmanje 10 dana zbog stomačnih problema, Skrtel isto 10 dana zbog problema sa stopalom, a upitan je i Meireles. Tako da ta trojica 100% neće igrati sutra.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
ma govorili ste to i ljetos i dosao je covjek koji se 30 godina bavi trenerskim poslom i sta smo dobili ? najgori liverpool ikad.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Kako sam se ja informisao putem interneta Daglish preferira 4-4-2 formaciju sa ofanzivnim krilima. Brine me to sto se Kenny nije dugo bavio menagmentom al siguran sam da je kuci igrao Footbal menagera i da je ostao u fazonu![]()
dalglish zna znanje, njegova pojava ne ostavlja nikog ravnodusnim i igraci moraju da ginu na terenu za legendu kluba.
a jedna jako bitna stvar je da u ovom trenutku vjerovatno nema bolje osobe da preuzme klub jer king je tu sve vrijeme jako je dobro upoznat sa situacijom i imace za razliku od roy dobar odnos sa fanovima. ja mislim da je glavni razlog sto je roy otisao vec sad a ne na kraju sezone onaj sukob sa navijacima. jedino bi mozda jos solidan izbor za ovo prelazno rjesenje bio Sammy Lee al realno on osim toga sto je duze vremena covjek od povjerenja u klubu i nema nista sto king moze ponuditi. posljednju titulu nam je upravo donio dalglish mozda u nekoj od narednih sezona upravo sa njim na celu opet dođemo do neke titule.....
You are someone else I am still right here
Za sve oni koji neznaju u srijedu 12.siječnja(januara)
igramo zaostalu utakmicu protiv Blackpoola 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma treba prodati vecinu igraca i dovesti neka realna. Bridge, Mahmadou Diarra i Elmander bi nam
za sada odlicno dosli. Sigurno je da su bolji od Koncheskya, Poulsena i Ngoga.
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
yah 12tog,16tog Everton i 22gog wolwsi. Nije tezak raspored da se King dokaze, ja od njega ne ocekujem nista posebno al ocekujem da ce bude makar bolji od roya.
Nova godina, novi menager, novi vlasnici, abd novi igraci, novi LFC gledamo od Februara ove godine, daj nam boze srece malo u zivotu pa da krene na bolje YNWA
Nova godina, novi menager, novi vlasnici, abd novi igraci, novi LFC gledamo od Februara ove godine, daj nam boze srece malo u zivotu pa da krene na bolje YNWA
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
bridge bi bio ok bolji je od Konchesky-a, ja bi radije vidio Lassa Diarru nego Moa jer je mlađi ovaj prvi mi i nije nesto bolji od naseg bijednog danca. a elmander mi nekako nije za nas dosta mi je tih prosjecnih igraca, drag je meni elmander i zna napraviti strasne majstorske poteze al ne bi mu to kod nas bas prolazilo. ja bi njega volio vidjeti kod nas al kao back up kad bi mi imali vec 2 dobra napadaca. nazalost trenutno nemamo ni jednog, imamo ngoga koji zna ponekad odigrati solidno i torresa koji je odigrao samo jednu utakmicu ove sezone ostale je samo bio tu...OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma treba prodati vecinu igraca i dovesti neka realna. Bridge, Mahmadou Diarra i Elmander bi nam
You are someone else I am still right here
- King Kenny
- Kontakt:
Tu je Kenny tu je...
Nista onda idemo u nedelju na Old Trafford da se nadigravamo...a na klupi zna se ko ce da sjedi...onaj ko je to i zasluzio.............................................

Nista onda idemo u nedelju na Old Trafford da se nadigravamo...a na klupi zna se ko ce da sjedi...onaj ko je to i zasluzio.............................................

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- majestic24
- Kontakt:
[quote="Torres Da Killa.!."]yah 12tog,16tog Everton i 22gog wolwsi. Nije tezak raspored da se King dokaze, ja od njega ne ocekujem nista posebno al ocekujem da ce bude makar bolji od roya.[quote="Torres Da Killa.!."]
[/b]
E hoce mu se biti tesko dokazati,amin jarabi.
Spoji dvije pobjede u gostima i eto ,dokazao se
[/b]
E hoce mu se biti tesko dokazati,amin jarabi.
Spoji dvije pobjede u gostima i eto ,dokazao se
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
"Dalglish told me that we're the ones who make people's dreams come true. The fans cant play, so they live their dreams through us" - TorresOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad ce King da Torresu objasni neke stvari.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Napokon da je novi boss pokazao da je boss.
Ode Roy, a vjerujem u Kennyja, iako mu treba dati vremena i para.
Mislim da je ovo spas ove sezone, i stvar koja je bitnija i od novih vlasnika...
Ode Roy, a vjerujem u Kennyja, iako mu treba dati vremena i para.
Mislim da je ovo spas ove sezone, i stvar koja je bitnija i od novih vlasnika...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
eh obasja jasta radi i treba tako pa recite nije efendija nista uradio ja upucujem dove od one utakmice i vidis isplatilo se
hvala Bogu nek je Roy otisao pa makar Gerrard morao postavljati taktiku protiv man utd...al za to nema potrebe jer je tu King i et ne zamjerite nekako sam pun emocija uzbudjenja pa ne znam ni sta pisem

LFC...
LucasLeiva(on twitter) 'As a player I will just make sure give 110% for the team in every game in any circumstance . YNWA'
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- mighty_reds
- Kontakt:
najbolja vijest ove godine koju sam cuo....Change has come to Liverpool 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 11 gostiju.