AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
I evo počele su sudije. Odma žuti Fofani. Prvi faul, ništa posebno, al odma to Massa kažnjava da se onesposobi Milan. Jbt Serie A I namještanja
Dobro je pa vodimo na poluvremenu, ali i dalje daleko od dobre igre. Ako je Calabrija na klupi molimo mistera da ga sto prije ubaci 
Takodje Tidzo bi mogao malo odmoriti, poceo se zayebavati i on.
Theo i Leao u drugom i da presisaju ovu stranu Lazia....

Takodje Tidzo bi mogao malo odmoriti, poceo se zayebavati i on.
Theo i Leao u drugom i da presisaju ovu stranu Lazia....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Desna strana kao i da nam ne postoji, Pulisic prosle i Strahinja ove godine su dva prava pojacanja, tu smo bas uboli
Svaka čast za Pavlovića. Hajd sto mora igrati odbranu i za Tomorija momak stigne i gol zabiti.
Ljudi moji pogledajte samo kretnju Tomorija u 2.minuti kod šanse za Lacio. Čisti amaterizam.
Treba probati Gabiu sa Pavlovićem, momak je prosjek al je i kao takav krajem prošle sezone bio bolji i od Tomorija i od Malika.
Ljudi moji pogledajte samo kretnju Tomorija u 2.minuti kod šanse za Lacio. Čisti amaterizam.
Treba probati Gabiu sa Pavlovićem, momak je prosjek al je i kao takav krajem prošle sezone bio bolji i od Tomorija i od Malika.
Il Club più titolato al mondo!
Fonseca o odluci da Theo i Leao ostanu na klupi:
Btw zaboravio sam spomenuti kako glup karton sudija dade Fofani
Il Club più titolato al mondo!
Okafor se nudi i trudi u napadu i odbrani, Čuki pokriva čitavu desnu stranu za onim Royalom pčela. Sredina tanko baš, u trenutku požalim što je prodati Krunić
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ova poatava u sredini je bas tanka za sada, mozda im treba malo vise tekmi ali za sada je to sve previse sporo, mi bas nemamo kreativca
- muha milanez
- Kontakt:
Nema, čim se malo otvori igra ostaje nazad više prostora. Odbrani malo fali da pukne. Teracano ne može da potrči, maloprije čisto maši..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Prosto je nevjerovatno koliko grešaka pravi ovaj Tomori. Ne zna se ko je trenutno u lošijoj formi, Tomori ili Thiaw. Pod hitno Pavloviću naći novog partnera na poziciji štopera. Ovako više ne ide.
Tako je Tidzo, pusti ti nek covjek centrira kako zeli....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Odbrana suplja. Al neka bitno je poslat Kalulua u Juve, kaze imamo dovoljno stopera.
Bez obzira na vodstvo do sada igrali smo bez ikakve ideje, ako Fonseca vcrs ne pobijedi dat mu sansu iduce kolo il nek pakuje kofere
Bez obzira na vodstvo do sada igrali smo bez ikakve ideje, ako Fonseca vcrs ne pobijedi dat mu sansu iduce kolo il nek pakuje kofere
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Al
Jbt nije realno koliko mi nemamo sredine terena, pa ova trojica kao da ne postoje na tereno, ovaj fofana ke isto ojebina zesca, nista ja ne vidim kod njega da valja
Bas smo losi, al bas bas losi, odavno losije Milan nije izgledao na terenu, ponavljam opet, igramo bez sredine terena, kakve 3 ojebine su na sredini, a ovaj royal je za nase lige, pa Calabria je za njega Cafu licno
Jbt nije realno koliko mi nemamo sredine terena, pa ova trojica kao da ne postoje na tereno, ovaj fofana ke isto ojebina zesca, nista ja ne vidim kod njega da valja
Bas smo losi, al bas bas losi, odavno losije Milan nije izgledao na terenu, ponavljam opet, igramo bez sredine terena, kakve 3 ojebine su na sredini, a ovaj royal je za nase lige, pa Calabria je za njega Cafu licno
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 31 avg 2024, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Gasi mješalicu, obustavljaj sve

..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Neka pakuje kofere već večeras, i nek povede sa sobom ovog smetljara Emersona Royala
Gotovo, motaj kablove, gasi mjesalicu ........
Toliko igraca doveli u vezu ono sve mrtvi prosjek i gore od toga. Da im ybem mater i excel .....
Toliko igraca doveli u vezu ono sve mrtvi prosjek i gore od toga. Da im ybem mater i excel .....
- muha milanez
- Kontakt:
Mijenjaj majmune više
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.