FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavaraccccc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bavaraccccc » 28 mar 2012, 23:14

Saurman je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Bojim se da ima previse supljina u Bayernu da bi se suprotstavili Realu u ovakvoj formi,normala ne treba odmah dizati bijelu zastavu ali spustimo malo dozivljaje i sidimo na zemlju,Real je barem za 40 posto bolji od svih protivnika sa kojima smo igrali i koje smo "razvalili" u zadnje vrijeme zato polako,realno dajem realu 60 posto sansi za prolazak!
Trebam li reći da Real ove sezone nije imao dostojnog protivnka u CL od grupne faze gdje su igrali protiv levata Lyona,Dinama i Ajaxa do CSKA i Apoela.

Mi smo već pokazali snagu u grupnoj fazi, u grupi smrti riješili prvo mjesto dva kola prije kraja.Ubjeđen sam 100% da smo bolji od Reala i to će dokazati.
Dobro,prije svega mislim na igru i formu koju prikazuju i jedni i drugi,igra Baye varira dok real ima jedan kontinuitet i ne treba zanemariti individualni kvalitet koji je veci nego sto ga baya ima,ali eto nadam se dobroj tekmi,bas me znaima kako ce se Real tu postaviti!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 mar 2012, 23:19

Čestitke na pobjedi, a i na prolazu 8-) .
Zaista sam očekivao pobjedu Bayerna, ali zato za vikend očekujem neki x-ić. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 28 mar 2012, 23:33

Čestitke na pobjedi...a sada moćnom Realu na megdan... 8-) :mrgreen: Kakve će to dvije paklene utakmice da budu... :o Već se radujem tome...ali, kao što sam i ranije na temi Reala spominjao, nikome ne dajem prednost u ovom dvomeču...pogotovo nakon što sam večeras odgledao Barca-Milan...Pa Barca ima jedno 4X bolje individualce od Milana, o timu da i ne govorim, pa su manje više svih 90 min. bili ravnopravni...to će biti neka utamica gdje bi vrlo lako jedna zalutala lopta Gomeza, Ronaldov slobodnjak(već je vrijeme da ga krene), Robbenova bravura riješiti tekmu...Daj Bože da nisam upravu i da me ovi moji iznenade sa nekih 2,3-0 na Bernabeu i onda remi ili min. pobjeda na AA ali... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2012, 23:36

jednostavno obožavam kad stroj zvan Gomez zabije gol. Valjda nekako zbog te mrženje prema njemu i robbenu, zbog toga što ih se non stop osporava i što im se ne daje priznanje koje zaslužuju, njih dva su mi postali najomiljeniji igrači Bayerna! I onda kad vidim da su njih dva režiseri pobjede jednostavno SEX!

nemrem vjerovat da smo nakon onako lošeg starta u drugi dio sezone mi u finalu kupa i na pragu ulaska u POLUFINALE LIGE PRVAKA! Trenutačno sam oduševljen takvim raspletom!

Eto moram reći da sam danas bio primoran gledati tekmu Milan - barca, **** bit ću čovjeku kum na svadbi pa sam moro popustiti. No što sam htio reć, gledamo tekmu i komentator veli idemo u marsej. Ja sam bio u takvom smirenom stanju da nisam bio niti malo žipčan ili ti nervozan, nego mi je mozak funkcionirao na taj način, kad ćemo ga dat i u niti jednom trenutku ja nisam pomislio da bi se mi moggli uključiti u taj prijenos zato što je nama Marsej dao gol!

Na razini smo na zadatku smo, samo je bitno da ovaj puta ta naša forma potraje do kraja sezone. Sada po prvi puta otkada su skupa u Bayernu ja stvarno mogu gledati ROBBERYA na djelu i to me čini jako sretnim jer znam koliko je Bayern zbog toga moćan, a sa onakvom špicom, nebo je granica..

Ne treba se sada zanositi kao da smo nešto osvojili, jer ćemo prije ostati bez tiutle nego jednu uzeti, no s druge strane mi djelujemo kao da možemo napasti sve 3 i da ćemo napasti sve 3 a ne da ćemo se skoncentrirati samo na jednu!

AUF GEHTS BAYERN!!!

Joj kako ćekam tekmu sa Realom. Nisam ziher dal da izaberem odlazak na finale ili protiv Reala, jer ovo finale je rizik! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 mar 2012, 23:38

Ne toliko uvjerljiva igra koliko uvjerljiva pobjeda, mada je moglo biti i obrnuto, ali eto mi imamo macku na golu.

Posao je bas ono rutinski odradjen, Marseille je uzet na iskustvo iako opet ponavljam nije to izgledalo kako je znalo i trebalo biti.
Treba reci da je odbrana opet bila dosta sigurna, iako je bilo nekoliko situacija gdje su grijesili ali sve se rijesilo na najbolji moguci nacin.

U revansu treba odmarati pojedine igrace, jer je evidentno da se s ovakvim Francuzima mozemo nositi i sa dosta slabijim igracima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 mar 2012, 23:49

geronimo je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: nadam se akobogda i otresanju realu, a bayern to moze
Uvijek sam znao da je Brazilac jedan od nas. :D
Naravno da moze, druze Bebeto. :lol: Ja sam spreman za sve vrste opklade. :?

P.S. Poseban selam Legendi iz junacnog grada. 8-) Nego, bil se ti smio kladiti (al u nesto vise od kiflle, posto sam saznao da si pekar). :lol: :lol:

heh, nisam ti ja ko oni sto nesto kao bodre suparnike iz lige da bi liga neke kojeficijente dobijala, hebe se meni za tim, volim kad reala otrese bilo ko, a kojeficijent nek pada. slast kad special five objesi nosinu je nenadhebiv

a bayern sa svojom lijepom i postenom napadackom igrom cu uvijek podrzavati u mecevima sa sugavim ekipama kakve su marsej, inter, englezi ili narocito real

nemate se sta bojati reala, oni su puno vise navikani nego sto su inace jaki, nemaju igru kojom ce mljeti protivnika, vidjet cete evo glavu dajem da ce protiv bayerna morinjo igrati kukavicki, cekati kontru i sl i po meni taj real u zadnje vrijeme otkad ih vodi morinjo nije odigrao ovako jace utakmice osim onih desetak protiv barce u kojima su uglavnom bili ne pobjedjivani, nego silovani, tako da je po meni bayern ili blagi favorit ili barem apsolutno je izjednaceno, a ko kaze da je real masina, i ko ga stavlja u isti kos sa barcom od koje redovni pushi, pa onda prica spanci su apsolutni favoriti, to su gluposti, ovo koji su favoriti i nisu spannci nego katalonci, a ovi drugi su skupina psihopata i mesara uz pokojeg znalca koje ce uglavnom ostajati na klupi jer im je trener kukavica i hebao bi se za pobjedu

a kad otresete olos, bice price porke porke, sto nije sviro faul na tridesetpet metara jer bi toronaldo sigurno dao, sto dade nekom crveni za pokusaj ubistva ili otkidanje noge i takve price

taj real je navikan, a navikalse su ga budale koji vjeruju da je morinjo neki madjionicar ili nesto bolji trener od barem desetorice trenera
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 mar 2012, 23:58

Sto se tice tih kartona (vidim da su se svi prepali :D ), bitno je sacuvati se narednu utakmicu a prije polufinala se isti brisu. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 29 mar 2012, 00:17

Odlican rezultat, cestitke. :D Dosta pogana utakmica, ali drugacije se i ne moze protiv ekipe kakva je OM. :evil: Vakat je bio da i njih fortuna napusti. Sad im ladno uvalit peticu na AA. :twisted: Noja se opasno zalaufao, najbolji veceras. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 mar 2012, 00:26

Na pragu smo polufinala, lijepo, lijepo....Volim posebno kad ovako dobro odigramo i protiv robusnih ekipa, Marseille je jedna čudna ekipa, tačnije robusna, borbena ekipa s jako čudnom taktikom i tako su uspjevali prolazit, ali Bayern je kao cijeli tim odigrao dobro, ulazili smo čvrsto u duele, odigrala ekipa dobre akcije kod golova, dobro se prešaltavala prema naprijed....

Ja kao neko ko voli dosta da sve u defanzivi štima i koji posebno cijenim kompaktnost ekipe sam prezadovoljan time u zadnjim utakmicama, ali moram naći malu dlaku u jajetu , to je ono poigravanje Boatenga, te malo se trebaju povremeni propusti u skok igri kod kornera popravit. Ali je zato weltklasse Neuer zaustavio ono što je trebalo zaustavit i kažem ja on je najjači kad najviše treba, čovjek je jednostavno winner tip, a do kraja sezone mislim više niko neće ni smijeti , ni usudit se reći da ima bilo ko bolji od Manuela ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2012, 00:52

geronimo je napisao/la:
P.S. Poseban selam Legendi iz junacnog grada. 8-) Nego, bil se ti smio kladiti (al u nesto vise od kiflle, posto sam saznao da si pekar). :lol: :lol:
Ma jok ba, sa trenutnom formom, nema šanse, a i taj Bayern nikad Realu nije ležao :P

Al što Romario može pretjerati, ima istine u njegovim postovima, al u svakom ide da podcjeni što više Real, a uzdigne Barcu, imala nemala veze s temom, malo realnosti ne bi škodilo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2012, 00:53

Obecao je da nece slaviti ako postigne gol i nije postigao ali je zato slavio onaj Gomezov i Robbenov. :D

Zvizduci su glavni uzrok promjene njegovog misljenja, ne smijem ni pomisliti da je on zabio kakvo bi to ludovanje bilo.
slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 mar 2012, 00:58

legenda reala je napisao/la:
Al što Romario može pretjerati, ima istine u njegovim postovima, al u svakom ide da podcjeni što više Real, a uzdigne Barcu, imala nemala veze s temom, malo realnosti ne bi škodilo :P
Mudrac je to stari, zna on upakovat, čak bi ga i mangupom proglasio, al zna nekad zalutat previše i ne zna da odvadi nikako..........To ga onda uništi :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 29 mar 2012, 08:56

Odlicna pobjeda za nas sinoc, posebno mi je drago jer organski ne podnosim OM!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 mar 2012, 09:57

Sve za 10! Evo pojedini forumasi su mogli vidjeti sinoc kako se igra sa OM, a ne da se sramote po evropi protiv njih,no necemo vise o tome. OM je skoro pa zavrsena prica,treba se okrenuti vec polako utakmici sa bvb te dvomecu sa Realom. Mali nedostatak jeste sto mi prvu utakmicu igramo kuci,tako da bi tu trebali/morali zabiti jedno 2komada i tako napraviti poprilican pritisak nad njima.
Al iskreno ni sekunde ne sumnjam u prolaz protiv Real-a, a onda kuci u finalu u jednoj utakmici sve je moguce pa cak i da velika Barcelona padne!!!
Stern des Südens

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 29 mar 2012, 10:04

Raja je li istina da se brisu zuti kartoni za polufinale,ako se u narednoj tekmi nedobiju!!
Ili kako to vec ide,nisam bas dobro upucen!! Jer je Boateng optercen,pa kako ce mo bez stopera
protiv Real? Istina je ima jos jedna tekma protiv OM,ali mislim da smo odradili posao!!
Smijesno mi bi sinoc na SAT 1 poslije tekme dode na intervju Juppi,i upita ga voditelj
da li je namjerno dobio Svajni zuti,a njemu se glava zacrveni i on grubim tonom odgovori
da to nije njegov nacin igre, i da je Svajni trebao istrcati duel do kraja!!
MA SVABO JE SVABO!!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 29 mar 2012, 10:11

Nas ljubljeni duo (mislim dakako na Gomeza i Robbena) je u zadnjih sest utakmica zabio 17 golova :-)
Nekada su svi putevi vodili u Rim,a sada svi putevi vode u Minken B-)
Sent from my Philips Smart TV.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 29 mar 2012, 10:15

Evo u Bildu Pizzaro najavio da napusta Werder,i dolazi u Minhen!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 mar 2012, 10:18

Dobru utakmicu u polufunalu očekujem s obzirom na male šanse Marseilla, a nikakve Apoela, svašta može da se desi, jer ukoliko niste primjetili obje ekipe igraju istu formaciju, biće zanimljivo ;) sretno i nama ( Real Madridu ) i vama Bayernu iz Munchena
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2012, 12:31

slika :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 29 mar 2012, 13:55

Lafo rutinska pobjeda, a niko ne spominje igranje rukom Lahma kod prvog postignutog gola. Da se to nije desilo vjerovatno bi se i tekma zavrsila 0-0 i bilo bi neizvjesno u revansu.
Inace, ravnopravan duel, i jedni i drugi imali svoje sanse. Sreca presudila.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.